zato kaj znam dečka malo dulje, i o takvim stvarima ne bi kenjao samo tako . . . ;)
Printable View
evo me opet . . . :D
u subotu, nakon tekme, na trgu sam išao do mcdonaldsa . . .
i negdje na sredini trga, na onim stupovima sjedi skupina od jedno 5-6 pijanih zagoraca (nemam ništa protiv pijanih zagoraca, da ne bi krivo shvatili, ali oni koji su na tekmama malo češće će skužiti)
i, prolaze pored njih 4 cure, ponavljam, CURE, obučene u crno, valjda darkerice, ne znam, i jedan im počne pjevati dobit ćete batina, dobit ćete batina . . .
dečki došli na derbi, napili se i provociraju, jer oni su face, veliki navijači, bili su na tekmi, . . .
a nikad ih u životu nisam vidio . . .
i kaj da se nekaj dogodilo?
mislim, nije da se ne bi umješao i napao te pijane debile koji imaju muda biti bahati samo kad su pijani i kurčiti se curama, a da su trijezni i sami, bili bi manji od makovog zrna . . .
naravno, nije ništa bilo, ali nema veze . . .
šta da se nešto dogodilo?
naslov u novinama bi bio: bbb proslavili naslov tukući cure na trgu . . .
a nitko od njih kolko ih je bilo nema veze s grupom . . .
kolko sam vidio, u blizini sam bio samo ja, nitko drugi koji je redovito na tekmama . . .
i je li on onda bbb jer na sebi ima majicu koju je dobio uz kartu, napio se i dere se?
je on je bbb,al ocito fejk ;D
s jedne strane, jbg bili su pijani sta ces...a s druge, likovi su idioti ocito i slazem se stvojim postom...
pojavili se na mojoj zgradi novi grafiti," smrt plavom vulkanu, p.s. nedamo maksimir i ponos grada mog" ono GO DIE IN A HOLE :rolleyes:
i to preko mog tega :angry:
da, za tebe je bbb . . .
da, bili su pijani pa ih to opravdava?
ti se slažeš sa mnom?
ljudi, sutra sjekire padaju, nemojte izlaziti van . . . ;D
a za poruke (to za mene nisu grafiti, ako za tebe jesu . . .), najbolje se mišljenje naroda vidi po zidovima grada . . . ;)
ne, ne opravdava ih,samo kazem da treba sagledati sa obje strane...kad je covjek dusevno bolestan i ubije nekog, ide ona neuracunljivost itd...
al likovi su ocito idioti i slazem se stobom ,da... :)
zaboravio sam staviti sliku šetalice koja je dignuta, a nije nigdje objavljena, što inače nije slučaj . . .
očito je kako nekome smetamo i želi to zemljište . . .
dosad su gotovo sve koreografije bile popraćene barem sa jednom slikom u medijima, a pogotovo je uvijek bio neki komentar o navijačima . . .
poslije ove tekme, ništa, niti a, niti b . . .
to govori kako se radi protiv te lokacije, protiv maksimira, da su tu neki viši interesi i struje . . .
http://www.badblueboys.hr/img/ArticleImages/14392.jpg
dobro si zakljucio lol
http://vinovo.magnify.net/watch/play...2XVFD2M9T3J55Z
Hrvatska huliganska reprezentacija
Izbornik Dena je odabrao momke koji ce blatiti cast nacije na EURU 2008 :hrv:
Ubit cemo, razbit cemo, koga - Austrijance
Ubit cemo, razbit cemo, koga - Poljake
Ubit cemo, razbit cemo, koga - Svabe
http://hnkhajduk.com/galerija/albums...j-rij_0004.JPG
Kazni li HNS Torcidu zbog razvijanja južnjačke zastave i natpisa White Boys, to će vjerojatno prvi put u povijesti biti da je netko kažnjen zbog nečega što u zakonu ne postoji!
- Kažnjiv je po naputku UEFA-e i FIFA-a - tvrde čelni ljudi Saveza, a njihove izjave promptno prenose mediji.
To nije istina, da ne upotrijebimo težu riječ. Kad ih upitate koji je to dokument, spremno odgovaraju FARE dokument. S obzirom da taj naputak nije nedostižan, jednostavnim isčitavanjem, kad sebi date truda da se istina utvrdi, što bi trebao biti cilj novinarske profesije, nađete da te zabrane za Torcidin transparent ne postoji.
U dokumentu se taksativno navode kažnjivi natpisi, a Torcidin se u tom kontekstu ne spominje. Zabranjen je onaj s natpisom Ku Klux Klana i teško je, praktički nemoguće, ma kako ekstenzivno tumačili tu normu, svrstati natpis najvjernijih navijača bijelih pod taj propis.
Zašto onda HNS-u smeta? Zbog objašnjenja da je to simbolički prikaz otpora juga prema sjeveru? Juga Hrvatske, naravno, odnosno Dalmacije.
Znaju to u HNS-u, jednako kao što znaju tko je kriv za drakonsku financijsku kaznu koju je Hajduk dobio nakon ogleda s Deportivom. Navijači su najmanje krivi...
http://www.hnkhajduk.com/index.php?o...=1819&Itemid=1
evo i mene iz predivne nam italije . . . ;)
vidim, drvlje i kamenje se baca . . . :notooth:
kao prvo, nismo dočekani kao gospoda (ako pod to ubrajate šator na trgu i cugu i hranu koju su djelili tamo, slabi su vam kriteriji) . . .
na bivšoj granici s italijom je počelo . . .
ajde, pregled auta, popisivanje podatak, tako i onako smo navikli na to . . .
čekanje od nekih pola sata, ali ajde, preživjeli smo . . .
onemogućeni da idemo u trst ( neki su htjeli i u shopping usput ), što je kršenje naše slobode kretanja, ali nema veze, i na to smo navikli . . .
nakon što su nas brižni carabinieri otpratili do autoputa, stali smo na prvoj bengi da pojedemo nešto i popijemo . . .
tamo drugi auto carabiniera, i opet ista procedura ko i na granici, ali ajde, bili su ok, zajebavali se mi s njima, oni s nama, pa je tih pola sata brzo prošlo . . .
makar su sve te podatke već imali, ali nema veze . . . ;)
krećemo dalje do udina bez stajanja . . .
u udinama parkiramo pored stadiona i idemo malo prozujati po gradu . . .
za divno čudo, nikakva ograničenja nam nisu postavljali, mogli smo kud god smo htjeli po gradu . . .
prije početka tekme, prvi incident . . .
dečko ispustio praznu bocu pive koju je popio na pod, a kako je bio u blizini carabiniera, ovaj ga je, očito isprovociran time, odalamio kacigom u glavu . . .
lagano komešanje, kratko naguravanje i sve se smirilo . . .
prije početka tekme umiremo od smijeha kako komentator koji bi trebao biti hrvat za nas, je ustvari slovenac i ne može pročitati obavijesti koje su mu dane . . . ;D
prva bakljada . . .
opet upozorenja . . .
i tako kroz cijelu tekmu . . .
navijanje nije padalo niti u jednom trenutku, niti nakon primljenog gola . . .
palilo se i palit će se, razlozi su već dobrano znani, ne treba ih ponavljati . . .
sve u svemu, odlično gostovanje . . . ;)
@Ico
kakvi povici?
P.S. otvoren za pitanja i kvalitetnu raspravu . . . ;) :D
mozes li mi objasniti zasto su gadjana dva igraca koja su vam dosla pod tribinu? Obzirom da ste u italiji okarakterizirani kao izrazito problematicna skupina-da,docekani ste carski! Ne sjecam se da je ikoga od gostujucih navijaca na trgu bana jelacica docekao sator. Reci,za koga ste vi jucer navijali? Jer za klub sigurno niste! Sramota i katastrofa! Sto vi hocete? Kakvo postovanje i prava kada vi nikoga i nista ne postujete! Sinoc vas se svatko s imalo zdravog razuma sramio. Da nije bilo onog prekida dinamo je imao ogromne sanse ostati u natjecanju,i x je bio dovoljan. Hvala vam za sramotu!
sramotno je ponasanje dijela BBB-ovaca jer ovakvim ponasanjem blate svoj klub i cijelu Hrvatsku.ne znam za koga navijaju BBB,za Dinamo i Hrvatsku sigurno ne.
sad kad se Hrvatska priblizava Evropi BBB svojim primitivizmom pokazuju da nam je mjesto na Balkanu,a ne u Evropi.sramota!!
meni je zao sta sam uopce ikada isao sa tim tipovima na stadion...
na vrijeme sam se od svega distancirao...
sramota...
budimo realni,koje šanse??? mozda dok su bili Eduardo i Modric,s kim da igraju?Sa ovim igracima tesko.Pa nemoze gol pogodit s 2 m. daj...Dok se god nesredi politika i vlasnistvo u klubu (a to nebu tak brzo)dok ce igrati ovak i dok ce mjenjat trenera nebu nist od Eu.Kaj se tice navijaca ,ja im se ponekad stvarno divim,ali onima koji su pravi navijaci i koji fakat vole svoj klub.Naravno neopravdavam vrijedanje ,bakljade i ta sranja.Mislim da dok ce Mamic krojit pravdu ,to ce se dogadat,taj revolt protiv njega ,a samim tim i protiv svog kluba.A kaj se tice ovog kaj je brljo rekel ,za pijane i mlacenje.Pa nije to samo povezano s navijacima,pa daj citate crnu kroniku? pa izmlate te i ubiju zbog par kuna il kaj im se nije dopala frizura.Ja kao malo starija mogu samo rec da se ova danasnja omladina razbahatila i neznaju kaj od dosade da rade,al to je vec drugi problem:angry:
Ja bih lijepo onim "navijačim" koji samo rade sranja, lijepo organizirao za vrijeme svake utakimce kluba koji navijaju organizirao skupni prijevoz i smještaj do rešetaka zatvora.
pa ti lijepo u ćuzi gledaj tekmu, a ne da radiš sranja okolo.
i svakoga tko zapali baklju, stolicu ili baci nešto na teren, lijepo u stanicu i izgon sa stadiona...
Koja sloboda navijačima?
koga mi tu varamo?
neka ti delikventi slobodno gledaju utakmicu iz kućnog pritvora ili iz zatvora...
da su se poštovala pravila, sinoć je ili utakmica trebala biti prekinuta ili se trebala isprazniti tribina.
Mislim da bi Uefa treba odrediti boysima kaznu da nesmiju dolaziti više na euro utakmice.
možda bi se tad neki smirili...
Nećeš ti navijača.
Vrijeđaju cijelu upravu kluba (ajd, nije uprava nešto, mamić nije sav svoj, al opet), gađati vlastite igrače, koje "bodre".
ebeš takvo bodrenje i navijanje ako gađaš vlastite igrače.
Ali kako to objasniti skupini "primitivaca"?
pojedini "kvazi-BBB-i" samo sramote Hrvatsku i sve ljubitelje nogometa na ovim prostorima i sve koji bi nekad htjeli otići ili koji odu na utakmicu.
a da stvar bude gore, ostatak te "grupe navijača" ih podupire.
@bbbrljo: da li je vrijedilo sinoć napraviti sranje na stadionu (ne kažem da ti sudjelovao, ali po tvoji postovima se vidi da ih opravdavaš) te da vam cijeli stadion fućka, da vas gledaju sa prijezirom?
ako toliko volite Dinamo, zašto mu stalnim srnjima izbijate novac iz džepa (novac koji se može iskoristiti za kupnju nekog pojačanja ili za stadion) ??
Malo je navijaca u Hrvatskoj,odnosilo se to na navijace Dinama,Hajduka,Rijeke i da sad ne nabrajam. U toj silnoj ekipi,ima onih koji su svjesno i s namjerom dosli napravit sranje,a pravi navijaci koji se time ne bave ce ostat sjedit mirno i odgledat ce utakmicu,ako joj se dozvoli od strane navijaca i od strane sudaca da se nastavi nakon prekida. Eventualno se mogu smijat onima koji prave takve probleme dok ih se pakuje u policijska kola,sto bih i sam napravio. Smijao bi im se,jer drugo od nikoga ni ne zasluzuju. Zar zbog igre da se prave neredi? Ne zelim nikoga uvrijediti,al onakvo ponasanje treba kaznit i to papreno,jer nije prvi put da se dogodilo. I tako svaki put sve paprenije dok ne postane toliko skupo,da se ne moze platit,jer samo ce to izgrednike naucit pameti. Kad ste vidjeli da se u njemackoj ili engleskoj ligi ovakva sranja dogadaju? Ne kazem da su tamo ljudi bolji ili normalniji od nasih,al tamo brate znaju sta je crno,a sto bijelo,i znaju sta ih ceka,a ovi nasi su navikli da se lupa klub po dzepu,a navijacima pokoja prijava i koja iljada kuna kazne... To bi ja sve rijesavao na brzi i efikasniji nacin,i zabranio bi svim navijacima koj prave nerede da dolaze na utakmice. Ljudi su navikli da ih se ne kaznjava jer su nadmocna masa i ovakvi ispadi su im postali skroz normalni,a to vec nije u vezi s normalom. Ako sam nesto pogresno rekao,ispravite me,ali me kao eventualni simpatizeri ili iskreni navijaci bilo kojeg kluba ne optuzujte sto sam realan. Nikoga ne mrzim,i nisam pritiv fer i dolicnog ponasanja,vec sam protiv nemira,nereda i onih koji ga uzrokuju,bilo na terenu ili na tribinama... :wave:
zašto su gađana?
igrači, koji su imali priliku napraviti povijesni iskorak u europu, igraju kao da igraju za kikiriki, boli ih ***** za sve, što su i pokazali igrom . . .
i onda dođu smirivati navijače?
kojim razlogom?
da se na prekine sramota koju klubu nanose?
ili samo da dobiju neke poene kod navijača?
odavno u dinamu nije igrao čovijek koji je bio i ostao ljubimac navijača . . .
za šator, englezi svaki put imaju takav doček, organiziraju ga oni sami . . .
a to kaj nitko iz grada ne želi dočekivati strane navijače u zagrebu, to me baš zaboli, nije do nas . . . ;)
a kog bi mi to trebali poštovati?
policiju koja nas svakodnevno i redovito maltretira, ljude iz vodstva kojui samo trpaju u svoje džepove kradući klub, igrače koji izlaze po narodnjacima, mrtvi pijani idu doma, makar je idući dan utakmica, . . . ?
luna, navijali smo za dinamo, za dinamo bez preplaćenih oronulih nogometaša i kvazi zvijezda, za dinamo u kojem je sve transparentno, a ne mutno kao sada, za dinamo u kojem su igrači ginuli za dres, za svetu boju i grb na njemu, a ne za ovo što ljudi sad nazivaju dinamom . . .
i da nije bilo onog prekida, dinamo niti ne bi zabio gol . . . ;)
sranje na stadionu?
ne znam, ja ga nisam vidio . . .
zapaljene baklje nisu sranje, sranje je nešto sasvim drugo, a tome na stadionu a ni u gradu nije bilo ni traga . . .
fućkanje?
misliš da me pogodilo?
daj molim te ne budi smiješan, navikli smo na to gdje god dođemo . . . ;)
mamićev agent ili plaćenik?
boldana izjava je kao da ti je to netko rekao da kažeš . . . :notooth:
svi znamo da lova koja je naplaćena kaznama niti bi išla za pojačanja i poboljšanja voljenog nam kluba, a kamoli za stadion, išlka bi nekome od dobro poznatih ljudi iz kluba u džep . . .
a to što oni govore da mi izbijamo novce iz proračuna kluba nije istina, izbijamo ih iz njegovih džepova . . . ;)
prvo kazes da su oni trebali napraviti iskorak, a onda kazes da su oronuli.. hm..
vidi, i biscan i sokota imaju godina na plecima i daleko su od sjajne forme. i to svi znaju, ukljucujuci i one neodgojene navijace koji su ih gadjali. nisu njih dvojca kriva sto ih je dinamo kupio. na krive ljude ste se okomili.. nakon takvog ponasanja i ja bih vam igrala k'o da igram za kikiriki. sumnjam da su u dinamu zbog para, tu su jer su (kao i velika vecina igraca) karijeru htjeli zavrsiti tamo odakle su i krenuli.
toliko si ogorcen na igrace i igru, a reci mi, koliko je dana proslo od smjene ivankovica i dolaska vlaka? zar zaista mislis da obojca imaju identicne vizije, taktike i pristup igri? zar zaista mislis da su trebali biti uigrani? u biti, da, trebali bi biti. da se radi o nekom drugom klubu. ali radi se o dinamu. u kojem vec dugo puno toga ne stima. a tu su zaista najmanji krivac igraci.
kao navijaci kluba vi biste UVIJEK morali biti uz klub i za klub!! ovo sto ste napravili nema veze s razumom, a kamoli s klubom. iz tvojih izjava iscitavam da dinamo nije nista, niti klub, niti nogomet, dinamo je jednako navijaci. mda. ne postoji dinamo zbog bojsa nego bojsi zbog dinama. a ovakvi bojsi mu ne trebaju! nikome ne trebaju! i nitko vas nikada na ovakav nacin nece postovati. niti cete sto postici osim prijezira i gadjenja.
i baklje definitivno nisu dio nogometne utakmice!!
Jednostavno se moram uključit jer mi sve ovo postaje smiješno...
Ti stvarno misliš da je veća sramota izgubit tekmu (usput,od boljeg protivnika) nego napraviti ono što ste vi (BBBovci) tamo napravili? :rolleyes:
A jeste li možda pomislili da je problem u vama? :jehon:
Ako ćemo iskreno, mislim da je policija i predobra prema vama ;) Ajde mi reci maltretiraju li policajci normalne (civilizirane) gledatelje na tekmi? Ne trebaš odgovarat, znam odgovor ;)
:lol: Ma bravo, a možda da je bilo pet prekida možda bi zabili pet golova? :rolleyes:
Nemoj me krivo shvatit, ovo nije nikakav napad na tebe osobno, nego mi je jednostavno već zlo od tih BBBovaca i njihovog primitivizma... I daj shvatite više, pa nije navijanje (ako se ovo što vi radite uopće može zvati navijanjem) za klub najvažnija stvar na svijetu! :rolleyes:
ja bih jos samo nadodala za onu izjavu da zapaljene baklje nisu sranje.. ma lol. svuda su zabranjene i kaznjive, al ti se usudjujes reci da nisu sranje? uostalom, cemu to sluzi? kakva mrtva atmosfera?! ljudi dolaze gledati nogomet, igru, a ne stadion u plamenu!! s tim bojsima opako nesto ne stima, oni svi uvjereni da su ljudi dosli gledati njih, njihove baklje i sramotu koju rade, a ne nogomet.. vonabi stars.. ne kuzim, zaista ne kuzim!
Priznajem, nisam citao cijelu temu, ali ovaj detalj mi je nekako zapeo za oko.
Nikako mi nije jasno, zasto se onda i dalje drzis tog svijeta? Zasto se ne maknes? Ocigledno se sve previse promijenilo, nije za prepoznat, nije kako je bilo (ili kako bi htjeli da bude). Ja bi na tvom mjestu onda vec davno otisao iz toga, i navijao za svoj klub na drugi nacin (kad bi uopce navijao za nekog).
Ali dobro, ja vas ne shvacam, vi ste navikli biti neshvaceni... :)
Sranja cesto pocinju bakljama i slicnim akcijama.
Iako, po mom misljenju, baklje su samo divljanje, to nema veze s navijanjem...
Hm, znaci agresivnost ne treba sprecavati nego se na njega naviknuti?
Mislim, cinjenica jest da se covjek na svasta navikne, da netko vidi ubojstvo dovoljno puta, naviknut ce se na to, ali to ne znaci da je ubojstvo ispravno, zar ne? ;)