ne sumnjam,ali koliko vidim nije baš jeftin ni kao polovni,a trenutno sam bez love i jaaako zadovoljan n-gage-om,ali svakako ću razmisliti kad bude love!
Printable View
ne sumnjam,ali koliko vidim nije baš jeftin ni kao polovni,a trenutno sam bez love i jaaako zadovoljan n-gage-om,ali svakako ću razmisliti kad bude love!
sad zakljucimo sa ovim jer smo lagano otisli offtopic
Beograd, Banja Luka, Zenica, Sarajevo...još neki Makedoniac i...belaj :))
To dokazuje kvalitet foruma.
jedan dosta dobar link za download symbian aplikacija - www.siemens-mobiles.org
nisam u toku koja je zadnja verzija softvera za sx1?
v12 sluzbeno, a v15 nesluzbeno...
a gdje mogu provjeriti koja mi je verzija firmware-a , mislim malo sam zbunjen, kada ukucam*#06# i ima nesto SVN:10 i za to sam ja mislio da je to to medjutim sad sam obratio paznju i vidio i ovo Appl SW:12.2_10 i koje je od to dvoje posto nevjerujem da ima nesto trece???
@manson
imas sw10
to je ono prvo svn:10
jedna korisna aplikacija -Call Recoding - snimanje razgovora na vasem SX1 (dolazni, odlazni - za sve pozive, za samo određene brojeve i dr...) Korisno - ako koga zanima mogu je poslati...
drazenko_j@hotmail.com
samo salji, hvala unaprijed................
aktiviranje servisnog menia:
http://forum.siemens-mobiles.org/viewtopic.php?t=114
Posto nemam seriski kabel za sx ubacio sam sim karticu u ženin c60,aktivirao servisni meni sa programom sa te stranice i voila...
Vise mi netreba ni seleq ni Fexplorer sve se moze napraviti sa originalnim file menagerom.
odlicno - korisno - super.
ovaj call recording meni baš i ne šljaka jel postoji
kakva caka za njega ili ...........
kad sve namjestim i neko me nazove piše mi
call recording application closed
zna li netko s kojim se programom može preslušavati *.amr datoteka na PC, i da li postoji nacin da se slima duže od onih limitiranih nekoliko minuta (na SL45 je to trajalo...)
eko@javor.hr
@ekoeko
ako mislis na diktafon - onda ne, tj. mozes produziti snimanje jedino nekom aplikacijom, a njih stvarno imas gomilu...
@damgol
nema nikakve mudrosti. podesis pravila, ukljucis ga, izađeš i onda ti pocne snimati kod poziva (onako kako si podesia, za svaki, za neke, automatski ili te pita...).
Jesi ubacia i carck?
Pa meni amr automatski se pretvara u wav kad prebacujem na komp preko sds-a..
ali imam ja negdje i program za preslusavanje amr datoteka na kompu...
a tek sam sad vidio crack uopće nisam razmišljao o tome
thanx;)
Evo, kako se sad trenutno dosta prica o miniGPS-u na SL45i, odlucio da napisem par rijeci o miniGPS za Symbian OS.
Dakle Psiloc miniGPS je jako dobra stvar; osim sto vam pokazuje na koju ste trenutno baznu postaju spojeno, Area ID i Cell ID, i naravno jacinu signala u dBm mozete postaviti da vam se prelaskom u drugu baznu postaju pokrene nesto - npr poslje sms na određenu lokaciju, promijeni wallpaper i sl...
Neznam, meni je to zgodan programcic, ali najbolje d ga sami isprobate pa vidite...
Pozdrav Ljudi!
Mozda mali OT... Ali kada bolje razmislim i nije...
Da li ima zainteresiranih za recenziranje Symbian Igara i Aplikacija za web stranicu Siemens Java?
Mogu vam platiti ili vam dati nesto od opreme za uzvrat... Ili 'samo' reci hvala.
Zainteresirani javite se, a moderatori ako mislite da je offtopic znate sto vam je ciniti :)
...ja sam imao taj miniGPS i nije mi potreban...iskreno,meni je bezveze...
pa cuj, to je individulano. meni je recimo korisno znati neke podatke o baznoj postaji - istina, mogu to dobiti i u netmonitoru, ali mi je dobro to sto mogu automatski podesiti neke funkcij kad uđem ili izađem iz dometa neke određene bazne postaje...
Instalirao sam miniGPS no valjda demo, jer mi cita promjene bazne postaje, no ništa ne odradi prema zadanim funkcijama kada se bazna postaja promijeni. Da li je to zbog demo-a ili?
ja imam isto samo demo za sada i radi bez problema...
hocu ja da isprobavam to i pravim recenzije...........
drazenko_j@hotmail.com
Moze li mi neko poslati sledece programe:
BlackList
QuickOffice
Call recorder
Iolansoftware Dictaphone
Iolansoftware Spy
WildPalm PhoneSecure
Wildpalm CameraFX
WildPalm.Stackup.
SymbianWare SmartCrypto
SymbianWare SmartProfiles
SymbianWare Full Screen Caller
SymbianWare AppMan
Skin Editor
SymbianWare SmartViewer
SymbianWare Stacker
SlovoEd Hrv - Eng
Pdf Plus
Psiloc Task Manager
Psiloc World Clock Pro
Psiloc Extended Profiles Professional
Psiloc Mini GPS
Psiloc Space Doubler
Psiloc System Tools
Extended Log
Epocware Handy Safe
Epocware Handy Shopper
Epocware Handy Reminder
Epocware Handy Photo Safe
Epocware Handy Expense
ETI Camcorder
Camcoder Pro
App Manager
AgoraPlus.ContactsManager
ActiveDesk
ir remote
SeleQ
Fexplorer
fs caller
theft alert
Active Today
SmartMovie
OGG Play
MSVdriveE
Ili, ako vam je lakse, samo posaljite svoju kolekciju programa na vizionar@gmail.com, jer se svakako volim "igrati" sa programcicima... :)
Unaprijed zahvalan! Al' stvarno bih bio zahvalan, ne kazem to samo reda radi.
:spin:
evo ja sam zadnjih par dana jako puno toga poslao ljudima na forumu, pa neka ti netko od njih posalje ;)