Dakle, trebao bih neki program za odbrojavanje, s60v3, ako moze neki link ili barem naziv programa
Tnx
Printable View
Dakle, trebao bih neki program za odbrojavanje, s60v3, ako moze neki link ili barem naziv programa
Tnx
Jel ima ko kakav program kao "Google Translate", znači upišem rečenicu i on mi prevede.
jel postoji kakva aplikacija koja bi pruzala nekakav feedback prilikom rukovanja moba... nesto kao u SE walkmana kad na svaki dodir tipke mob lagano zavibrira?
dali neko zna di se pali aplikacija na mobitelu"trk" za instaliranje SecMan.exe
Ja bih vas molio ako netko ima msn aplikacuju
Hvala
ima li kakva aplikacija za symbian telefone da mogu slati besplatno SMS poruke ?
Zanima me di mogu naci divx player za 5800??? hvala
Potrebna mi je aplikacija za prijateljev G810 S60v3 koja služi kao podsjetnik s alarmima, dakle neki bolji kalendar ili organizer u koji se može ubacivati tekst.
Također, da li postoji program tipa profile manager za UIQ3 i ako da, koji?
Unaprijed zahvaljujem!
znam da je vec negdje bilo,,nasao more toga ali nikako mi ne ide s potpisivanjem stoga vas molim ako netko ima normalnu verziju da radi vise od 10 dana
mob mi nije krekiran, ne snalazim se sa potpisivanjem tako da to zelim izbjeci,mozda
molim vas
hvala
trebam aplikaciju sa kojom cu moci gledati filmove MPEG 2 formata. Realplayer nece.
Dali u nekom playeru se mogu ucitati titlovi (srt).?
smartmovie ima tu mogucnost?
Ako ima molim da ako netko ima valjanu verziju proslijedi na mail..
mail je lejzermaster na gmail-u :)
Evo i link za Smart movie Full version
Bio bih prezahvalan kada bi mi netko udijelio zadnju verziju Quickoffic-a...hvala.
Daj mi mail na PP pa ti ga posaljem
EDIT: Ako jos netko treba Quickoffice V5 ili V6 cracked unsignan (mogu signat) neka mi posalje na PP svoj mail!
Trebao bi F-Secure krekani unsigned, i ako je moguce da je zadnja verzija
Trebao bi ako netko ima Firefox mobile beta ili alfa verzija. Moze i link za download
Advanced Deviced Locks...za N6220c...ne znam da potpisujem, prepisujem, hackujem...kuham...nista ne znam...smrch...(sam bih sebe strijeljao...barem 2x)...please help:banme:
PS. Moze i neki drugi program za zaključavanje...samo da nije BESTSAFE...(kao da sam ga ja osobno programirao...)
Jel ima netko Lonely Cat Games ProfiMail 3.04 ali crackani?
Evo napravio sam si odlicnu kolekciju aplikacija i samo jos nisam taj ProfiMail razvalio. Za apsolutno sve ostalo sam nasao neki crack, hack, work around... Al ovoga nikak zeznut.
Cak sam nasao i crack za Handy Weather, i to ne onaj gdje moras 2 aplikacije instalirat pa se regat na godinu dana besplatno, nego bas crackanu 6.05 instalaciju :) Odlicno izgleda u kombinaciji sa Handy Shell, to svakome preporucujem tko god ima s60v3. U pocetku mozda bude zbunjujuc taj Handy Shell al fora je da sa njime potpuno zamjenis active standby tako da se on ni ne pali. Onda je dobra stvar.
Evo ako netko ima taj ProfiMail, ili ako ima za preporucit neki dobar email klijent koji bi bio alternative ProfiMailu nek da link ili se javi na PM. I ako trebate Handy Weather javite, mislim da je do ostalih aplikacije manje vise lako doci, jedino mi je taj Handy Weather zadao probleme i jos me ProfiMail zahebava.
Trebao bi Div-X player krekani
@makec994: To si mogao naci pretrazujuvi forum, a clan sms freak ga ima u svom potpisu... :)
DivX player
PS: DivX player ti je besplatan, tako da ga nemoras crackirati... Vise informacija na DivX mobile stranicama.
zna li tko kakav programcic koji bi javljao stogod detaljnije o bateriji? na SE je bila lijepa informacija u postocima, a ovdje imam tih nekoliko crtica i cak mi se cini da mi mobitel ne javi da je pri kraju nego se samo ugasi...
Imas nokia system information (nsysinfo)
Evo i link za tu aplikaciju
N85 ima fm predajnik...e sad,
zanima me dali postoji app da prenosi na odredenu freqvenciju (kao sto
prenosi muziku), ono sto je trenutno pricam na microfon mobitela. ?
To bi bila prava stvar :)...ako netko naleti na tavo nesto neka javi..
I jos nesto.... i znaci ako ima predajnik ima i antenu....eee sad kad bi se
mogao radio slusat bez slusalica...--na tu antenu od predajnika--. ??
Hvala !
mozes to sa programom handy clock
mozes dosta vise toga od samo odbrojavanja.....inače dobar program
imas ga negdje u ovom dijelu podforuma (ja mislin da se tema zove nesto ka aplikacije 2005-2008...nisan siguran)
uglavnom malo se potrudi nać i imas ključ za registraciju tako da ne tribas potpisivat ni nista.:five:
ja je osobno potpisa
http://rapidshare.com/files/204099846/iremote.html
:welcome:
Da li neko ima neku aplikaciju na fazonu blacklisted ...treba mi za N70, ili ako neko zna kako se drukcije mogu blokirati odredjeni pozivi... hvala unaprijed :)
pozdrav drustvo..da li neko ima kakvu aplikaciju za n95 sa kojom mogu brisati precice sa standby-a kao npr..share online, unread news, search: internet and my content...ovo nabrojano bih rado htio ukloniti..bezze mi zaklanja display i da li neko zna za isti mob kakav emulator za igranje super nintendo 72 igara i to bi mi dobro doslo..ako posotji naravno :)
hvala unaprijed
pozdrav !trebao bih kvalitetnu verziju podsjetnika za nokia e65
molim ako netko moze pomoci, treba mi rijecnik eng- hrv . i obratno. ali da radi na n 85. i da nije verzija koja radi preko neta. nego da ima svoju bazu rijeci. hvala.
Evo ti ja koristim na N78 i radi mi bez problema
pisat ce ti da je trial verzija ali je možeš koristit bez nikakvih ograničenja
slovoed
ma nije to to..uredu je nasao sam app..ne ne smetaju meni te precice za koje ti govoris tj one ikonice..naprotiv..da mi bi da ih jos mogu ubaciti..nego mi smeta ono ispod njih..npr wlan status, calendar entri itd itd..sa ovom app sto sam nasao ona to ukloni sve i ostanu samo ikonice..tj potrebne aplikacije...
daj molim te link ridick...to i mene uzasno nervira jel ne vidim ni sliku ni nista na ekranu..
evo drug stari active standby mod
eto..znaci kag ga install..restartas mobilni i onda je sve ok..isto tako ako hoces da vratis sve to samo uninstall aplikaciju i opet restart i imat ces sve po starom..eh sad da li je podrzan od strane svih uredjaja to ti ne bih znao reci..sis je fajl extenzija..ja mislim da bi trebalo raditi na svim modelima sa standby aplikacijama a evo ti i link odakle sam preuzeo n95users
eto sretno :)
Pozdrav svima...ovako trebo bi mi Kaspersky Mobile Security v8.022 ako neko ima i crack snjim....naso sam activaction kod ali kad oces activate da uzmes ode na net i nece nesto...zato bi mi trebo krekovan ako neko ima ..ako ne ovu verziju onda malo stariju 8.0 ili tako koja vec postoji..hvala unaprijed
pozdrav
mogu zamoliti ako netko zna za program koji stiti mobitel od uljeza...mislim na zakljucavanje poruka,slika i to..... probao sam smart guard i ne odgovara mi....
ako postoji neki prog koji samo trazi neki pass pri pokusaju ulaska u odredjene foldere to bi mi bilo super
hvala
advanced device lock potrazi
odličan program, probaj ga nać ode
pozz... evo ja sam nova u tom symbian svijetu i bas se ne snalazim... imam nokiu 5800 xpress music , tek sam je kupila, i zanima me postoji li program da kad primim poruku da mi odmah pise ko je poslao, ko na samsunzima... i kad mi zvoni da pokaze sliku od osobe koja me zove?
(btw, bit ce smijesno ako mob to sam moze, al tek sam ga kupila pa bas ne vidim to.. ;)
moje licno misljenje na to je sledece..sto se tice tog prikaza imena kad primis sms..nikad cuo osim onda kad otvoris sms a sto se tice prikaza slike kad te neko poziva ili ti nekoga..to postoji u mobu..npr kad otvoris neku sliku..odes na opcije imas podizbornik use image..i tu imas assign to contact or set as wallpaper..
to ti je jedna solucija a druga je to sto mozes naci bilo gdje full screen caller..on ti omogucava da bude slika pozivaoca preko cijelog displeja..eto na tebi je da biras :)
To i ja trazim za N96, trebao bi mi neki program tipa da kada primim poruku da mi pise ko ikonica WLAN trazenje, kaledarski zapisi,online dijeljenje i to. To sam vidio na N95 8GB al sam zaboravio kako se zove, uglavnom pise tko je poslao poruku i pocetak poruke. Slicno je i kod iPhona di pise ime posiljatelja i gotovo cijela poruka. :flame::spin::flame:
Marble Maze 1.70.4 (for new sensor)? Jel uspio to ko shrakirat? :thumbup:
treba mi karta egypt-a za navigaciju, ako neko moze upload..
hvala unaprijed!
nokia n96. vjerovatno to i imam negdje al´nikako naci. nije se bio problem snaci sa drugim kartama eu, adriaroute itd..
i trenutno mi je garmin u upotrebi
Evo ja mislim da češ tu nać
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=331257
u svakom slucaju, hvala ti mnogo!!
trebo bi verziju kaspersky v8 (cracked, unsigned), ali verzija koja radi na FP 2 mobovima. Pokusao sam instalirat jednu verziju i sve ljepo signam i idem instalirat i nakon nekog vremena (uopce ne pocinje instalacija) pise "Pristup zadanom programu odbijen"?!?!? Jel zna itko zasto mi to kaze??
Ovak...trebao bi mi .chm čitač za navedenu nokiu,pa...slušam prijedloge :)
EDIT: Ujedno bi trebao i PDF reader...Adobe LE Reader se buni da ima premalo memorije...
pa jesi probao ovu sto sam ja postao..ona na n95 8gb radi ebz problema..koristim ga vec 2 mejseca
Adobe reader LE 2.5 Mozes naci ovdje
A za no memory to je nedostatak RAM-a
skinuo oba 2 kaspersky-a i opet isto, jel ima netko neki drugi AV program koji je isto tako dobar kao kasp ali da je crakan
mogu ja staviti film na nokiu 5800 xp music (pa da spojim s tv-om i gledam) ? potreban je program za to? i koji bi bio, ako se moze...
Trebao bih program koji pri pozivu mijenja glas. Isprobao sam ih par i super su, ali kada sam sve izbrisao (slucajno :(:() zaboravio sam njihova imena
mozda program da kad me netko zove pa kako imaju neke nokie okrenes ga prema dolje i prestane zvoniti?
Pozdrav.
Tražim nekakav password save program.
Preporuke
puno hvala.
Nisam te shvatio ali probaj sa advanced device lock
Sorry, malo da preformuliram svoj post.. Dakle vidio sam prije par mjeseci na jednom IPAQ.u programčić koji vam pamti sve vrste passova, pinova, username.... i to je fino podijeljeno po grupama.
Za ulazak u pregledavanje
tih pinova, lozinki, morate zadati neki general password, koji je ujedno i zaštita ako mobitel dojde u krive ruke...
Hvala.
btw. ovaj link koji si postavio je dead ;)
Jel ima ko kakvu zmijicu, onu kao na starim nokijama?
Primjer, ona sa 3310, Snake II.
Pozdrav ekipo...trebao bih neki sound recorder za nokiu E61i...ovaj koji je org snima samo do 1:00min...
mail na PM
hvala svima
----EDIT----
Ako postoji neki koji snima u mp3 format (trazi clan makec994 -> mail ga zatrazite na PP)
Ova tema je zatvorena, sada postoji nova tema sa novim/starim pravilima:
S60 Aplikacije - Zatrazite ovdje