hahaha kako je dobra stvar.... ;D
Printable View
hahaha kako je dobra stvar.... ;D
Tieum: Ready To Party (Tieum vs Est Damage Remix)
Cijelo poslijepodne slušao nešto stariji album Enzyme Injection 4 bogme je dobar i sad se prebacih na Internet radio kad ono jedna onako.... žešća stvar pa da podijelim
Partyraiser & Scrape Face: Stap en draai
zadnjih nekoliko dana mi je opet S.A.R.S. u igri jerbo idem na njiov koncerat.
Eto malo zafrkancije :)
Treba bit` u trendu!! hehehe;D:p:mad::spam:
URBANA SELJČINA!!!!!!!!!!!!!!! LOL
Jelena-RUŽNAaaaaaaaaaaa hahahaha;D
Ušla u uho i nejde van
Zadnje dane me puca neki retro i to naravno Hardcore od mojih početaka uz Traxtorm kompilacije, koje i slušam.
Ali pošto se bliži božično vrijeme stavljem jednu prigodnu u HC izvedbi:
Statement Of Power: All I Want For X-Mas (Christmas Hardcore)
nije neka, al eto
Rekoh sebi da neću stavljati u 12.mj ništa što nije božićno ali ovo... stavih da ne zaboravih kasnije.
Ma skinuo si jedan onako žešći album, Komprex: Trance Hates Me E.P. (domena Speedcore), koji trenutno slušam. Jest da je iz 2006. što me vraća u studentske dane. Ima dobrih poznatih speedcore stvari iz tog vremena, kada sam bio i više u tim vodama.
evo jedne onako... ultra....
Komprex: La Vie C'est Diabolique (žanr: speedcore, noisecore).
Napomena:
Nebih preporučio onima koji ne vole moj stil glazbe odnosno speedcore. A oni koji se upuste neke malo stišaju zvučnike od uobičajenog volumena koji inače imaju.
Evo jedne božićne,
John Lennon: Happy Xmas
...usput ako može i preporuka jedno dobre Internet Radio stanice sa takvim sadržajem?
http://www.antenazagreb.hr/playlistPopup.php#slusaj
Izaberi božićni kanal.
Meni su ok pjesme :)
Smućac - ovdje nema tipka 'like' ;D
Haha, eto ti :p
Naravno!
sash :D
points, adelante mi je na svadbi svirao :D
Utvrdio da sam dobre slušalice odabrao.
Počinje pjesma i ja čujem neko zveckanje malo iznad moje glave, okrećem se i okrećem- ne mogu skužiti što je to...
I onda skužim da je to pjesma :D
Tako sam se par puta zeznuo...
Počne mi pjesma i zvuči kao da netko s balkona kuće kraj koje prolazim pušta tu istu pjesmu- razmišljam kako je to neka velika slučajnost... i nakon pola minute tek skužim da se to tako zbog slušalica čuje- MRAK :notooth: