pa posalji im sliku (prtsc) na mail da im dokazes da nemas toga...
iako, ni ja ne vidim razloga zasto toga ne bi bilo...
jesi probao s nekim drugim browserom?
Printable View
pa posalji im sliku (prtsc) na mail da im dokazes da nemas toga...
iako, ni ja ne vidim razloga zasto toga ne bi bilo...
jesi probao s nekim drugim browserom?
Probao sa IE i Firefox....
ista stvar...
EDIT:
Evo bas sad isao provjerit i promjenio mi se tip usluge sa "Osnovni" na "15 GB", a ja nisam nista mijenjao...
Sutra ih idem zvat da vidim sta je to posto nisam rekao da promjene, trazit cu da ostave kako je no necu platit ono sto su mi za 7. mjesec obracunali...
Sad zovem Optima SZK u vezi prelaska na ADSL traffic sa T-comovog start paketa i veli mi pametnjaković da trebam prije preći i na fiksnu liniju od Optime... Samo me još više zbunio, nisam ga htio više ništa pitat..
Uglavnom, najbrži način je da odem do Optima centra i predam zahtjev, jel da? Vidim da čekate i po mjesec dana jer poštom šaljete..
Hmm pise da ce mi bit dostupno tel+dsl u roku mjesec dana..jel to istina ili samo pisu tak svima?
Točno tako, meni je u početku pisalo 1 mj. i čekao sam neko vrijeme da bi na kraju napisali 6 mj.... Nakon nekog vremena sam prešao na TCom i ugovor od 1 god. - pogađaš, optiDSL je tada postao dostupan :rolleyes: (nije ni prošlo tih 6 mj.)
Hm i meni je dosta t-koma ,pa sam predao za optimu fix i adsl sa 3mb i flat za 200 kn .istekao mi je ugovor davno sa t-šrot.Danas sam zvao optima szk i rečeno mi je da je sve ok i da dobivam ovaj tjedan papire i da ih potpišem i vratim nazad i za dva tjedna sve gotovo ,jer provjerili su liniju i sve i ok je ,,,,,,,,,,,,,nadam se da ne lažu.............
da ne otvaram novu temu, trazim pomoc oko namjestanja servera za spajanje preko traffica. user i pass sam dobio. zaboravio sam kak se router podesava. radi se o zyxelu 660 hw, probao sam,ali mi je na testu zadnja dva fail. naravno,sve to moze preko pm-a.
unaprijed hvala
odeš pod wan settings i upišeš login@optinet@optima-dsl i dolje jasno password. login je recimo mmiric
Pretpostavljam da te zeza DNS server u TCP/IP postavkama mrežne konekcije. Sličan problem je (mislim da je sličan) imao jedan moj kolega, a riješio ga je na sljedeći način:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46255
Ja sam poslo zahtjev za optimu u 7. mjesecu a onaj iz službe za korisnike kaže da će mi bit moguće tek u 12. mjesecu jer na pozivni "020" još nije omogućeno...uff,ne mogu čekat toliko
Meni već 3 mjeseca piše da će mi usluga biti dostupna za 3 mjeseca.
Nešto se po gradu priča da će biti u listopadu. Ja sam optimističan, pa se nadam do kraja godine.
..obrisati.....
Ima li tko ovakav problem: Priliikom korištebja dc++ ne mogu ući u active mode, a u emule-u ne mogu uspješno tesirati port fowarding koje sam podesio na routeru. Naime, prošla 2 mjeseca sam bio na t-com adsl flat i sve je bilo u redu, onda sam se prebacio na optima 15 gb i nikako naštimat ni emule ni dc++. Gotovo sam sigura da me optima jebe.
U Karlovačkoj, kao što i piše ispod mog imena :smart:
aha,sorry nisam vidio....
Ima li tko ovakav problem: Priliikom korištebja dc++ ne mogu ući u active mode, a u emule-u ne mogu uspješno tesirati port fowarding koje sam podesio na routeru. Naime, prošla 2 mjeseca sam bio na t-com adsl flat i sve je bilo u redu, onda sam se prebacio na optima 15 gb i nikako naštimat ni emule ni dc++. Gotovo sam sigura da me optima jebe.
Kako se kod Optime računaju paketi? Dakle, imam paket od 2GB. Redovito pređem tih 2GB i na kraju me ispadne 2,5GB. To je ok ali...
Kad pređem u novi paket, da li mi je onda ovih 0,5GB što sam prekoračio odmah oduzeto iz paketa?
1.) Ako je oduzeto, to znači da mogu skinuti još 1,5GB regularno iz paketa + 0,5GB koje mi ne računaju kao novi paket. Dakle na kraju me ispadne za 2 paketa: 2,5GB + 1,5GB + 0,5GB = 4,5GB
ili
2.) Ako nije oduzeto, to znači da mogu skinuti punih 2GB i + 0,5GB koje mi ne računaju od sljedećeg paketa. Tada bi ukupno bilo: 2,5GB + 2GB + 0,5GB = 5GB
Koja je od ove 2 solucije točna? (valjda nisam zakomplicirao)
Naplata Internet prometa vrši se prema principu pravednog korištenja (fair usage). Nakon potrošnje inicijalnog paketa prometa, svaki slijedeći započeti paket prometa naplaćuje se tek nakon potrošenih 512 MB.
Nisam uopće shvatio te tvoje solucije. Imaš sve objašnjeno na http://www.optima.hr/adsltraffic.aspx
a ako to ne kužiš, onda zovi optiminu službu za korisnike na besplatan broj 0800 0088.
T-com je počeo dizati brzine maxadsl-a. Da li to znaći da če i optimadsltraffic bit podignute brzine. Je li se kome dignulo?