malo kasnim ali evo: ;D= Citat =:
Izvorno postao erika
http://monitor.hr/niktitanik/2005/10/785.jpg
Printable View
malo kasnim ali evo: ;D= Citat =:
Izvorno postao erika
http://monitor.hr/niktitanik/2005/10/785.jpg
Pa, bokte mutavih ljudi! Ova Daca. Sad je nešto trkeljala u Ispovjedaonici i boktepitaj kaj je rekla. "I onda... nije da sam imala.... ahm... nekih... ovaj.... predrasuda... nego, ono... samo sam... su me prihvatili.... jel.... kakva jesam..." Hej?! Jel to zbog kamera ili su fakat ti ljudi idioti?
fakat su idioti...... :thumbup:
...a čuj ove dve :rolleyes:
Kako mi je sad ta Lana digla živac. "Ja više nemrem bit ovdje Sanja. Ak ti izletiš van, ja ću tu ispizdit. Tu ću preskočit ovaj zid". Daj ga preskoči ODMAH!
..da,a mora da joj se (Lani) Kiki zamjeril,jer vani se nebi (ni pod razno)družila s njim.Jesam kaj propustila????:rolleyes:
evo napokn danas vidio nove stanare .. pa nisu mi bas nesto , djeluju mi tooolko ne zanimljivi ,mislim onak su ... tihi i povuceni . Pa nie to za big brother.
ona plava nova .. respect za Mini suknju - to je uvjek veliki :thumbup: bar sto se mene tice,al cim sam otvorio usta shvatio sam kolko je sati.
generalno,nadam se pobjedi Iveka il Matka.
drago mi je sto je onaj Razumiš ispo.
:thumbup:;D:thumbup: I couldn't agree more!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Ne Matko...mountain man...brdjan...kamenjar...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Nikako.. Iskreno, ja nikome ne bih dao milju... pa kaj je to prosjek naše mladeži?
gog ti ionako nikome niš nedaš;);D
Ja bih dao Željki. Milju naravno. ;)
...ma nek Ivan dobije milju i fin...kraj...
naj bitnije da su oni idioti u toj kuci, a oni koji ih gledaju nisu :)
Gledat ih možeš iz više razloga. Npr. radi proučavanja biheviorizma ili psihologije ili da napraviš i objaviš neki rad... ;)
Pa sve do toga da se podsjetiš kako si u stvari sretan što si rođen takav kakav već jesi, a ne ko... ;)
A i u nedostatku humorističnih serija u tom terminu...
ovaj novi zadatak sa kićom i ovim iz zabranjene je baš lud
Totally! Dude!
ponasanje im je katastrofalna, pazite sta je sanja rekla da ce pocet razbijat kamere po kuci (jer joj fali par cigareta) (koje je mario ukrao u svom tajnom pohodu)i jos je ozbilja... koja kuja.
umjesto da sute i da budu sretni sta su u tom showu oni se jos i bune i prigovaraju. ma sve ove zenske su bahate pogotovo lana bahata tatina curica stim treba u kurveraj a ne frizeraj
To sve lijeno i priglupo. Ispadam ženomrzac, ali ove dvije starosjedilice, Lana i Sanja ne bih volio nikad upoznati u životu. Da moram boravit stotinjak dana sa njima, vrišteći bih se zaletavao u onaj drveni zid oko kuće...
dakle Lana je ispala. boze nemogu vjerovat da gledam.
ali nije mi jasno zasto nisu nominirali Sanju kad znaju da zeli van
..ma svi bi oni išli van,a boga mole da ostanu!;D
da je htijela otic, osla bi vec odavno..........
Ajd, pola napora izašlo. Tko je uopće dalje nominiran?
Dominik i Hamdija!:rolleyes:
Da ne povjeruješ. Ako onaj kromanjonac Marko pobijedi, ja se selim van.