@PRObike USB,
Takodjer prouci malo strukturu i funkcioniranje Android sustava (pogotovo dobro dodje ako mislis rootati/flashati), da ne bi opet bilo zabuna i krivih pretpostavki.
@xlr,
Trebalo bi raditi AFAIK.
Printable View
@PRObike USB,
Takodjer prouci malo strukturu i funkcioniranje Android sustava (pogotovo dobro dodje ako mislis rootati/flashati), da ne bi opet bilo zabuna i krivih pretpostavki.
@xlr,
Trebalo bi raditi AFAIK.
Mozes li detaljnije objasniti kako jednim klikom skines aplikacije ? Ima profil na appbrain. Imam tamo uploadovanu listu sa telefona. Flesovao sma telefon, instalirao appbrain market i appbrain web instaler. Kada sam preko web instalera isao sa potvrdama, kaze da odem na njihovu stranicu pa da skidam aplikacije.
Kada sam preko kompa otisao na appbrain, kada kliknem instal, otovri mi market na telefonu, zeljenu apliakciju i dalje moram rucno potvrditi instal i download.
znaci kad svjeze instaliras rom, appbrain skines i web installer, ides na sync, i tamo ides menu dugme, more lists, odaberes listu koju zelis pa onda na vrhu liste imas dugme add all aps, pa execute, kliknes ga 1 put i to je to.
http://img.tapatalk.com/92ff8629-0931-d52e.jpghttp://img.tapatalk.com/92ff8629-093e-dbdc.jpghttp://img.tapatalk.com/92ff8629-094b-932f.jpghttp://img.tapatalk.com/92ff8629-0956-c758.jpg
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Foldersync - ima li kakve veze ako se stavi više box.net, dropbox, sugarsync acc, tj. mogu li mi obrisati acc ako vide da koristim isti ip ili tako nešto (mislim na box.net, dropbox i sugarsync...)? Ako ima tko iskustva?
Razlika između GoogleMaps i Navigation ?
U mom androidu vidim dvije slične aplikacije, jedna je GooleMaps a druga Navigation.
Nije mi jasno čemu služi ta Navigation kad to sve isto imam u GoogleMaps.
Može li ko da objasni razlike između njih i namjena
Navigation je dio Google Maps, isto kao i Places i mozda jos koji.
Navigation služi za auto-navigaciju (glasovne upute, izrada rute itd), dok je Maps obična karta s trenutnom pozicijom. Navigation je po defaultu zaključana za našu zemlju, ali ako koristiš krekani Google Maps onda ti je omogućena.
Mene zanima dali postoji aplikacija u kojoj imaš različite vrste vibracija,tako da možeš naštimat da ti jednu vibraciju imaju poruke,a drugu pozivi.?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
WhoIsIt(u prvom postu teme su stranice gdje se može nać)
ili besplatna verzija WhoIsIt Lite
koju aplikaciju preporučujete za schortcute u notifications baru, probao sam neke ali me ništa ne zadovoljava i šteka...
Pozdrav svima,
zanima me da li mi neko može preporučiti aplikaciju za spy tracking preko GPS-a, dakle praćenje lokacije određenog mobitela na android sustavu preko GPS-a, BEZ znanja korisnika mobitela.
Dakle, zanima me spy, stealth aplikacija koja može imati i više funkcija osim samog GPS trackinga.
Hvala!
Mobile Cloud Storage itQuickly
-trenutno je samo za beta testere; prijavite se na stranici, traže 1000 ljudi
http://www.itquickly.com/
Tema na xda
Pozdrav ljudi!
Imam wireless u kuci,postoji li kakva aplikacija za slanje fajlova sa moba na komp (ili obrnuto) wirelesom,da ne moram stalno spjati usb kad ocu nesto da prebacim na mob ili obratno ? :)
Moze li link od Modern Combat 3,al da ga mogu instal. tj da ima ono licence?
@Asmoday
WiFi explorer
Airdroid, wifi explorer (prvi je bespla i moćan a drugi isto odličan i jednostavan)
Nekoliko puta mi se desilo (u kući) da ne mogu nači mobitel a isključio sam mu zvono te me uvatila panika jer nisam znao da li sam ga ostavio negdje vani ili je negdje u kući zagubljen.
I sad nedavno sam na webu vidio jedan članak gdje spominje aplikaciju "Where`s my droid" kojom se može natjerati mobitel da zvoni (valjda nekom šifrom) i kad je isključeno zvono.
Instalirao sam ga ali nikako da kužnem kako to izvesti u praksi, upute su nejasne
Bok,
koju aplikaciju preporučate da bih mogao pokretati .jar ili .jad aplikacije ?
kao što aplikacije za starije mobove tipa se k850i
hvala
http://images.mobilism.org/?dm=YW1R
Koliko sam skužio trebaš mu u postavkama za primljeni sms upisati "attention word" koju će on prokužiti kada mu sa tom riječju pošalješ sms.
Znači morala bi biti neka nesvakidašnja riječ, koju ne koristiš inače u sms-anju. I onda kada je mob dobije (pod pretpostavkom da je Where`s my droid aktivan u pozadini) morale bi se postavke telefona promjeniti i on zazvoniti. (valjda)
Odlično, stvarno radi. Evo sad sam probao, zvoni iako je isključeno zvono.
Vidim da još piše i ovo:
"It's also possible to get the GPS location of your phone in latitude and longitude and a link to Google maps. "
Odlična stvar, samo neznam na koji način da dođem do tog linka na GoogleMaps.
To mi nije baš jasno
Po meni je to da mob kada dobije naredbu pali gps, učita svoju trenutnu poziciju, te onda koordinate šalje na određen broj koji si ranije unio u postavke.
Tada ti u google maps uneseš koordinate i vidiš gdje se mob nalazio u trenutku kada je slao podatke. Normalno to vrijedi jedino ako si mob izgubio, i da nitko nije izvadio tvoju sim karticu ili "ubio" Where`s my droid aplikaciju.
Ne vidim nigdje te mogućnosti da upišem broj na koji če da šalje koordinate
Moze li Modern Combat 3 sa licencom,nema gje nisam trazio i nema sta nisam skido,al nigdje prave verzije uvijek invalid licence :(
Vec je o tome bilo govora jako puno, mogao si bas prvo potraziti malo. :rolleyes:
Postoje rjesenja ali nijedno 100% pouzdano jer ne postoji J2ME runtime za Android koji pouzdano radi. Postoje neki konverteri i slicno ali to je sve polovicno.
Osim toga, MIDP je smisljen primarno za telefone sa keypadom i bez touch ekrana, sto je cista suprotnost Android telefonima.
U svakom slucaju, potrazi malo i sam, kao sto rekoh vec se pricalo i to dosta.
zanima me ako ima neki dobra program koji stabilizira video, nešto kao antishake program. vidim na netu da ih ima ali svi su skupa pa me zanima ako ima nešto besplatno.
imam galaxy s2 i kamera je odlične kvalitete no očito nema najbolju stabilizaciju jer se video jako trese što kvari kupan dojam
Trebam aplikaciju tipa Traffic counter uglavnom vezano za pracenje potrosenih min,sms i data prometa i da radi na ICS, probat cu 3G watchdog, traffic counter mi radi al mi je malo dosadio uvijek isti izgled
e vako.imam lg p970. mobitel. zanima me jel se moze ikako gledat na internetu online filmovi al na onim stranicama gdje java player treba. kao naprimjer filmovizija. svasta sam probo al nikako nis mogo
pa ako netko zna neka napise
Ukratko - ne, zaboravi, nista od toga. Bar koliko ja znam.
Pitanje - postoji li neka aplikacija kojom bi se povećao fps snimanja kamere? Pošto ovaj moj može snimati FullHD u 30fps valjda može snimati VGA u 60 ili 90 fps-a? Htio bih snimiti neke slow motion videe pa rekoh možda ima :)
p.s. 1500. post, woohoo! ;D
Kad si već spomenuo slow motion videe, jel postoji kakva aplikacija da uspori videe, tj. napravi "usporenu snimku"?
Dropbox uveo novu mogućnost uploada slika/videa sa mobitela, za svakim 500 mb uploada na taj način daju 500mb+. Također, nakon prvog uploada daju odmah 500mb!
Ukupno do 3GB se na ovaj način može dobiti (uploadanjem na ovaj način 2,5gb).
Nije loše...zapravo odlično!!! :D
Hm, onda su se kod mene zeznuli. Maksimalno mozes dobiti 5GB za 5GB uploadanog materijala ;)
edit: da ne idemo u off, nisam znao da samo beta useri dobiju 5GB. To nije bila tajna, sve je bilo objavljeno na njihovom sajtu kada je i krenulo, portali su pričali o tome, Android i desktop beta app su se morali skinuti s njihovog sajta... Moja greška ukoliko to više ne vrijedi, nisam znao :\
Sumnjam da cete i jedno i drugo uspjeti izvesti a da to lijepo izgleda. Fps ovisi o senzoru i ako pise 30 onda je 30. To je vjerojatno hardverski limit senzora.
Ako ides usporavati video dobit ces slideshow jer app ne moze izmisliti medjufrejmove ni iz cega.
Da li postoji aplikacija pomoću koje ću u svom autu na radiju da uhvatim pjesmu koju pustim na mobu ?
Vidio sam nekad davno kod prijatelja ( na njegovoj Nokia N97 ili 98 ) da to može.
Za to ti treba FM Transmitter kojeg nijedan Android telefon (bar koliko ja znam) nema. Može se kupiti kao dodatak (bluetooth).
Kako vidiš koliko si dobio i koliko možeš dobiti? To 5GB za 5GB uploadanog dobiju beta testeri koji su koristili to valjda do jučer, dok je bilo neslužbeno... Gdje si to nabavio prije - negdje na forumu?
Da sam znao i ja bih se prijavio za to beta testiranje, ali dobro je i 3GB...kad već nije 5! :D Sada imam već 4,25 GB i iskorišteno 20% - Za rad je 5 GB sasvim dovoljno, a za masivniji backup može se napraviti još jedan dropbox na tatin, mamin, bakin mail...i naravno sugarsync koji sam baš mislio početi koristiti za ovu stvar: upload slika...ali je sporiji znatno. Jedino što se kod sugarsynca mogu povezati računi i broji prostor jedino vlasniku šeranog fajla...a ne kao dropbox obojici oduzima kvotu. A i web sučelje kod sugarsynca mi je poprilično bogatije i moćnije (više funkcija, mogućnosti, upload na fejs, dijeljenje galerije, pregled galerije...)
Ali vratimo se na dropbox - odličan za svakodnevnu upotrebu jer je brz!
Moja preporuka je registracija preko ovoga linka: http://db.tt/qMgIBxor -dobijemo i ja i novi korisnik po 250mb gratis povrh 2GB...Ja sam se sam registrirao na njihovom webu tako da nisam dobio to od referrala... :( nisam znao. Tako da ili koristite ovaj moj link ili neki od frenda koji već ima dropbox... :D
pozdrav.Dali neko zna dobar video player za android,na kome se mogu podesavati titlovi
Pa dobro zasto pobogu svi odmah navaljuju otvarati nove teme?! :rolleyes:
Citati malo pravila, ljudi...
Osim toga, o video playerima se vec dosta pricalo, koristi pretrazivanje (ili jednostavno prolistaj ovu temu unazad nekoliko stranica).
@mlesic - zasto ne koristis box.com? U osnovnoj verziji nude takoder 2 gb kao i dropbox medutim ako preuzmes android aplikaciju dobijes 50 gb, i to do kraja zivota (za razliku od ovih 5 gb kod dropboxa koji vrijede godinu dana ako sam dobro shvatio) :)
Imam box - i ja i brat i mama i tata i cura...svatko po 50 GB! Razumijemo se, jel tako :D
Samo što na box-u je ograničenje 100mb po fajlu, isto mislim da je sporiji u downloadu i uploadu, moraš kupiti da bi imao aplikaciju na kompu za sinkronizaciju i tako to...a mislim da i nakon neaktivnosti od 90 ili 120 dana (tako nešto) brišu acc i sve na njemu...
Ovo kod dropboxa je doživotno, tj. koliko koristiš račun - tj. zauvijek, ne postoji vremensko ograničenje. To su prije stavljali tako vremenska ograničenja...
Dropbox je jednostavno bolji i brži...ali koristim i sugarsync i box.net. Svaki od ovih servisa ima prednosti i mane, treba kombinirati...box koristim zbog ogromnog prostora, sugarsync je je isto odličan i što se mogu spojiti računi sharingom i dobije se daleko više prostora od dropboxa...a dropbox za svakodnevnu upotrebu jer je jednostavan i brz.
Daj reci mi na osnovu čega misliš da ukidaju acc nakon neaktivnosti, gdje si to vidio.HTML kôd:mislim da i nakon neaktivnosti od 90 ili 120 dana (tako nešto) brišu acc i sve na njemu...
Članak N. Termination of service= Citat =:
In addition to other termination provisions, Basic Users (free 5GB accounts) are subject to termination if: (a) the Basic User does not engage in any Box activity within thirty (30) days of registration, or (b) the Basic User does not engage in any Box activity for any period of 120 consecutive days. We will send you an email describing the situation and informing you that your account will be closed within seven (7) days unless you begin to use the account during that period. At the conclusion of that seven (7) day period, absent any such activity we will close the account. Any data you may have stored will be lost.
Oooo shit, ne želim da mi izbriše sve fajlove ako slučajno ne budem aktivan 120 dana.
Brišem se sa Box-a i vračam se na Dropbox
Ma nije toliko strašno, samo postoji mogućnost - kaže da će poslati mail upozorenja nakon 120 dana neaktivnosti pa ako ni onda u roku od 7 dana ne poduzmeš bilo kakvu vrstu aktivnosti će brisati sve... A čuj, 50 giga je stvarno puno, sasvim je razumljivo da je tako strogo... ;)
E sada koliko sam shvatio upload preko maila se računa kao aktivnost...neznam što se računa sve kao aktivnost - trebalo bi provjeriti...možda staviti na mobitelu aplikaciju pa da stalno ona radi, to je aktivnost valjda...a može se poslati mailom neki fajl na box i sl.
Upozorenje: računajte da ništa nije 100% sigurno (ni dropbox ni box.com)...može im crknuti server, slučajno se obrisati podaci, izgubiti šifra, što ja znam...piše čovjek neki za box.net ili sugarsync...nesjećam se što više...Uglavnom, aplikacija (sugarsync valjda onda) mu obrisala sve sa kompa, externog diska što je imao backup na sugarsync...i kao reklo da je sinkronizirano sve...a ono pobrisano sve i na kompu i na serveru...a ne može ni vratiti jer nema onih history deleted fajlova također...Uglavnom, evo dešavaju se gluposti...tako da uvijek treba imati i kopiju dvije na dvd-ovima, externom disku... :D
P.S. box.com ima ograničenje bandwitha od 10GB/mj, veličina fajla 100mb, ukupno u uploadu se odjednom može slati 2 GB - brzina nije tako loša, čak je i solidna rekao bih, slao sam sa VIPovim stickom DC-HSDPA i peglalo je poprilično brzo... :D
Sugarsync nema ograničenja veličine fajlova, bandwith je 10GB dnevno, moguće sherati fajlove tako da se samo vlasniku foldera računa zauzeti prostor (kao i kod box.com).
Znači za one kojima trebaju stotine gigabajta bespla - napravite račune (možda s različitim IP adresama tako da se ne bude sumnjiv) i onda kada uploadate nešto na te ostale račune samo sherate na osnovni - a može se i uploadati na te šerane foldere s osnovnog...(zgodno kod sugarsynca, kada se instalira aplikacija na komp jer preko weba je ograničenje uploada mislim 100mb).
Video prijenos sa mobitela uživo ?
Slučajno sam naišao ne jednu izvanrednu (android) aplikaciju za direktan video prijenos sa mobitela, a zove se "Bambuser".
Instalirao sam ju na mobitel, kreirao account na webu i pokrenuo je.
I stvarno u browseru mi prikazuje video u živo (odlična slika).
U uputama ovo piše: "To use Bambuser in private mode, go to your settings in the app and change from public to private" ali pod settings meni nema nigdje te mogućnosti da odaberem private.
http://www.movements.org/how-to/entr...-with-bambuser
Kako da dobijem direktan link na taj moj prijenos, tako da ga mogu dati prijateljima i rodbini u USA i Australiji
Pod settings (tipka na ekranu ispod crvenog dugmeta) se nalazi Broadcast in private pa tamo staviš kvačicu...
Uradio sam to i stavio kvačicu na private, ali opet nigdje da pronađem link za taj moj private live stream, kako bi ga mogao dati prijateljima.
Može se u postavkama namjestiti kome da ide stream na Facebooku - od onih koji su samo iz Zagreba, preko onih koji su samo iz tvoje škole do svih Facebook prijatelja.
Ali neznam ni ja kako omogućiti nekome tko nije na facebooku da prati live, jer sam stavio na private.
Treba mi daobar radio sa stranim stanicama prvenstveno, probao sam ovaj tunein ali mi je stalno štekao i nekad se sam rušio tako da sam ga obrisao
TuneIn je definitivno najbolji, nemam apsolutno nikakvih problema s njime. Možda ti je slaba/spora konekcija ili nešto treće.
kako omogućiti u byplayeru lite da kad stavim hrvatske titlove da mi prikazuje znakove č,ć,ž,š,đ, ima tamo u opcijama subititle encoding i pretpostavljam da tamo treba pravu opciju izabrat, zna li netko?
Beats Audio na svim Android uređajima
-ekipa na xda je portala Beats audio
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1525226
Upute korak po korak
-sve radi, ali je još u razvoju(flashable zip), i ljudima se desi da završe u bootloopu postam ovdje. Kasnije lako prebacim u drugu temu post.
Brzo pitanje
ima li to novu verziju "očišćenog" Dolphin Browsera? (onu koja nema sigurnosnih problema)
Ako ima, molio bih nekakav link
hvala
:)
Nema ti toga, nije to više aktualno.
Svi koji su bili zabrinuti su otišli na neku druge browsere, ostali koriste i dalje Dolphin. U novim verzijama je Dolphin stavio u user agreement i to da skuplja podatke, tzv. user experience analytics.
XDA tema
Ono što ti može poslužit ak želiš i dalje koristit Dolphin je ova aplikacija, Logging Test App v13.
Al ako si toliko zabrinut, promijeni browser.
Sad ovisi. Jel imaš ICS?
Ako da, stock browser je dobar na ICSu, a i ovi su dobri, odnosno probaj pa vidi jel ti koji odgovara: ICS Browser +(ima i donate verzija), Chrome Beta
A od ostalih možeš probat: Boat Browser, Maxthon Android Web Browser, Opera Mobile, xScope Browser - Web & File(ima i pro verzija), a i Firefox.
Sve su ovo dobri browseri. Najbolje je isprobat jer svako ima različite preferencije.
Ima li neko probem sa appbrain i fast instalerom ? Od sinocm pokusavam da povezem/ulogujem sa fastinstalerom ali ne uspjeva
http://25.imagebam.com/download/dvw3...0Zoe%20589.jpg
jel koristi ko koji program za mijenjanje rezolucije/dpi-a?
Ja isprobavam LCD Resolution.. al izgleda da mi cca jednom dnevno boota uredaj... phone mi ne pomakne tipkovnicu kak treba, i na marketu neda instalirat neke app zbog trenutne rezolucije...
ima ko kakva druga iskustva s nekom drugom aplikacijom il tom?
Ja koristim taj LCD Resolution vec nekih pola godine, apsolutno nikad nikakvih problema, niti ne znam za njega. Jednostavno radi. :)
Jedini problem koji primjecujem je da neke aplikacije nisu fullscreen, ali to nema apsolutno nikakve veze sa LCD Resolution, to je posljedica promjene rezolucije/DPI-a i to bi se desilo sa bilo kojom aplikacijom za promjenu. To je do konkretne aplikacije da lose podrzava manji DPI.
Ima tko spoznaje gdje bih mogao pribaviti White GO Launcher EX temu?
Nije da je nebih platio pošteno developeru, ali trenutno imam samo debitnu maestro karticu. :blush:
Kada freezam sa Titaniumom neke aplikacije, piše normalno da su sakrivene, ali kada uđem u App drawer još su tamo samo je ikona svima ista da je nedostupna.
Probao sam reboot ali isto, GO Launcher..
EDIT: Evo baš napisao post i najednom nestalo iz app drawera.. malo je dugo trebalo..
Ajd da neispadne da sam bezveze postao, probao sam i ja taj LCD Resolution, i mogu reći da mi se sviđa kada je sve malo sitnije, puno više stane sadržaja u prostor, ali touchpal tipkovnica mi je prestala raditi. Morao sam clear data da bi proradila.
Zaboravih još nešto, kako da skinem Need for Speed Hot Pursuit ako nemam više Samsung Apps?
Na custom ROM-u sam, a htio bih igrat ovu igricu kad već imam backupirane fileove. Samo mi .apk treba.
Imas ju TU kad vec nemas mogucnost kupnje ;)
Hvala ti, i ja sam mislio da je to ta tema... međutim nije. :(
Black & white ima ikone u okvirima. A ova koju tražim ima gole bijele ikone bez okvira okolo. LG Prada 3.0 me baš iznenadila svojim launcherom i takvim ikonama. Na njoj mi to super izgleda.
moze li mi netko poslati link u inbox gdje skinuti tapatalk, trazim vec par dana i svi linkovi su broken
u marketu sam nasla convo kao zamjenu, ali mi se nikako ne svida...
hvala
EDIT: Hvala svima na linkovima ;) ;) me happy ;)
Prestao sam i ja koristiti Dolphin zbog tih sigurnosnih problema, probao Firefox, Operu, Boat browser (koji je najsličniji Dolphinu), ali ipak to nije to, vraćam se na Dolphin koji mi je radio perfektus.
Inače izašao je .apk mod za 23GB Dropboxa, sad ću da probam al kažu da radi :D
whaaaa?
di gdje sta.. :)
uglavnom, trebam advice, dal itko zna neki app koji bi mi blokiral slanje sms poruka na neki broj?
recimo frend siba sms-ove s Kapljice, i zabunom kad odem na reply, dode mi da pojede skoro 10kn za tu poruku jer je to kao usluga s dodanom vrijednoscu bla..
e meni u inboxu pise da poruka stigla s broja 12345, pa bi ja nekak htel blokirati slanje na taj broj
any ideas?
@kapica
Probaj s ovom aplikacijom= Citat =:
Ovo dobivaju automatski korisnici Sense-a 4.0, a ovime i vi bez njega.
Nije potreban root. Ne radi na svim uređajima. (Provjereno radi na većini GB/ICS romova).
Aplikacija dodaje prostor na vaš sadašnji, tako da ako ste koristili još koji mod prije, taj prostor će se povećati za još 23 gb.
1.) Uninstallajte bilo koju instancu Dropboxa s vašeg uređaja.
2.) Skinite ovo : http://www.mediafire.com/?yjvzu2mdrybdrqt na svoj uređaj i instalirajte.
3.) Ulogirajte se u novu, modanu aplikaciju (nema stealanja, bez brige).
4.) Nakon 10-ak minuta stiže mail o dodatku od 23gb na vaš trenutni dostupni prostor.
5.) Uninstalirajte modanu aplikaciju, skinite originalnu sa Play Shopa, i uživajte.
Ako nije stigao mail, probajte ponovo.
Dodatan prostor traje 24 mjeseca, ali će u dogledno vrijeme svakako izaći još koji mod :)
Advanced Call or Sms Blocker
edit- sad sam u opisu druge aplikacije naišao na ovo
PLEASE NOTE: Blocking of outgoing SMS on Android is not possible, so please do not ask for this feature.
izgleda da ništa od toga
Bok ljudi
jel ima netko Speed Gauge
Speed Gauge provides a GPS based speedometer with the look of a high-end digital display. Displays for Speed, Speed & Direction, Metrics (with max & average), Big text, or all GPS info. A Heads Up Display (HUD) mode with mirrored text is available for all displays. Includes GPS accuracy bar icon. Preferences for MPH/KPH, background image, and decimals. This app pauses when not active to conserve battery
nema ga za skinut više, pa ako netko možda ima
Hvala
Nikad cuo za taj. Ja inace vec duze koristim SpeedView, prema tvom opisu radi manje-vise isto kao i taj Speed Gauge, pa ako ne mozes naci taj, probaj ovaj, mozda zadovolji tvoje potrebe.
Editiran prvi post.
Dodane nove stranice i stvari
Skini pa ručno instaliraj
Download link s ApkNew
4shared link
pozz grupi, prvo da pitam u vezi dropboxa, znači tih dodatnih 23gb dobivaju svi kad tad kojima dolazi ICS?
drugo, trebal bi neku preporuku za backup.., planiram resetirat na tvorničke.., a prije toga bi spremil neke aplikacije koje opet planiram koristiti i spremil bi wifi passworde. Znam da je titanium najbolji, al za njega treba imat rootan mob, a moj to nije
Bez roota zapravo i ne mozes napraviti kvalitetan backup. Jedina alternativa je da imas neki app za backup koji dodje s ROM-om cime ta aplikacija automatski dobiva root status (neki stock ROM-ovi to imaju). Ako ne... Ne znam sto ti preporuciti.
Tak sam si i mislil :sotona: je onda bum rootal i titaniuma stavil.., a mogu sa njim wifi pass backupat?
preporuka tipkovnice koja je najslicnija originalu, samo da su z i y zamijenjeni, odnosno na pravom mjestu ;) z u prvom redi u y u 3. :)
A ako pod original smatraš izvornu android tipkovnicu, onda bi moja preporuka išla za Smart Keyboard. Ima hrpu opcija i mogućnosti podešavanja :)
trazim jednu aplikaciju, ali se ne mogu sjetiti kako se zove. radi se o notezu. izgleda kao neki otvoreni notez i ima na sebi mrlju od salice kave. zna netko kako se zove?
windows live messenger za android,gdje skinuti (motorola charm)
Na marketu skini MSN messenger: mercury
Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk
Nema nikakve potrebe za otvaranjem nove teme. Drugi put prvo pretrazi i pokusaj koristiti neku od postojecih tema.
Treba mi neka aplikacija ako postoji da sve kontakt brojeve prebaci na sim karticu?hvala
skinu sam multi ling keyboard ali ne mogu ili neznam napraviti da mi tipkovnica bude klasicna telefonska a da imam hr slova.Orginalna(evo 3 d) tipkovnica se moze podesiti da izgleda kao telefonska ali ne podrzava hr.
dali postoji mogućnost na android mobitelima da govoriš poruku i mobitel ti je sam piše i šalje kao iphone. Imam htc desire
Postoji generalna tema o zahtjevima aplikacija(premješteno u nju).
Također, ne bi bilo loše kad bi pogledao pravila o naslovima tema
OT: nisam se susreo s takvom aplikacijom, samo za čitanje poruka sam se susreo.
Ako želiš baš naredbe, onda Voice Search, ako želiš jednostavno diktiranje, onda to ima više-manje svaka tipkovnica (koristi se Googleov servis za prepoznavanje govora). Naravno, kao i kod Applea, to ne radi sa hrvatskim jezikom.
Može preporuka za neku dobru kameru,da promjenim ovu sto sam dobio s mobitelom s+
odakle skidate aplikacije a da nije sa marketa(ima li crno tržište) fala
Bi li mi mogao tko uploadati Evernote Widget? https://play.google.com/store/apps/d...vernote.widget
Meni javlja Error processing purchase, ne znam zasto jer je aplikacija besplatna, a i ostale stvari skidam bez problema :-/
Widget je besplatan, ali za njegovo koristenje potreban je program Evernote, koji do nedavno nije bio besplatan.
Camera ZOOM FX
Lomo Camera
Prvi post ove teme :coffee:
Evernote je oduvijek bio besplatan koliko ja znam (ima i PRO verzija, ali to je opcionalno). Uglavnom, imam Evernote instaliran. Ali nije problem u njemu nego uopće ne mogu niti pokrenuti download s Marketa (iliti Google Playa, kakav debilan naziv :rolleyes:), kad stisnem download javlja mi ovu gore napisanu grešku.
Kako god, našao sam na mobilismu :)