p2k i vratio vodafone skin - i naučio da pravim backup svega što radim!= Citat =:
Izvorno postao SIR
Nego pitanjce za sve: koji od tonova da pojačam u gain_table preko motorola-tool-sa da bi dobio jači zvuk pri razgovoru?
p2k i vratio vodafone skin - i naučio da pravim backup svega što radim!= Citat =:
Izvorno postao SIR
Nego pitanjce za sve: koji od tonova da pojačam u gain_table preko motorola-tool-sa da bi dobio jači zvuk pri razgovoru?
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ne pomaze, opet ga ne prepozna
Ja imam SP1 i instalirao sam bez problema...
Objašnjeno ti je tu sve:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295
Moraš sveukupno 5 drivera instalirat da bi se spojio na p2k...
----------------------------
Ja i dalje imam problema sa onom desnom soft tipkom... sad kad sam promjenio skin uopće je nema na ekranu ( tipka na pritisak otvara ono što bi trebala, ali na ekranu je umjesto onog vodafone buttona praznina )...
pretpostavljam da ću morat ubacit u svaki skin posebno ove fileove:
softkeys_on_idle_pressed.gif
softkeys_on_idle_unpressed.gif
Ali naravno morat ću editirat te fielove... Pretpostavimo da nisam na "ti" sa photoshopom - gdje ili kako bi mogao nabavit te fileove za svaki skin???
obično dolaze sa skinom= Citat =:
Izvorno postao SIR
Da, ali kako ih izvuć iz skina i kako napravit da pokazuju ono što je konfigurirana desna soft tipka...
Jer da ih sada nekako izvučem iz skina ili pak u photoshopu obradim te dvije sličice(buttona) od vodafone-a i da to tako editirano stavim u odgovarajući folder skina na mobu - pretpostavljam da bi mi prikazivalo samo tu sličicu editiranu bez teksta preko nje koji govori za što je tipka ustvari konfigurirana...
sad više sumnjam da se to ovako radi :-/
:D Ako netko zna kako riješit to sa nevidljivom tipkom molim lijepo nek se javi...
meni se to isto dogodilo...al kad sam stavio novi skin pojavila mi se tipka...= Citat =:
Izvorno postao SIR
trebaju mi ikone iz glavnog MENI-a original iz MOTO skina....
Hvala
je li taj skin imao i novi mma_ucp file sa sobom jer mi se čini da je u tome problem?= Citat =:
Izvorno postao DavorP
i o kojem se skinu radi?
hvala..
ja za editiranje skina koristim Skiner4moto (da izvučem i stavim ikone i sličice) al mislim da ti to nie potrebno!= Citat =:
Izvorno postao SIR
ja sam svoj problem riješio tako da sam otključo tipku promjenivši ono "E" u "A" il već kak je pisalo u uputstvima i nakon toga sam puknio neki novi skin!
rezultat je bio da u novom skinu izgleda sve ok al kad stavim bilo koji od onih što su došli u mobu onda imam onu crvenu vodafone live, al mislim da ima puno boljih skinova od nona 3-4 koja dolaze s mobom pa koristi neki zamjenski
= Citat =:
Izvorno postao SIR
Prilikom brisanja kljuca u registryju javi mi:
Cannot delete Vid_22b8&Pid_4810: Error while deleting key.
Sta se tice onih koraka uspjesno uradim prva 4. Poslje mi se ne pojavljuju nikakvi wizardi
tako da jos uvijek nisam uspio spojit mobitel
Jel mi netko moze rec dal postoje p2k i ostali programi za linux?
Upravo se to i meni dogodilo - instalira mi motorola modem ali kad pokrenem p2k onda se niš ne desi i kaže diconnected i pojavi mi se zuti upitnik kod USB-a, kad sam probo brisat iz registrya isti problem.= Citat =:
Izvorno postao centar137
Onda sam vratio image cijelih windowza od prije tih prćkanja (čitaj ponovo instaliro win) i našo na nekom stranom forumu da ljudi imaju isti problem i tamo je stajalo riješenje "WindowsXP-KB822603-x86-ENU" skinih to i onda mi je proradilo baš onako kak je opisamo u uputstvima za instalaciju!
Probj još fino srušiti windowze pa sve ispočetka!
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Dobro probat cu. Al u mene nema zuti upitnik kod USB-a. Kod prijatelja koji ima v525 sam pristekao i odma ga je prepozno, fino salta po datotekama!
Jel L7 moguce ubit do te mjere da je za bacit? Vidio sam nesto o ozivljavanju v300/500/600 spajanjem konektora. Jel to moguce nekako uradi i s L7?
Ja koliko sam dosad skuzio, ako nesto zajebem samo vrati backup i sve stima
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Dobro probat cu. Al u mene nema zuti upitnik kod USB-a. Kod prijatelja koji ima v525 sam pristekao i odma ga je prepozno, fino salta po datotekama!
Jel L7 moguce ubit do te mjere da je za bacit? Vidio sam nesto o ozivljavanju v300/500/600 spajanjem konektora. Jel to moguce nekako uradi i s L7?
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ako imas backup onda je moguce vratitimob iz mrtvih...al neznam da li uvijek pali...
isao sam staviti iz prvog posta ovog threada onaj skin, koji mice vodafone tipku itd, i nes sam zeznuo i nema mi vise ikona videa i nemogu si vidjet uopce poruke
POMOC
poruke ti se vjerovatno brisu kad to radis...a sto se tice ikona...pogledaj prve postove ove teme...ak si skinio onaj zip fail za modificiranje unutra imas tekstualnu datoteku u kojoj ti je objasnjen postupak kako ih vratis...pozzzz...= Citat =:
Izvorno postao technorocker
ne, ne shvacas, nemogu uopce do poruka doci, nemam ih nigdje za izabrat
kad pritisnem poruke onda imam na izbor: "nova poruka
Govorna posta 0
poruke preglednika 0
E-mail"
i sve sam radio po naputku i nesto sam zeznuo kak da to sve vratim??
pokusavao sam 100 puta nac gresku ali sam sve radio prema napisanome
pomoc!!
P2K tools odes na other features.poruke i tamo ukljucis te opcije...nisam ih ni ja imao....
Mene je osim softvera, na v360v nerviralo i što je siva. Nemrem smislit sivilo. Moj je trenutno vrištavo žuti :) Dobro, žuto - crni :)
To kod nas naravno nisam uspio pronaći. Nedavno sam imao priliku u stranim zemljama ubosti bolje boje. Mijenja se ono sivo oko poklopca i sivi poklopac baterije. Uzeo sam nekoliko komada raznih boja, trenutno biram koje ću boje ostaviti sebi (usput, ako nekoga zanima, može mi se javiti privatnom porukom ako je zainteresiran za neku od preostalih boja).
Zamjena je jednostavna, ne traži alat i traje manje od jedne minute, drži se sve fakat savršeno kao original, a ljudi počinju telefon jako primjećivati, te i mene više veseli kako štosno sada izgleda. A i nitko nema takav :) Jedina razlika u odnosu na original, osim dobre boje, jest što na poklopcu baterije nema znaka Motorole.
Uglavnom, samo da znate da je te sive dijelove savršeno lako zamijeniti ako se i kad se to pojavi kod nas, i da ako je zamjenski dio dobro napravljen (ovi koje ja imam su savršeno isti kao originalni dijelovi), nema baš nikakve razlike. Jasno, onaj dolje dio gdje je zvučnik ispod poklopca baterije ostaje sivi.
Da ne bude zabune: nemam toga na tone, niti mogu nabaviti, niti se bavim trgovinom.
rijeseno je sve imam i poruke i video
puno ti hvala DavorP :thumbup:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Na abortusima 2000 sam doso do 6 koraka i javi mi gresku, i pokaze zuti usklicnik kod USB-a. Pokusam instalirat ovo *-EDU al isto pojavi gresku.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Sta sad?
Jel postoji p2k za linux?
Nisam ni ja riješio na winxp sa sp1, stavio sam sp2, sve brisao i ništa (to mi je na laptopu) problem je što imam image, ali sa instaliranim svime za v525= Citat =:
Izvorno postao centar137
Na drugom, običniom, kompu isto sp2 ali bez išta instaliranog i radi skoro i bez drivera, a ovamo na lapopu neče nikako i morat ću sve ispočetka.
Rješio sam ono sa nevidljivom vodafone tipkom...
na onom HoFo map.txt sam našao da u seemu 0032_0001 treba na offsetu 6E promjeniti bit 1 na 0. i makne se ta vodafone tipka...
Kasnije sam vidio da je nešto tako i pisalo na forumu ali nisam skužio da se to odnosi baš na ovo šta meni treba...Enivej sad sve radi
:rotfl: