svejedno, od xp nadalje.
Printable View
svejedno, od xp nadalje.
Imam kontakte u Microsoft Outlooku.
kako da ih sinhorniziram sa iphoneom? nemam exchange mail...
Znaci samo poslati kontakte iz outlooka u iphone.
Mozda je malo glupo pitanje... ali eto novi sam.
hvala na odgovoru.
Jos jedno pitanje.. ispadaju mi grozno mutne slike?!
U cemu je kvaka?
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a55c3c89.png
Ako su ti mutne slike, jedino što možeš napraviti je obrisati leću od prašine :D (ozbiljno)
Jer, iPhone (osim 3GS- a) nema autofokus- već je fokusiran uvijek na istu udaljenost.
Pa, defaultna kamera ima to super riješeno.
Imaš touch fokus- samo dodirneš ono gdje želiš fokusirati.
Ali, u uvjetima s malo svjetla je kamera jednostavno lošija- pošto nema bljeskalicu (a niti ono autofokus svjetlo)...
Isitna meni se pojavi onaj kvadtar (fokus). Ja nisam dirao taj kvadrat.. vec samo kliknuo na slikanje. znaci trebam prvo kliknuti na kvadrat i fokusirati ne?
Ajme kako cu se ovim pitanjima smijati kad ci ih citati za neko vrijeme :)
btw. Telefon mi je doma pa sad ne mogu isprobati..
Ako samo stisneš slikanje- fokusira ti sredinu kadra.
Ako stisneš na nešto unutar kadra- fokusira na to.
Evo, pogledaj video. :)
E hvala.
Sad jos jedno pitanje.
Imam 47 tjedan u serisjokm broju. i verziju 3.1.2
Kaze kolega s foruma da je moguce napraviti JB i unlock na tom modelu, ALI....
da svaki put kad se mob ugasi mora se spojiti na komp da bi se normalno boot-ao.
E sad mene zanima ako samo napravim JB.. dali i onda mora biti spojen na kom ili ako je napravljen JB i unlock?
Hvala znalcima na odgovoru.
Koliko znam, to ovisi o tome koji modem firmware imaš.
Ako imaš (a, najvjerojatnije imaš) 05.11.07- tada je to jedini način na koji možeš napraviti JB.
Znači, sami JB je "problem".
I moraš svak put spojiti s kompjuterom da bootaš mobitel.
Da imam taj 05.11.07.. mislio sam mozda je problem ako se radi unlock poslije JB..
A ako se napravi ovo? Jel to radi? Onda nece trebati spojiti s kompjutreom mob?
LINK
Imam jedan MP3 koji bi volio da mi bude zvuk za SMS na IPhoneu. Kako najjednostavnije to prebaciti da mi se pokaze tamo medu zvukovima za SMS?
Hvala..
sto se tice pitanja za JB...danas mi je frend rekao da se moze ubacit custom firmware ako se ne varam...i da je onda odmah jailbreakan i da se nemora palit zajedno sa kompom...
moze to netko potvrdit jer sam nasao vec na netu kako i sta ali ne i dal je tethered i nakon toga
ako je tako onda to radim odmah sutra...
a ako ne bude bilo dobro cu napravit restore...ionako nis tako rec nije na njemu...
jos jedno pitanje...koliko je normalno da traje baterija na iphoneu (3gs model)...meni traje uvrh glave 2 dana na manje...u svakom slucaju za razliku od moba prije ovo mi se cini ko da se smanjuje brzinom svjetlosti...par ljudi sam pitao i kazu da je normalno dan ili dva ako se koristi vise, a opet nekima traje vise (mozda ga manje koriste)
meni je izdrzao evo 1 dan :D ali, sta sam mu sve radila, dobro da se nije skroz ispraznio... :D
mene zanima, kako onemoguciti internet??mislim, imam 2gb prometa sada na tmobileu, ali se bojim kako ove aplikacije neke u pozadini idu na net, da mi sve to ne proguta i ne prode paket...doma mi je ukljucen wireless, ali kad sam vani...
moze li se to ovako rucno malo s*ebati pa poslije vratiti kada ti treba :) pa onda opet disejblat i tako u krug :D
ja sam iskljucio edge i dok nisam na wifi spojen ne zeli mi otvorit ni google maps ni safari nit ista sta je povezano sa netom...znaci da to lijepo radi...
evo ovako je meni rijeseno...i moze se naravno iskljucit...
http://jailbreak.bloger.hr/post/iskl...-/1957745.aspx
ovo bi znacilo onda da svai put moram to instalirati/deinstalirati???
potrazit cu :) hvala...
dajte mi recite, nakon sto se na fonu isprazni baterija i ugasi se zbog toga...on se nemre upalit???naime, ja ga nemrem upalit...na punjacu je ali nema sanse...
pricekas dok se pojavi prva zelena crtica i onda mozes bar je kod mene tako bas sam danas kupio novi iphon i bio je prazan, ja na punjac i on nije htjeo sve dok se nije prva zelena crtica pojavila.
da...tako je...meni se automatski upalio cim se pojavila vjerovatno prva zelena crtica :) ja sam se vec splasila da mi je nes oslo u bananu, al kad ono...sve normalno :D i bolje :D hahahaha
Insatlirao sam mxtube I skinuo par filmica I sad ga vise ne mogu otvoriti. Ima Netko neku ideju zasto? Vama normalno radi?
meni normalno radi...nekad se zna zblesirati kada stavim puno filmica skidat,al ga ugasim i ponovno pokrenem i opet je sve ok :)