Aha,svjetle onako zelenkasto,kao npr one sličice koje svjetle u mraku :) Fora :)
Meni baterija traje 3-4 dana uz neko normalno korištenje,s tim da ga gasim preko noći... Po meni je to sasvim dovoljno za mob :)
Printable View
Ma daj kakva fora, sramota za takvu marku :p
Recimo moj stari Siemens C55 ima cijelu masku (originalna) koja svijetli u mraku zelenkasto bijelom svijetlošču a blješti par minuta ako ga staviš ispod svjetla direktno (stolna lampa) pa onda ugasiš svijetlo.
To je ludnica a ovo sa mikro ukrasima više nego za smijeh!:tomato:
ljudi kupio sam mob nedavno i imam problem, poklopac na kameri nece da se automatski otvara, da li neko zna ima li za to nekakvo podesavanje ili moram reklamirat tel
hvala unaprijed!
@kum 22,
Pozdrav i dobrodosao na forum!
Medjutim, par nuznih upozorenja:
- nije potrebno otvarati novu temu ako ista/slicna vec postoji
- kad otvaras novu temu, pazi da ti naslov bude po pravilima, inace bi ti tema mogla zavrsiti u smecu
To je vazilo samo za stare baterije. Kad stavite telefon na punjac njemu je baterija topla dok se puni. Cim zavrsi punjenje posle nekih 2-3 sata, baterija se posle izvesnog vremena skroz ohladi sto je znak da se ona iskljucila sa punjaca, dok kod starih baterija to nije slucaj. Ja na N73 nisam praktikovao to formatiranje i baterija mi traje dobrih 4 dana, kao i mom drugaru koji se ipak patio sa formatiranjem.= Citat =:
Pa obično kažu da se prvi put baterija isprazni do kraja i onda puni 16 sati,pa onda još dva puta isto isprazniš do kraja i onda po 12 sati i onda puniš kako hoćeš
Izvinjavam se za off:banme:
js sam nedavno kupio k850 i nakon punjenja mi se odmah baterija smanjila na 98% i traje 4 dana ja sam prije imao modani k750 i na pocetku mi je baterija znala trajati po 6 dana ne znam je li to greska kod mog ili je samo sony ericsson cigan sto daje tako slabe baterije :jehon: :angry:
Što se tiče ovog postotka, meni se nikad ni ne napuni do 100%, dođe mi max do 99% ;)
Eh, ja bih bio sretan da meni traje 4 dana :-/ U zadnje vrijeme (otkako sam uključio 3G jer je napokon tele2 uveo data tarifu) mi baterija traje oko 1,5 dan :-/ S tim da ne koristim mob ništa više nego prije, inače mi je mogla izdržat 3 dana (iako ni to nije nešto jer čitam da ljudima zna držat i dosta više) :-/ Ne znam zašto taj 3G toliko značajno troši bateriju :(
Malo pitanje: Kod k850 nema nikakve tipke odredjene za muziku. Postoji li precice za muziku bez ulazenja u meni te u media program?
ja bi tebe banao da mogu
koristi prečice,šorkats
:banme: ispravio :crazy:
K850 nije Walkman telefon, pa kao takav nema odvojenu tipku za glazbu.
Prijasnji modeli iz K serije (K750, K800, K810) su imali sa strane tipku PLAY/PAUSE, ali K850 koliko znam ni to nema.
Jedino sto ces eventualno negdje u buducnosti mozda moci napraviti (kad bude moguce patchati A2/DB3150 i kad se neki popularni patchevi portaju na K850) je da "prenamijenis" desni softkey u standby-ju da vodi na Media player.
EDIT: ovo pitanje stvarno nije bilo vrijedno nove teme, buduci da vec postoji tema o K850, pa sam spojio dvije teme.
Pitanje: koje bi bile najbolje slusalice za k850?
Pitanje - kupio sam MBS-100 zvučnik, kako na K850i smanjujem ton na zvučniku?
Pa valjda tipkama sa strane za glasnocu... :jehon:
Ako ne tako, onda vjerojatno nikako.
jel moguće da murija pronađe ukradeni k850i,nekaj sam čul da mogu pomoću nekog koda nać,da to ima na novim mobovima
Ovo pitanje bas i ne spada u SE podforum.
Pogledaj ove teme:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11757
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13230
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6464
(Inace si teme mogao i sam naci jednostavnim pretrazivanjem, kao i ja.)
gdje se moze kupiti crystal case za k850i ?
@ lovro mogu naci ako im se da, ali mogu tak da...
@axdee koji ce ti to k.. pa to jos vise zasere mob i skupja se prasina u njemu i izgleda ogromno a ak ti bas treba imas u zgb neznam tocno koja trg
IMHO, nebitno je imas li taj case ili ne.
S jedne strane, kuciste je kombinacija gumirane plastike, metala i kvarcnog stakla, ako imalo pazis ne bi se trebalo tako lako izgrebati.
S druge strane, istina je sto Xulos kaze, case je dvosjekli mac, stiti od vanjskih ogrebotina i prasine, no ono sto se zavuce izmedju mobitela i casea zato djeluje visestruko lose, i najmanje zrnce moze izgrebati mobitel.
Sve u svemu, osobno ne bih uzeo taj case, ali to je naravno stvar osobnog izbora.
Ionako je ovo sve malo off-topic (vec vidim kako ce sad tu krenuti rasprava o crystal case), pa ajmo se vratiti na sami K850.
Imam problem sa punjenjem baterije. Dok mi se mob puni vidi se na baterijici da se jos puni ali kad odem na stanje mobitela pise 100%. Cim skinem mobitel mobitel padne na 90%. Pomoc!!!
Pa tako je na svakom mobitelu skoro.
Staviš ga na punjenje 5 minuta i skineš ga- i piše ti da je pun, a nakon 5 minuta se opet isprazni.
Samo ga ti ostavi da se puni kolko treba i sve će biti ok :)
Da, te brojke nisu baš najpreciznije ;) Najbolje ti je ostavit mob da ti se puni sat i pol - dva i ne zamaraš se uopće koliko mu piše da je napunjen ;)
Ok. Hvala. Vratio sam ga na punjenje i napunio mi se na 100 %.