u čemu je kvaka
Printable View
u čemu je kvaka
Kvaka je u tome što je komplicirano,a ti si početnik isto kao i ja.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ivica1965
50kn če ti rješiti sve muke.
kvaka je jer je to Acer platforma i za nju nema free programa s kojima bi čačkao po eepromu= Citat =:
Izvorno postao ivica1965
e ovako! pokusavam otključati svoju Motorolu v360v vodafone, i nece mi se sopjiti na p2k software, ne prepoznaje je kao modem, skido sam razne inf drivere, i stosta jos ali nece... aj ako nekome nije roblem pomoci, barem reci neki software za tako nest
odi kod lokalnog unlockera i on ti je sredi za sat vremena preko box-a.= Citat =:
Izvorno postao rakanisshu
i koliko ce mi naplatit? i btw, koje funkcije dobijem s njom! cuo sam da ima masa toga, samo malo mi je jadna ovako preko vodafona!
v360 je oko 100 kn... može ti izmoddati motorolu da ti uključi zaključane opcije, no to će ti dodatno naplatiti= Citat =:
damn! a nikako ja to ne mogu naprvit!? neki alternativni nacin ne postoji? :) :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
postoji, ali ne preporučam.... dakle, ima jedan program koji je crackiran, ali je jako nestabilan i ne bi se upuštao preko njega nešto raditi. Kao drugo, na v360 je jako zeznuto raditi testpoint tako da ako nikad nisi to radio, mogao bi za stalno umrtviti motorolu. neznam, ako se odlučiš da želiš pokušati, javi se na PM! Također ja neću odgovarati za tvoje postupke ako shebeš mobitel.:rolleyes:= Citat =:
Našao sam neki esplati tool za tkljućavanje v3x, mislim da to nije bilo tu, nikad nisam vidio...
DOWNLOAD
Neznam puno o tome, neznam jeli se treba raditi TP...
Neka netko proba..
Nisam procitao sve threadove u ovom topicu ali cini mi se da se ne spominje jedna stvar. Njuska se po netu da SLVR L7 radi brze s novim softwearom. Update softweara nije bas moguce napravit samo preko usb kabla kolko sam skuzio. Opet se koriste te neke spravice. Kolko bi to kostalo naprimjer (+ otkljucavanje koje ide automatski s updateom odredjenog softweara, tj s novim flexom)
Jedno pitanje: jel istina da je motorola(noviji modeli) najkompliciraniji mobitel za dekodiranje?
mislim da su nokie najtvdje (neki modeli s60 i 6280)= Citat =:
Izvorno postao mrGa
BB5 Nokie su eto, najteže, zato ih radi samo jedan čovjek na svijetu.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Motorole nove jesu zeznut, ali jednako tako je težak i Sagem, te najnoviji SE, ovi koji tek dolaze na naše tržište.
Jel mi može neko reći kako otključati motorolu V235 da prima sve kartice?
Imam usb kabel za nju (ako to išta znači)!:rolleyes:
Razmišljam da bi otključao V360v i možda stavio modani software(ovaj vodafone je katastrofa), može li netko na pm poslat gdje se to može napravit u zapadnom dijelu Zagreba ili općenito u Zagrebu. Pričekat ću još neko vrijeme da vidim jel sve u redu s telefonom pa da unaprijed znam ispalti li mi se to tj. da izvidim kolika je cijena otključavanje + softw.
postoji način, ali i postoji jako veliki rizika da ga ne shebeš.= Citat =:
Izvorno postao Freelancer
Solucija je ta da napraviš testpoint i onda sa P2K easy toolsom napraviš unlock. oprez kod testpointa!!
Ili kod lokalnog unlockera za cca 80 kuna.
@blueled: Osoba koju trebaš kontaktirati jest Inovator sa foruma
Kupio sam motorolu c118 vani i kad ubacim svoju simpa karticu trazi me subsidy password.Kaj treba dekodirat mobitel?Jel ima netko iz Zagreba tko to radi,kolko bi naplatio to?Il ima netko savjet da ja to sam rijesim...
= Citat =:
Izvorno postao Hmelj
Da, treba ga otkljućati. Javi se inovatoru.
Pitaj ga na PM ili neki icq...
Pozdrav svima na forumu!
Znam da sad bude buke zbog toga kaj pisem novi thread na ovu temu, ali vec dva dana pretražujem po forumu i ne mogu naci nista za ovaj mob. Nasao sam programe za ostale (c450, c550, v80, v66, v60, t280...), ali ne i za unlock c350.
Pa vas sve lijepo molim da mi pomognete, uputite na pravo mjesto ili sami kažete kaj mi treba da konačno otključam taj mob.
Znam da mi je najjednostavnije otići do nekoga ko to radi, ali gdje je tu gušt?! :spin:
Hvala svima!
hm... Platforma je Neptune LT... reci mi verziju softvera pa ću ti reći jel ide kod kuće...= Citat =:
Izvorno postao zec
EDIT: sam sam pričao sa jednim tipom koji je odradio dvije preko P2K easy toola i radi bez problema... ne stvara probleme jer je LT platforma, pa ide bez problema. Unlock prolazi u 5 sekundi.
Ako se ne bojiš, udri jer ne možeš pogriješiti! samo ga upališ u boot modu i opališ unlock SP
EDIT: evo programa
http://www.movillab.com/search.php
bolji link:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
http://rapidshare.de/files/22381167/...l_v39.rar.html
kupila sam novi mobitel motorolu c261
e sad to je tele2 a imam vip
odfurala sam ga dekodirat pa su mi rekli da se jos nemoze tj da treba neki kod ukucat
jel netko mozda zna kakav je to kod
hvala
svašta, taj se mobitel otljučava klasično, acer platforma, radi ga infinity ili zulein alat, ali ne sve verzije SW-a. očito da ti kome si nosila nemaju blage= Citat =:
Izvorno postao kamelia
Kopam okolo vec koji sat dva i ispalit cu jer kada pokrenem quick unlock u repstudiu sve krene ok dok ne dode do sending loader u repstudiu a na mobu mi pise transfer mode i tako stoji vec pola sata nista se ne dogada. Sve je uredno spojeno i veza se jedino iskljucuje dok se mob prebacuje u flash mod, sto mi je logicno. Mobitel je V550, boot loader 07.E1 , SW Version: R376_G_0E.65.27R. Dali se kome slicno sto dogodilo i moze li se rijesit. Takoder windowsi su mi SP1 i driver za motorolu je dosao sa P2K. Netko je vec imao isti problem takoder sa V550 na ovom thredu ali nitko mu nije odgovorio. Hvala unaprijed.
p.s. znam da ima drugi nacin ali stvarno mi se neda skidati te monster packove ako nemoram. :cube:
ubaci boot 07.D0
Pa probaj ponovno :)