slazem se da je szk od t2 leglo debila...ali da nema signala to je laz....nekidan vipu cijeli dan nije radila mreza pa opet su svi prezivjeli.....kad se sjetim tshita muka mi je....evo ja ti zelim da daboga ostanes na tshitu cjeli zivot....:)
Printable View
@Vinko325
OK, ne generaliziraj, molim te, jer da je tako onda bi se sve ovo što ti spominješ i svima nama događalo. Ja koristim Tele2 od prvog dana njihovog rada i ni jednom mi se nije dogodilo da bih imao tolike probleme. Tu i tamo bi se znalo dogoditi da mi pukne veza zbog prebacivanja s Tele2 mreže na bivšu VIP-ovu. Stavite fino na ručno traženje mreže, pa se neće veza prekidati. A ako tebi treba "Bezprijekorna" kvaliteta, što ti opet nitko ne može nuditi, slobodno ti natrag, pa plaćaj koliko će te već koštati.
Potaknut Vinkovim postom moram reći da sam ja skroz zadovoljan Tele2 mrežom. Koristim ju od prvih dana komercijalnog rada, a i cjela moja obitelj korist Tele2. Definitivno je točno da mreža ima mana ali i konkurencija nije savršena. Po meni ova mreža daje najbolji omjer uloženo dobiveno.
Paralelno koristim T-mobil i Tele2 i nije mi se nikada desilo da sam zbog tehničkih poteškoća morao nazvati sa T-mobila jer mi je Tele2 štekao.
Za cca 6 mjeseci kada mi istekne ugovor sa T-mobilom planiram prenjeti pretplatu u Knock-out Tele2 tarifu.
Na ovu sam informaciju naletio danas na http://www.ict.hr/ :
Tim 'medicinskih' stručnjaka od danas počinje ordinirati u zagrebačkom Avenue Mallu i riječkom Tower Centeru s namjerom izliječenja korisnika od 'virusa skupoće'. Ako je korisnik mobilnog telefona 'zaražen' tim virusom, što znači da koristi preskupe mobilne usluge na tržištu, 'liječnici' Tele2 pomoći će mu u izliječenju i prelasku na povoljne Tele2 tarife. Budući korisnici kod kojih bude otkriven 'virus skupoće' na licu mjesta dobit će uputnicu za izliječenje, uz predočenje koje mogu – na bilo kojem Tele2 prodajnom mjestu – postati Tele2 korisnici i aktivirati promotivnu tarifu: KnockOut Promo. Ova tarifa uključuje besplatne pozive unutar Tele2 mreže bez plaćanja ikakve mjesečne naknade tijekom tri mjeseca.
sto mislite o dobivanju szk na t2??dali je dobro sjediti i slusati sve one gluposti te ukucavati sve one brojeve??dali je je to podesavano za starije ljude??
Zovem službu za korisnike i snimka se ne da razumijeti koliko je distorzirana. Ne znam u čemu je problem, jer kada razgovaram s nekim drugim, zvuk je normalan. Može li netko okrenuti 095 1000 444 i provjeriti?
Meni je loš do te mjere, da jednostavno ne razumijem što se govori kako bih mogao stisnuti što trebam i na kraju da dobijem operatera. Meni SZK ne služi trenutno ničemu, jer ih ne mogu nazvati. Posjedon1, kontaktiraj nadležne. Ovo se podhitno mora srediti.
Za info o pretplati stisni 1
- usluge 1
- račun 2
- tehnička pitanja 3
- prijenos broja 4
- prekid ugovora 5
Za info o bla bla usluzi pritisni 2
- usluge 1
- račun 2
- prijenos broja 3
- tehnička pitanja 4
Za pristup tele2 imenuku nazovi 095 1000400
Hm, meni je zvuk od službe kristalno čist. Ali kad sam zvao sa frendovog se-a zvuk je bio katastrofa, baš nekako izobličen i krckav...
meni tele2 radi savršeno, pošto su mi pozivi samo 0.29 kn (imam kikirikija), a pošto često zovem tatu na posal, pozivi su mi jeftini, sms poruke takodjer, i baš mi je super
Ja sam zvao sa svoh K550i velim vam, jedva da prepoznam svaku treću, četvrtu riječ.
Imam osječaj da je Tele2 signal sada lošiji nego unazat koji mjesec, a hvale se kako su ga unaprijedili. Loše, loše...
I evo dans bio u ZG, plačao javni parking preko Tele2 i nisam dobio nikakvu potvrdu da je plačeno, nego tek 2min prije isteka, javlja mi kako sam platio parkin te da istječe tad i tad. Ali kako Tele2 nije na vrijeme reagirao platio preko VIP-a i uredno sve odmah stiglo, tako da sam jedno parking mjesto platio dva puta.
Ono svaka čast Tele2.... sad da ne ispadne kako ih kritiziram, pohvala je na cijeniku, jeftino. Toliko od mene.
i meni nesto steka sa porukama u zadnjih mjesec dana.....e sad..nikad do sada nije bilo frke...neznam sto se dogadja...aj nadam se da ce se to popraviti....
Meni isto poruke nedavno nisu dolazile, a osobi koja bi poslala je uredno stiglo izvjesce. Prvi put sam mislio da mi je neko drugi otvorio, ali nakon jos par puta sam nazvao szk.
Razgovor je tekao ovako:
Ja: Dobar dan, evo vec par dana mi nekad poruke ne dolaze pa ako bi mi mogli provjeriti u cemu je problem.
Kreten: koju mrezu koristite?
Ja: ?!?!?! Pa vasu.
Kreten: Aha, a jeste li provjeravali broj centra za poruke?
Ja: Tocan je, meni samo nekad poruke ne dolaze, i radi se o do-la-znim.
Kreten: To vam onda moze biti vezano uz kapacitet vaseg spremnika za poruke, jeste li sigurni da imate mjesta
Ja: Da, 100%.
Kreten: Problem takodjer moze biti i u mobitelu vaseg prijatelja, mozda on nema mjesta
Ja: ?!?! Pa on salje meni. I njemu stigne izvjesce! I radi se o vise ljudi!!
Kreten: Onda je greska vjerojatno u vasem uređaju.
Ja: Nije, koristim ovu karticu u dva mobitela.
Kreten: Onda je u tome problem, poruke vam se vjerojatno izgube pri mjenjanju kartice, pokusajte...
Ja: Hocete reci da sam sastrugao poruku noktom sa kartice ili..?
Kreten: Ako vi bas u trenutku kad vam poruka treba stici izvadite karticu moguce je da vam poruka bas u tom trenutku dolazi ali ne stigne jer ste (opet) bas u tom trenutku iskljucili mobitel.
Ja: Jel vi mene zajebavate? Jel vi mislite da sam ja kvantni fizicar pa 10 puta potrefim ugasiti mobitel bas u trenutku kad na njega stize poruka.
pauza
Kreten: A jeste li u tom periodu isli izvan zagreba?
Ja: Jesam
Kreten (slavodobitno): Pa znate tele2 nema potpunu mrezu izvan Zagreba pa je moguce da ste bili prebaceni na T-mobile. Oni vam rade preko GPRS-a, a tele2 poruke isporucuje preko GSM-a pa vam zato nije doslo.
Ja: Pa kakav je to onda roaming koji ne radi? I to mi se JEDNOM dogodilo izvan grada!
Kreten: Evo ovako, pokusajte iskljuciti pa ponovno ukljuciti mobitel, ako se problem ponovno javi nazovite nas opet.
Hvala vam sto ste zvali tele2, proslijedjujem vas na bla bla.
Moje psovanje i vikanje ali NISTE MI POMOGLI ga nije sprijecilo da mi prekine. Malo je falilo da im osobno odem u tu szk i nabijem mu slusalicu u grlo.
Moze li gore? :bat: :bat: :bat:
u 6 mjeseci koliko korsitim uslugu pretplate od tele2 jos nikakvih problema nisam imao, super zadovoljan.
prije sam ih koristio kad su tek dosli i uopce nisam bio zadovoljan sa signalom, sad je vise manje sve ok.
meni tele2 radi skoro savrseno, od 2-4 sata radnim danom kad nekog zovem javlja gresku na mrezi to svaki 3-4 put, mms-ovima triba godine da stignu, ali ih nekoristim previse pa mi i nije neki bed...
evo danas sam od dvoje osobe saznao da im moje poruke nisu dosle...neznam sto se dogadja.....ako nazovem one debile u szk mogu samo zamisliti njihove''teorije'' zasto poruke koje su poslane ne dolaze....hmmm.....ako se to ne popravi moracu ipak zvati szk i raspraviti to....i sve je to izgleda pocela 1 ovog u mjesecu......
Meni se to desavalo sa Tele2 , da jednostavno nisam moga vise primati MMS, ili bi dolazile sa ogromnim zakasnjenjem, slanje je bilo u redu, 5 dana je to islo u Tele2 prigovor i niko nije rijesio problem...
5 dan sam izbrisao sve postavke u mobitelu koju su veztanje za MMS i WAP i onda sam iskljucio mobitel i ponovno ukljucio, nakon toga doslo mi je u zakasnjenju 30 i nesto poruka, jos mi nije jasno kako...
Ponovno instalirao sve postavke i nakon toga sve radi ko sat
mozda je to zbog roaminga na t-mobileu, jer meni poruke na simpi znaju kasniti i po 3dana, ali sam na to vec navikao. a, s druge strane, poruke na tele2 stizu odmah.
Meni još nije aktivirana, očito imaju velikih problema sa tim. Ali nazvala me teta i rekla da slobodno zovem a da će mi oni refundirati ako mi bude obračunavalo pozive. meni odgovara :)
ja bas i nebi riskirao...ipak imas posla sa t2...szk uvjek laze....a sto ako ti budu skidati lovu??a kako ce to vidjeti koliko dana i love??tko ce to obracunati??kako ces dokazati to???sto ces reci da su ti u szk rekli...a tko u szk??a dobro a kako ces se zaliti??kome??
zar nitko ne primjecuje da je szk bez glave i repa...