daj vejko kaj stavljaš na slike .txt na kraju?
šteta kaj ja nisam imao fotić, sad bi vidli kak izgleda comina sestra... a mali coma neš na agresivu brije umjesto da mi da blagoslov, pa kakav si ti to frend?... ;D
Printable View
daj vejko kaj stavljaš na slike .txt na kraju?
šteta kaj ja nisam imao fotić, sad bi vidli kak izgleda comina sestra... a mali coma neš na agresivu brije umjesto da mi da blagoslov, pa kakav si ti to frend?... ;D
= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
a čuo sam da su Comu oteli na sred Savske :)
kaj su mislili da je beskučnik,pa ono za djelove......:)
decki vidim da je bilo ludo.. tak treba, al recite vi meni na kojoj je slici vjeko, njega nisam dosad vidjela a bas zanima :)
bilo je dobro, nered stari se zahvaljuje na vinceku, ja se zahvaljujem na voznji i podsjecam te da sam ti duzan za sendvic(ili kaj god smo ono jeli)
pa mogo bih, samo ne kuzim kaj ce vam maloljetnice(dobro neke su i punoljetne), ocete da vam posaljem dva derpea iz skole??(i oni su isto curice):D= Citat =:
Poslao: tomo
@vjeko....mogo bi organizirat neke komade iz škole za sljedeći sastanak,nisam znao da ideš uškolu di ima puno trebica........:)
@WB txt. mor biti na kraju jer drukcije se slika na forumu nemre pokazati(to ti je kad koristis geocities)
@GOG pa di su snimke??
evo ja se nadam da će nered uploadat snimku razgovora od jučer s andreom pa će biti smjeha ;) uploadao bi ja al mi ne radi program za konverziju na lapu, pa sam poslo njemu...
sad sam se sjetio da smo andreu zvali i kasnije oko jedan-pol dva, al je samo poklopila ;D izgleda da smo ju probudili, hahaha, eh sori andrea, al tak ti i treba kad ne isključuješ mob kad čoriš.... :)
evo, bit ce, samo da izadjem iz "lijen sam" faze ;)
jel ti zao sto si dala wb-u broj ? hehe
imam noćne more od vas! nikad ne isključujem mob ali brijem da od sinoć budem! da se niste usudili stavit razgovor na net...neću da to svi slušaju...pa kaj vam je...nikad se više neću javit kad me budete zvali...nemoj da stvarno požalim kaj sam vam dala broj.= Citat =:
Poslao: whiteboy
evo ja se nadam da će nered uploadat snimku razgovora od jučer s andreom pa će biti smjeha ;) uploadao bi ja al mi ne radi program za konverziju na lapu, pa sam poslo njemu...
sad sam se sjetio da smo andreu zvali i kasnije oko jedan-pol dva, al je samo poklopila ;D izgleda da smo ju probudili, hahaha, eh sori andrea, al tak ti i treba kad ne isključuješ mob kad čoriš.... :)
sad sam ful ozbiljna. stvarno.
ajde nemojte to onda staviti na net!
@nered meni mejlaj taj razgovor
tak može ali neću da bude na netu.
pošalji meni na andrea.istvanic@miz.hr
posalji i meni vjekoslav.oresic@zg.hinet.hr al mislim da bi bilo bolje da se stavi na net i nakon nekog vremena zbrise.
mislim da imam veliko pravo ovdje odlučiti dal će moj glas čut milijun ljudi ili ne....i prvo molim da ja poslušam a onda ću vam reći dal možete staviti, a to ću vam moći reći tek sutra kad dođem na posao i poslušam, jer mi doma zvučnici ne rade jel je grom pogodio kompić. hvala
ok, nemoj se zivcirati ne bu nitko pustio dvoj glas bez tvog dopustenja...
ali ja imam snimljeno kaj su decki pricali, a tebe se ne cuje, to onda moze? :)
OK, sad nema zaebancije - razgovor je moj i radit ću s njim kaj oću, i stavit ga na net ak mi se digne. A i tak je svejedno kad bi svi da im šaljemo taj razgovor, a jeftinije i brže nam je stavit ga na formu nego svakom ponaosob ga slat mejlom. No can do. Al stvarno je razgovor za krepat od smjeha i to ne zbog andree nego zbog nas pripitih budala... tomo je zaon! ;D
btw, andrea - pa možemo mi i sakrit svoj broj kad te zovemo (i ti ga skrivaš koliko znam) tak da buš se javila ne znajući da smo to mi ;) Ja inače uvijek OBAVEZNO isključujem mob kad idem čorit - baš radi takvih budala koje zovu u gluho doba noći da bi se zajebavali ;D :)
ja sam ti svoje rekla. kunem ti se tužit ću i tebe i cijeli mobil. uopće me ne zanima.
i ja tebe ak buš me maltretirala pozivima. Ma bez brige, nebum ga stavljal... :)
nece ti pomoc mama tata ni sveto trojstvo, nece ti pomoci tudjman, nece ti pomoc ni policija!!!!
na najuljudiji mogući način sam vam rekla da mi ga pošaljete na mail. sutra kad poslušam reći ću vam jel ga možete staviti skupa s mojim glasom. najvjerovatnije da ćete moći, ali mislim da je u redu da ga čujem prvo. a zvala sam te da ti to kažem. nema razloga za prepucavanje, kad se sve ovak može riješit. samo nemoj da saznam da si me zajebo, onda ćemo se drugačije razgovarat.= Citat =:
Poslao: whiteboy
i ja tebe ak buš me maltretirala pozivima. Ma bez brige, nebum ga stavljal... :)
kakve veze ima mobil s tim? :) i wb nije razgovor tvoj, jer nisi obavijestio snimanu stranku da ju se snima, stoga si pocinio kazneno dijelo, vidi NN 234. 3454 IV evandjelje po gog-u...
****** kaj ti smajlići tam niš ne znače? Bez brige, poslat ću ti ga i nebum te stavljal na forum.= Citat =:
Poslao: andrea
na najuljudiji mogući način sam vam rekla da mi ga pošaljete na mail. sutra kad poslušam reći ću vam jel ga možete staviti skupa s mojim glasom. najvjerovatnije da ćete moći, ali mislim da je u redu da ga čujem prvo. a zvala sam te da ti to kažem. nema razloga za prepucavanje, kad se sve ovak može riješit. samo nemoj da saznam da si me zajebo, onda ćemo se drugačije razgovarat.
WB je najebo, hehehehheheheheeh
lol dovoljno je u ovoj našoj državi da jedna stranka zna da se snima, nismo ti mi europa ;D a uostalom kad se uključi snimanje na mobu se čuje jedan biiip koji upozorava da se snima...= Citat =:
Poslao: gog
kakve veze ima mobil s tim? :) i wb nije razgovor tvoj, jer nisi obavijestio snimanu stranku da ju se snima, stoga si pocinio kazneno dijelo, vidi NN 234. 3454 IV evandjelje po gog-u...
al nema frke, andrea budi bez brige, nećemo stavljat tvoj glasić (doduše malo promukli od gripe) na formu bez tvog dopuštenja :)
jebote jedva sam vas čula a kamoli taj biiiip...
tomu sam najbolje čula...a vjeko ništ ne čuje.....a capan mi se nekak više ne dopada:)
capan ili deda mraz??