Zasto? Pa ja sam ga bez problema skinuo! Nemam niti jedan account za upload, ako imas ti, posalji mi e-mail na privatnu poruku pa cu ti poslati fajl. Tezine je 54.080 kb. Valjda ce ici e-mailom?
@hrc50
jel izašla ta standalone verzija 5.00.60 za s60v3?
I da, većina poznatijih web hostinga ima zauzete servere, jedino ujutro je moguće kolko-tolko skinut fajlove..
Moj savjet-stavljajte na neke manje poznate web hostinge, oni obično imaju manje korisnika.
standalone verzija 5.00.60 je za Symbian vS60 3rd i vS60 5.
neka netko stavi na drugi server, a oni koji barataju engleskim i grckim mogu skinuti verziju na tim jezicima. Ima na stotine linkova za EN-GR verziju.
ova verzija ima sve europske jezike, medju kojima je i hrvatski..
Evo skinuo sam konačno, sinoć sam valjda 20 puta kliknuo download, ali nije me doživljavao.
Budem kad napravim hard reset... :)
Što je s novim AdriaRoute? Najavili davnih dana, a nema mu još ni glasa.
decki hitno mi treba pomoc,instalirao sam vec stotinjak garmina na nokie i nikad problema.sad prvi puta stavljam na n97 i odmah jebeni problem.kad udjem u garmin uopce mi ne rade doljnje dvije tipke za dodir kad treba stisnuti slazem se i to...popizdio sam...sta radit????
@ogy100 pogledaj post 499
Momci koristim Garmin 5.00.10s60.9 verziju vec godnu dana, sada bih da predjem na standalone verziju 5.00.60 je za Symbian vS60 3rd i vS60 5. Molim za savet kako da uradim update, kao sto je objasnjeno u postu http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=820088&postcount=4
ili moram obrisati sve i uraditi instalaciju iz pocetka. Preuzeo sam standalone verziju 5.00.60 sa megauploada link postavljen na predhodnoj stranici foruma.
Hvala unapred, pocetnik
Jos jedno pitanje, dali su CardID i ESN jedn te isto, ako nije kako da vidim moj CardID na Nokia E71 koja ima instaliran Garmin XT.
Hvala
Zorgo
@Vader,
hvala puno na tipu, da pojasnim. Ja bih da ubacim city map EU 2010 mapu, imam IMG verziju pa kako bih je odkljucao za generator mi treba card ID broj i sa 449 u kombinaciji dobijem ono sto treba ... trenutno korsitim stare karte. Kako sam amater za ove stvari, koristeci upute sa sajta uz pomoc generatora zelim odraditi kljuc za novu mapu i kopirati IMG fajl u Garmin folder. Nadam se da sam na pravom putu
Paralelno, trebam savet za update Garmin XT 5.00.10 na 5.00.60 - kako uraditi bezbolno
Hvala
Zorgo
Je li netko otkrio kako natjerati Garmina da radi s više od jedne karte, ali normalno? Ne radi ni ova stadalone verzija kako treba...
Nisam rekao da ne radi nego radi, ali ne kao kad je jedna karta unutra. Ponovit ću sve postove, vidim da me nitko ne doživljava...
1, 2, 3
Osim grada, nekad moram i državu ukucati ručno.
Probao sam prebaciti i svaku kartu i svoju datoteku (gmapsupp.img, gmapsup2.img, gmapprom.img) i sve karte u jednu datoteku, ali isto je.
Ma postavljeno je na auto/motocikl... Dodavanjem druge karte se nešto smrda.
Pretpostavljam da ispravno ubacujes karte: sve odjednom, jer u suprotnom kad ubacis novu kartu, stare se sve automatski obrisu!
[Tutorial] Garmin Mobile XT 5.00.60 (50) , Mapsource i karte - instalacija
Da, da, da, nisam jednom instalirao Garmina, a i stare karte se neće obrisati ukoliko ih prethodno učitaš s kartice.
Samo jedno pitanje.
Ima li neke razlike ako mi je u mobitel snimljena garmin XT 5.00.60 verzija (način koji je objašnjen u tutorijalu) od ove nove garmin XT 5.00.60 STANDALONE verzije, ili to na kraju sve ispadne potpuno isto?
Jedina razlika je što standalone ima već ugrađenu glasovnu navigaciju i datoteke pomoći pa ništa ne moraš dodatno kopirati. Samo cijeli folder Garmin prebaciš na karticu, instaliraš aplikaciju, otključaš, staviš mape i to je to.
je li moguće u ngdje postavkama okrenit garmin da bude widescreen? ne vidin to u opcijama...5.00.60 verzija skinuta s ove teme