Trgovao sa gogo 047, sve za 5 !:thumbup:
Printable View
Trgovao sa gogo 047, sve za 5 !:thumbup:
I ja sam takoder s njim trgovao i mogu vam rec da se isplati!:kitty:= Citat =:
Izvorno postao slavko7
takodjer bez ikakvih primjedbi, preporucujem trgovinu s njima:king:
svi znamo tko si ti, od prije jos i imas bas u ovoj temi ranije da je mob koji si ti poslao ljudima na kraju dosao ili totalno unisten ili s puno vise ogrebotina nego sto si tvrdio...i onda je bilo spike da je to ostecenje uzrokovano postom... zato od tebe ne kupujem mob dok ga ne vidim.= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege
nije da ja poslujem non stop tako kako si ti rekao vec samo pratim tko salje kakve mobitele.
PS. a da ne govroim koliko si mi lažnih informacija davao (ne u vezi ovogo moba vec u vezi drugih stvari kad sam te nesto lijepo pitao - to ne spada u ovu kategoriju pa necu ni spominjati) tako da je jasna stvar da ti ne vjerujem,.
Ne znamo svi tko sam ja...znaju oni koji trebaju..ono sto je ona motorola (v5257550, ne znam vise koja je bila), dosla na odrediste s natucenim ekranom (ne razbijenim!!) nisam ja kriv, to je bila cisto stvar do poste, i zato vise ne saljem postom nego CityExpressom, što se tiče lažnih informacija, slobodno ih navedi ovdje što sam ti to bio rekao a da nije bilo istina, jedino se moglo dogodit da ti nisam odgovorio na neka glupa pitanja (što se smsova tiče!)..
Jedina stvar na koju sam se ovdje osvrnu je činjenica da od drugih tražiš da ti prvo uplate kad ti prodaješ, a kad kupuješ onda drugačije, mogao si ti slobodno doći do mene po mob ili poslat svog čovjeka da doje po mob, koji je bio onakav kakvog sam ti opisao...i nisam ja jedini imao komplikacija ako se ne varam i @Dario je isto prodavao v3 u oglasniku i na kraju je i sam napisao da ti ju nikako ne bi prodao s obzirom koliko komplikacija ima u trgovini s tobom!!
svi znamo, ne brini.= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
tocno..svi znamo..ne mozes se sakriti...
khideg je pošten čovijek,možda te pitao da mu prvo pošalješ jer se vidi na kakvom si glasu tu,da si pošten ko i drugi ovdje možda bi ti i uplatio novce!
kiki1989 i andrija... sve 6
poslao kazic kowalskom,nakon sto me tomass trazio da mu ga sacuvam tjedan dana i na kraju se nije ni javio..prva trgovina postom..sve 5:thumbup:
Dobro, svi znate, opet kažem ne znaju svi, jer neki ni to nisu sposobni :-)...= Citat =:
Izvorno postao dstosic
(a da hoću mogu se jako dobro sakriti, vjeruj :thumbup: )
A da mi je sakrivanja identiteta, sigurno ne bih stavljao u sig program u kojem su moji podaci itd....
@silvano, ma znam ja da je on pošten, ali je krajnje glupo tako trgovat kak je on i ponavljam, nije samo samnom tako htio već je još jedan dečko prodavao u to vrijeme svoju v3 i isto je radio kao i meni (tako da nije stvar do mene) jednostavno je tražio da mu se prvo pošalje), i na kraju je i taj dečko odustao od trgovanja s njim!! stvar je u tome da se ne vidi na kakvom sam glasu, ja sam bio trgovao još davno prije nego li je ova tema bila pokrenuta, i mogu se kladit da svaki drugi čovjek koji je imao preklopnu motorolu (v525, 550, 500, 600), zna za mene i nitko ti neće reć da sam ga s*ebao u trgovini, a radio sam s ljudima od osijeka do dubrovnika...
Jedini tko ovdje govori o meni je khideg, očito mu ne odgovaram baš ali ako i je tako ja i on znamo zašto, to su neke stvari od prije, koje nikako nemaju veze s ovim forumom i trgovinom na forumu, i nikako nisu razlog da me sada ide za?ebavat na forumu...
Što se mene tiče ja nemam više šta reć, s*ejbao nikoga nisam nit mi je to cilj u životu, a tko misli suprotno nek misli, ja mu pomoć ne mogu!
pozz svima!
Svaka cast svima, ja jos nisam naletio na nekog nepostenog na forumu! Ali tako ni ja nebi pristao trgovati sigurno niti bi to trazio od nekog, da posaljem mob, kupac preuzme, pogleda i onda tek plati ako mu se svida??!! E pa to je sansa 99% da bi ostao bez mobitela i love!
trgovao sa bubAmeZhivot, trgujte s njim slobodno :thumbup:
Unaprijed se ispricavam ako ova tema ovdje ne pripada.
Radi se o tome da sam stavio na net oglas i javila mi se stanovita rose abek, sve mi je jako sumnjivo pa me zanima da li se netko vec susreo s ovakvim slucajem ili necime slicnim, a ujedno da upozorim dalje ako netko bude imao takvu ponudu jer je jako sumnjiva...
Dakle ona smatra da se njoj isplati platit troskove slanja mog fotica iz hrvatske u nigeriju, jel to moguce???
ne nasjedaj...ja skoro poslo N91, T630 (za kojeg je davala 200€), HP 6515 i jos nesto za ogromnu lovu...dobio ja i potvrdu od BANK OF ESSEX (koja ne postoji, isao ih zvat, broj nepostojeci) da lova ceka i kad im posaljem broj posiljke da ce mi na devizni uplatit...= Citat =:
Izvorno postao magarac7
uglavnom, svi koji kazu da im se nesto salje u nigeriju, pogotovo iz engleske dolazi ponuda, izbjegavaj...
shoping sa imaticom prosao odlicno:klap: , svaka pohvala i preporuka :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao magarac7
potpisujem... potpun laz.. meni je stigla ponuda za neki simens, neka banka bila divlja... nepostojeci broj i sve... odusto odmah,, malo se dopisivo s tom zenom, i reko da psalje lovu da sam ja kao poslo stvar ali od love nsita..
zabroavi to..
He he..kad smo kod tih egzotičnih, meni nude za n6610, $1200 :spin:
Al naravno, nista od toga..
Kak uopce mozete nasjesti na to i ici provjeravati ? ja sam za v3 dobivao 800 dolara i dobio jedno 10 mailova ali svi su u smecu zavrsili .
I meni se je javila kad sam prodavao komp i nudila mi 20usd na moju cijenu samo za matičnu ploču, koja je kao nova koštala oko 400kn. Samo joj napiši hvala, ali ne hvala:)= Citat =:
Izvorno postao magarac7
a joj...znaci to je to...meni je bilo cudno kad sam vidio da mi stranci salju ponude za p910...svasta :spin:
takoder :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Evo poslao mob Silvanu prek HPexpressa sad ga cekam da mi se javi izgleda da je vani:D da da potvrdu uplate na tekuci:D, ah taman se javia sad meni se cini da cu biti zadovoljan:D
Poslovao sa clanom gesaugen danas se nasli u Zg kak smo se i dogovorili i s moje strane sve 5!!!
Ovako po ovome nisam bas prezadovoljan ovom trgovinom, 1.Silvano mi je rekao da nije zadovoljan mobom, dakle Nokia 6680 kaze da je maska neoriginal,da se cuje tipkovnica, da nevalja ?memory card? omg...i kao da mu je drago sto nije uplatija, on je meni prvo reka da ga je policija uvatila i da nije moga platiti punmu svotu neg recimo 1100kn a kasnije 300, ja sam mu reka ok no on mi se nije javija na tel 1-2 dana sam ga pokusava dobiti i tek sam sada vidia poruku jer sam u Italiji...i reka je da bi trebala biti niza cijena, mob je kupljen od vkosaleca u odlicnom je stanju ja stvarno neznam sta njemu ne valja meni je mob bia super no ja treba uzet jedan laptop pa eto...1700kn je trebala biti nokia ali sam je zamjenia sa mojim W800i...mob kakav sam ja dobia, isti je dosa i u Silvana....silvano ocekujem da mi se sto prije javis na mob...!!!!!!!!