Previse ja riskiram u zadnje vrijeme,prvi put je tesko uplatit 50 kn a kasnije bez problema:crazy:
Printable View
Ja bi rađe išao na dva para i to na X....ili slično tome....
Već sam isprobao sve moguće kombinacije i mogućnosti i uvjek me zaje....jedan par....stavio i kombinator ali opet ništa.....inače hodam stalno u Stanleybet...
ma igrao i to....znao pogoditi 4 multitipa i onda me zadnji zaj.....a ostale čiste sam pogodio isto,,,, ma nemam ti ja sreće...neće me i neće...pa da dobim barem 100 kn...
Neznam ni sam kako je bolje...odigrati kako si ti rekao 3 čista zicera ili ići na 2 remija (može i više)... mogao bi da :cry:
Na kladionici sam najvise love zaradio drzeci se svog sistema.,
Uzmem 1000 kuna i uglavnom za vikend igram na jednom listicu max 3 para sa ulogom od 100 kuna,a da je dobitak oko 1000 kuna.,
To znaci da imam 10 sansi za odigrati,a nikada se nije dogodilo da sam promasio bas svih 10 uplacenih listica-.
A ako i promasim recimo 9,a pogodim 10 opet imam pocetni ulog i krecem ponovno.,
A znalo se dogoditi da od 10 dobijem i 5 komada pa sada racunajte dobitak.,:hrv:
1000 kuna mi je mjesečni đeparac na faksu, jebote
Imam osjećaj da će subota biti taj dan...dan kad će neka lova sjesti...to sigurno samo je pitanje kome...meni ili kladionici...:funny:
Pa ne stavis sve vec samo 100 kn.,Ali opet da bi dobio moras nesto i uloziti i riskirati.,
A i ta tri para nisi bezveze odbarana,traze se cijeli tjedan i o tim utakmicama saznam bas svaku pojedinost tako da igram na prilicno sigurne parove,premda to i ne postoji.,
Ali nesto je sigurno,nije nogomet jedini sport na koji se treba kladiti.,
Najvise love je ipak palo na rukometu i kosarci:respect:
Moj stari je malo ozbiljniji igrac i kladi se na vece dobitke,igra sisteme 9 od 10 i 10 od 10 na uplacenih 100 kn,prosli tjedan je digao 2300 kn a i promasio je jedan par.....sto se tice kladenja kladionica je uvjek u plusu i od toga nema bas neke zarade.....osim onih koji dignu 250 000 kn a ti su rijetki.....
ak vrsno poznaš sport, i ako imaš malo u glavi kako odigrat, svatko može biti u plusu i imati neki đeparac. Samo pametno treba uložiti.
Trenutno se jos ne kladim jer cekam da krenu rukomet i kosarka,a i nogomet je tek krenuo,mislim na ove vaznije lige.,
Inace kada to sve krene u mjesecno uzmem najmanje 2500-3000 kuna,bilo je cak i do 10 ooo:hrv:
Inace kada dobro ide krenem i sa vecim ulozima,i do 1000 kn po listicu,ali onda su max 2 para na njemu.,
Inace po meni dobitak je stvar srece,dobre analize ponude i naravno novaca koje si spreman riskirati:fish: a nekada je jednostavno bolje otici na pecanje:crazy:
Upravo to u sportu nema zicera......mogle bi se dic danas pare na kosarci sta mislite?
sta kazete na ovo 50 kn Srbija-Rusija 1 1,60
Njemačka-Češka 1 1,15
Hrvatska-Latvija 1 1,20
Francuska-Poljska 1 1,05
Grčka-Izrael 1 1,10
Litva-Turska 1 1,35
ako ti ovo prolazi onda i dobro pogađas i imas ogromnu srecu....
jer 10koef i vece ne igraju ozbiljniji tipseri--nego na takvima obicno kladionice dizu pare, 80% ljudi ce pogodit svakih 15. 2.ti put na takva nacin, a ak ti svaki put pogdois 10koef za manje od 10sansi, nekad i 50%...ok je 2,3vikenda tako, al ak ti godinama to prolazi onda si stvarno dobar....
inace je najbolje igrat mal koef malo parova...
ja sam znao jedno ljeto imat 500kn dnevni ulog a dobitak oko 800-1000kn...i to na 2 do 4para recimo sigurna...i stvarno sam znao trosit novaca(islo me,dobra vremena), al tu je uvijek i sreca velik faktor....
najbolje je po meni ulagat recimo ako se moe 1000kn, i to tjedni listic, znaci po cijelom tjednu kombinirat ,do 6parova koja se dobro prouce..i da dobitak bude oko 3000-4000, recimo minimum 2000 i max 5000kn, i to se ne treba svaki tjedan igrat a kamoli svaki dan, nego ako u tjednu ima jebackih parova, ubaci se soma i dignu 3000-4000...mislim da je to ok, i ako se pametno igra da se moze fino zaradit....naravno to se moze ovisno o mogucnostima smanji na 100 dobitak 300-400 al u tom slucaju nije neki novac, pa vecina ljudi se ne moze suzdrat i cekat, nego se ode i ulozi na neku glupost i tu dolazi do gubitka... ******, treba znat, bit strpljiv i imat srece i to je to... s druge strane i loto je dobra opcija:respect:
Moram sutra u Stanleybet po tjednik....bolje se snalazim u njemu nego na njigovim stranicama... :crazy:
moj sistem je da igram maximalno 3 para, nikad ne igram ciste zicere nego nesto malo teze, ili 2 hazarda. znaos am dobivat no sad rijetko odem u kladionicu pa i ne dobim bas..