@ OFF TOPIC
Die se mogu dobit SanDisk microSDHC™ 4GB !! Dali ima ko informaciju dali ih ima u prodaji i tak!
Printable View
@ OFF TOPIC
Die se mogu dobit SanDisk microSDHC™ 4GB !! Dali ima ko informaciju dali ih ima u prodaji i tak!
što se tiče baterije na n95,ja je imam mjesec dana i baterija mi traje puna dva dana s tim da slikam i pričam dosta(imam unlimited pa mi razgovori nisu problem) samo je caka u tome da smanjite osvjetljenje na displayu na polovicu koja je solidna za rad i baterija traje i traje...meni je dva dana čisto dovoljno...
Idem iz ovih koraka po nju ,jucer sam ju rezervirao ...pa sad nadam se da necu pozaliti
Ali ovo je definitivno najbolja edicija Nokie n95:
http://img45.imageshack.us/img45/301...0c890dohc9.jpg
Evo je vrtim cijelo popodne po rukama ..još da skuzim taj gps ...
Heh, pa naravno da je photoshop :p= Citat =:
to mi vise lici na photoshop, neznam kobi htio unakazit si mob takvom maskom
Moja sestra bi htjela ovakvu pink,a naravno da je photoshop i stvarno dobro izgleda.....
Evo link,u OVOJ temi ti je objašnjeno :) :gimmebeer:
Ne znam jel netko spomenuo, Kinezi su izbacili posebnu bateriju za N95. Kapacitet je 1400mAh i jamče do 55% dulje trajanje moba pri redovnoj uporabi (što bi značilo, u biti, puni dan i još malo sati).
http://symbian-freak.com/news/007/07...95_battery.htm
o da, ooo da... kakova glupost...
n95 je i ovak debela a kak je tek s ovom baterijom...
Recenzije na tom forumu i sajtu općenito, većinom piše naš kolega forumaš Apocalipso.
Negdje u tekstu se spominje da je jedna (nisam siguran jel baš ova za N95)-baterija u Kini eksplodirala i ubila čovjeka.
Užas!
A, čuj, dobiti npr. 25 sati sutonomije na N95 jest dobitak i to osjetan za one kojima mob izdrži do 14 sati na jednom punjenju.
kome je bitan vijek baterije,uzet ce je bez obzira na povecanu debljinu.
A, daj Bože jer mobitel je po mogućnostima na samome vrhu ponude, općenito, ne samo Nokije.
Ali, budu li ove baterije činile "bum"... Ne znam.
Evo, http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=583644 , na ovome forumu se čak raspravlja o bateriji od 1700mAh, isto made in China.
Uz vrlo visok rizik da baterija eksplodira, iz teksta se može zaključiti da skoro pa dupli kapacitet baterije za N95 ne znači ama baš ništa. Poboljšanja su zanemariva.
pa valjda su tvorci baterije testirali.nije moguce da je sa takvim kapacitetom mala razlika u trajanju baterije?!
Vrlo vjerojatno da nitko neće odgovarati ako se nešto dogodi. Zato i jesu izmislili neku No name firmu za no name bateriju. To ti je ono - lud zbunjenog.
Pozdrav, nov sam na forumu imam N95 i jedan problemčić pa bi trebao pomoć.
Kad pokušam pokrenut neku igricu ili neki drugi program javlja mi poruku; "Memory full, please close some aplications"
Memorije slobodne ima tako da to nije u pitanju pa bi molio da ako netko zna kako da to riješim neka kaže.
možda su ti ostali neki drugi programi/igrice upaljeni ... ak baš niš ne pomaže onda ga resetiraj
Jel postoji eksterni Tv-tuner koji bi funkcionirao na N95?
meni baterija traje samo 2 dana najvise 3...:cry: