trebaju mi MP za v360v 08.B7.ACR. molim vas pomoc
Printable View
trebaju mi MP za v360v 08.B7.ACR. molim vas pomoc
Za gore navedeni mob molim kakav link za download MP-a,i hrvatskog LP-a. Nasao sam ih dosta,al od iskusnijih trazim preporuku. Mob se je poceo blesirat i sam od sebe resetirat,pa bi ga flashao s nekim boljim MP-om. Eto... :)
Boot: 08.23
Sw: R374_G_0E.40.9CR
Hvala! :wave:
Taj boot ćeš morat ubit TP-om... Evo jedan MP,mislim da je noviji... Download
Ali zasto...? I,nema linka u postu iznad... :)
EDIT: Sta fali ovima (imaju dva ovdje) LINK
sorry,zeznuh se... Evo link za taj boot,potrebna registracija...http://www.modmymoto.com/forums/down...p?do=cat&id=49
:satan:Ako netko slučajno ima.... Našo sam na nekom stranom forumu,ali što nebi lik postavio "password"......
dodatak.... nadj(đ)eno.....:bigjump:
jel ima netko link od LP za v3 s hrv jezikom
Izvoli Download
Na kraju će ti izbacit Faild,ali ne obaziri se na to,ugasi i upali mob i evo hrvatskog,al sam brz....:satan:
imam bootloader 08.26 na v3 jel mogu flashat normalno ?
ne trebaš downgrade-at boot na 07.E0,sad ću ti ga iskopat! Trenutak
Evo probaj sa ovim programom downgrade-at boot na 07.EO
Download
a za sve ostalo,postavi temu u podforumu Motorola...
Molio bi ako netko zna gdje skinuti neki isprobani monster za V3R s hrvatskim jezikom. Ukoliko je to moguće, ženskastog izgleda jer se radi o pink verziji aparata od moje bolje polovice :)
Hvala!
Probaj OVDJE al mislim da nema hr jezik...al nać ću ti link i za to
EDIT: Ispravak,,u ovom linku imaš i nekih LP-a
bok ekipo...
trebao bi mi usb driver za v360. ak nije problem...
hitno mi je pa pleas...
BY: STUNK
Now read this......http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15982
je ima neko neki paket sa svim programima koji su potrebni zamijenjanje onih vodafonovih gluposti tipa desna tipka je vodafon live i debilni meni...etoo...sve mi je uredu s mobitelom ali me te vodafon debilane nerviraju puno...ugl samo da maknem tu live tipku i ikone
inace radi se o motoroli v3x...hvala vam unaprijed
evo ga ovako :
Boot Loader
0.6.8.2
SW Version:
R252211LD_U_85
.92.70R
Battery OK
OK to Program
Transfer mode :
Serial RS-232
eto...ugl BL je 0.6.8.2
a sad nadjite neki dobar MP za moju v3x jer stvarno mi se neda gledati vise ove vodafone debilane...
EDIT:ZAhvaljujem se na pomoci...stvarno ste brizni na ovom podforumu za razliku od nokia podforuma
ajd pogledaj ovdje ovu temu....http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
Evo prijatelju LINK za tvoj bootloader
V3x je najbolje flashat sa MotoKup-om
Kad otvoriš fajl,samo odznači codnu grupu u kojoj se nalazi Lang Pack,tako da ti ostane tvoj HR
EDIT; Javi dal je sve prošlo OK:respect:
Ukratko: Skini drivere ODAVDE,RSD lite ODAVDE Skines s neta MP koji je kompatibilan s tvojim bootloaderom. Ubodes mob u komp,kad te pita za drivere,usmjeris ga tamo gdje si ih raspakirao. Kad si gotov s driverima,pokrenes program RSD lite,pricekas da skonta mob,odes na open ili kako vec se zove nades taj MP za tvoj mob stisnes O.K,strpis se 5-6 minuta i imas novi mob.
P.S Za doznat koji bootloader imas,izgasi mob,stisni *,# i tipku za paljenje zajedno,prepisi i postaj pa ti mi mozemo nac koji dobri mp.
Dobio motorolu z8 pa bih thebao mobiclip converter?? ako netko zna neki link*?
Imam sljedeći error! Boot Loader 0A.30. SW VERSION: R479_G_08.B4.8 BR PHONE CODE SIG ERROR: OK to Program Connect USB Data Cable
Jel može koji monster pack za tu verziju?
tražim:
LP sa hrvatskim jezikom za motorolu V8 2GB model.
E ovako...trebao bi mi softver za motorolu l7(boot-08.d0) orginalni od vodafona...ja sam svoj malo s****.pa mi sad ne radi...ako mi neko može poslat na mail(ivan.corkovic@sk.t-com.hr ili ivan.corkovic@hotmail.com) ....bio bih mu jako zahvalan!!
Zasto mora bit original od Vodafonea...? Imas puno boljih moddanih monsterpackova OVDJE
Moras se regat,a registracija je besplatna...
ne mogu nigdje naci hrvatski jezik za motorolu v3x ako moze neko da ponovo stavi jer su svi istekli
evo, uploadao sam ti... font ti je dobar gore... candeles.
DOWNLOAD
Poštovanje, GoGs :)