E to je vec bolje= Citat =:
Izvorno postao sodom
;D
Printable View
E to je vec bolje= Citat =:
Izvorno postao sodom
;D
Evo ovako,imam Photo Art,ali mi sada posle duzeg vremena trazi Licence manager i upucuje me odmah da ga skinem sa WAP sajta... posto sam vec nekoliko puta "naseo" i isao da skidam pa zatim izgubio i neke druge programe koje koriste LM... molim nekoga ko ima bilo kakvu krekovanu verziju PHOTO ARTa da mi posalje.
kucaduhova(at)yahoo.com
........poslano!
Hvala!!! Ja sam imao v1.1 , a tvoja je 1.2,ali ne vredi opet trazi da ide na download LMa ;/
Pinocio, ne znam iz kog si grada u Srbiji ali evo ja sam iz BG-a nabavio Cd sa brdo foto, internet, sistemskih... programa, igrica, melodija, slika, tema... Kostao me je deset eura ali brate vrijedi te pare. Sve su full verzija. NPR. samo melodija ima oko 6000, 800 tema, 300 programa, stvarno, CD je VRH!
Tel: 063411660
E-Mail: mobilplusbg@063411660.com
WEB Site: www.063411660.com
Eto samo da preporucim! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
E Dominator jel se mozemo onda dogovorit da mi to posaljes u SO?
Mozemo se sve dodovorit, nije problem, tu sam. Samo sta ti je `SO`???= Citat =:
Izvorno postao Šile
Gdje da nadjem >SMSTimer< ??? Cuo sam da je opaka stvar, posebno ako imas curu, a i zaboravan si ;D . E pa posto sam ja taj tip, ovaj programcic bi mi bio vrlo koristan...
imas sms timer, counter i machine u ovom zip fajlu
h**p://hrco.webspace4free.biz/smsSTUFF.zip
Ima li tko kakav program ili rjesenje za pisanje sms-ova i pohranjivanje na mob...
nije mi bas kristalno jasno tvoje pitanje,za spremanje sms-ova mozes koristit message saver koji ima opciju da mozes poslat poruke i preko bluetootha u .txt formatu...zgodan programcic.
E hvala ti za program= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Sile, ne odgovori mi ti??? Kako si mislio da ti posaljem ovaj CD??? :-/= Citat =:
Izvorno postao Šile
Da li postoji nesto ovako: da zakljucava slike iz galerije??? Ja imam HANDY PHOTOSAFE ali nije to to. Ovaj program samo `ukloni` slike iz galerije, a kad ocu da ih povratim, trazi sifru koju sam ukucao pri prvom ulasku u njega. E ja trazim nesto da dok listam kroz galeriju odlucim da vidim sliku citavu, da mi zatrazi sifru jer imam gomilu slika koje cura ne smije da mi vidi ;D .... DA LI POSTOJI NESTO OVAKO???
E da to sa zakljucavanjem slika i mene zanima, ako netko ima neka nam stavi za skinut!! Jel na zivce mi ide kad mi netko uzme mob i direkt mi pregledava fotke
SO = Sombor.= Citat =:
Izvorno postao _DoMiNaToR_81
Al to cemo na pm ja ti javim adresu.
Dogovoreno!!!= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ma OK je to kad mi drustvo uzme telefon i uleti u galeriju, jer tu su vecinom nase slike iz grada, sa ljetovanja... al kad moja mala dohvati telefon, najcesce izbije tuca :)... Ej ljudi pomagajte, dosta mi je ogrebotina :P
Imam ti ja brdo progija al bar reci koji ti treba jel ovako neznam na pamet koji ločka slike.
e ljudi zasto ne radi CAll Caunter, SMS counter radi,ali call ne radi? tako i vama?
Pa ja sam pitao da li postoji takva stvar! Ako DA, posluzilo bi mi bilo sta sto zadovoljava ove zahtjeve sto sam napisao ranije!
E taj RescoViewer ili kakose vec zove... moze li mi ko malo objasniti koje su zapravo mogucnosti tog programa???
Ma vidi, kod series 40, imas mogucnost pisanja sms-a, ili mms-a, i da taj isti ne posaljes nego ga samo pohranis na neki folder na mobu...kuzis...Znas za neki mozda takav program koji to moze na series 60?= Citat =:
Izvorno postao sodom
Sad posto imam `malo` vise MB na mobilnom ;D ;D ;D ;D ;D , moze li mi ko reci gdje da nadjem BILO KOJI MP3 program, ali molim vas da bude full verzija!!!
spremis ga u drafts i to je to,netreba ti program= Citat =:
Izvorno postao Z.studio