ajd preleti malo par proslih stranica i naci ces. inace, postoji posebna tema za zahtjeve
Printable View
@bilo tko
napravio sam debrand na w910i i sve skuzio, stavio flash menu-e...
zna li tko kako se pobrise neki flash menu (koji recimo ne radi kako spada) jer je memorija u w910i ionako premizerna :(
tvou88
zanima me da li se v640i može flahati (debrandirati)
Može li se i kako obrisati one zaštićene fajlove u k850i, npr. podcasti neki svuda, prijatelji folder, igre, slike... Vjerujem da se to briše a2uploaderom, ali hoće li imati to kakvih posljedica negdje (tipa neka nestabilnost, ili što ja znam)? Koja je lokacija tih fajlova u memoriji telefona? Jel ima tko iskustva s time da je to brisao? Nešto me čak strah spojiti mobitel na kompjuter na a2uploader da se ne počne opet restartirati...Mislim si - ne popravaljaj ak nije pokidano...ali opet,vrag mi neda mira! :)
hvala masva nasao sam na ovoj stranici sto si postao
Bok ekipa, svima pozdrav, novi sam član, a i novi u svijetu flashanja, moddanja te nadograđivanja mobitela, čitam danima razne threadove po netu i svašta sam pročitao, stvarno svaašta..
Ugl. nedavno sam preko ebaya kupio 2kom seK850i, jedan je bio lockan i brandan na Vodafon UK, a drugi odlockan vodafon UK..
Ovaj otključani mislim da je i pachiran pošto nema vodafone pizdd. al kad ga idsentifi sa A2 kaže da je vodafone..
Što htjedoh reći, tražio sam kako otključati ovaj zaključani k850, al da ga j... nisam našao niš pametno :-(( for free, pretpostavljam da znate.. e odlulčih se ipak platiti i otključati ga preko neta i nađoh na ebayu za 10USD, tip mi za koji sat pošalje nakon moje uplate mailom kratke upute te USB flash drivere i progi za unlocking Seking_A2_Unlocker, UserName, PW iii hop net je bio potreban za cca 2min otključao ga :-))
E sad, ostao mi vodafon sranje, paaaaa, može li kakav savjet kako debrandat, su čim, na mobu mi je R1CA029, a ja imam, skinuo sam
1. K850_R1DA038_FS_ADRIATIC_RED52.fbn
2. K850_R1DA038_MAIN_GENERIC_SO_RED52.mbn
e, zanima me jel mi još što fali, ako da što??, te ako može u nekoliko koraka s kojim alatom i kako to stavit na mobač K850i, te hoću li pomoću ovoga uopće debrandad, i što dobijem s tim??
Puno hvala svima, nitko se nije rodio naučen :-)
ne zamjerite na malko više teksta
Baš imam želju naučit kako, što itd...
PS.
neki dan sam iz prve unlockao K750, lockan na VIP, i debrandirao, ga.. :-))
ovo ti je zadnja verzija firmware-a i custom ti je unutra
http://rapidshare.com/files/21030355...A035_RED52.rar
ako želiš napraviti backup svega na mobu pogledaj 1 post kak to napraviti
kad pokreneš a2 klikneš "add" i tu staviš main i fs(izvađeni iz rar-a)a pod "MISC files"stavi custom pack u zip-u i udriš "Flash",držiš 2+5 na mobu i kabel unutra i pričekaš da bude gotovo
samo gledaj da je puna baterija
Hvala MASVA, evo budem probao!
Može pitanje, vidim da negdje po inozemnim forumima koriste za flashanje preko A2U filove FS i MAIN samo, a nisam siguran baš da li sam skontao razliku između FS, MAIN i CUSTOM filova, šta je koji, tj za šta je koji, i kako može ići tj može li ići jedan bez drugog i koji može??
A kod nas je u uporabi i taj custom ?? A on je za??
hvala unaprid
pozz
Vec se o ovome pisalo nadugacko i nasiroko... Ovo su osnovne stvari, pobogu. :jehon:
Potrazi malo po ostalim temama, sve je vec objasnjeno.
OK, ajde jos jednom...
MAIN = recimo "OS" mobitela
FS = korisnicke datoteke
custpack = customizacije i modifikacije datoteka u FS
Ovisno sto hoces postici, stavljas u mob jedan, dva ili sva tri dijela. Neki dijelovi ne rade bez drugih (npr. FS bez custpacka, kako je i MASVA gore napisao). Full flash je kad stavis sva tri.
I da, full flash je debrand.
I ne, flashanje nema veze sa unlockanjem, bar ne pravim (ako si slucajno htio pitati).
Eto, :jackie: muchas graciass, fala na razumijevanju!
Usput, evo baš sam jednog od ova dva moja uspješno <full> flashao, a drugi mi je na punjaču, pa kaad se napuni, ujutro, budem i njega nadam se uspješno, debrandirao-full-flashao, alsoo, ...jep ;D
Pa onda da vidim što se može glede moddanja...hmmm, flash teme me te privlače, ( može smjernica kakva) a i fora mi je ono s fontovima, pa prikaz baterije u postotcima...pa sve te ikonice šarolike, jel to ide skupa temom, ili??
a sad odo leći kod žemice drage u kr.. da mi se ne juti...
laku noć:comp:
Skooooro pa da zaboravih..
MASVA hvala ti lipa....:thumbup::thumbup::thumbup:
Hm, ipak nema smisla bas sve zivo ponavljati.
Daj ipak pregledaj ostale teme, stvarno je sve sto te zanima vec vise puta objasnjavano...
BTW cisto za ubuduce, za zahvale postoji gumb "Hvala"... :rolleyes:
Jutro, evo odrađen i drugi mob al sa R1DA038, uspješno..:headbang:
Pa znam da to iam negdje na forumu šta nije maloooo šiirok pojam, samo sam pitao za smjernicu (konkretniju od tvoje), ako nije prob onom tko zna odma di se šta može naći, ja bi usmjerio svakog....
Ovako mogu utrošit sate vrimena a možda ne pronać :smurf: al eto, svi smo različiti..
thanks
Pa poanta i jest da pregledas sto vise tema, da budes dobro upucen u alate, postupak, moguce probleme... Vjeruj mi, sve sto procitas moze ti jedino koristiti. :)
Ma jesam jesam, znaš i sam da kad istražuješ, pročitaš brdoooo toga usput, i bitno ti je ono što tražiš kad nađeš, a ovo sve usput nekako ne ostane u glavi, tj jako malo toga, a znaš da si negdje pročitao, a nemaš pojma gdje, i tako se obratiš za pomoć osobama za koje pretpostavljaš da će znat gdje te konkretno usmjerit, i naravno da će htjeti, kad ono...
i ja znam da ima na grupama,ili bla bla bla, pa vamo i tamo....da ne duljim, vjerujem u tvoju inteligenciju da si shvatio moju poantu...
BTW, riješio sam neke nejasnoće oko flash tema i menia, našao zgodne i stavio ih u mob preko A2 i FileSystem tool-a, i šljaka sve pet...
ako može putanja i kojim alatom (pretpostavljam A2U) za stavit acoustic drivere te cam...
Jel potreba, pošto valjda u driverima (cam) postoje dva filea drivera, jedan valjda extra za video call...oba dva zamijnit ili .... nisam sig šta pitam , u biti jesam, našao sam camdriv0.dat, valjda je to kamera a za videocall ionako nije bitno??? ili??
thanks
Acoustic driveri (path):
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=606056 (da, sve je identicno jos od K750 nadalje)
Camera driver:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=815554
Sve pronadjeno obicnim pretrazivanjem... ;)