:) konačno pogledala Saharu-simpa filmič ,ali ništa posebno 6/10
Printable View
:) konačno pogledala Saharu-simpa filmič ,ali ništa posebno 6/10
ladder49 zanimljiv film i uz vatrene kacige naj vatrogasni 7.5/10
"Team America"
očekivao sam puno više i originalnije od Southparkovaca. Dobio sam samo jednu sarkastičnu kritiku američkog i inog društva.
5/10
walking tall 7,5/10
sky captain 8/10
rrrrrrrr 5/10
JustMarried 6/10 (opustajuca komedija za zaljubljene... nista posebno)
FromDuskTillDown3 7,5/10 (ko voli mexikance,gringose,Panco Vilu i jos i bal vampira... pravi film za njega)
vodič za autostopere kroz galaksiju 7.5/10, napokon nešta drukčije...ali nije film za svakoga,ili vam je dobar ili nije+idem danas gledati rat svijetova;)
The Jacket.
ocjena:6/10
psihološki triler, ali doslovno.
Ne znam koji će biti točan prijevod kod nas, ali trebao bi Luđačka košulja...
prvih 40ak min je prilično naporan, te dosta neshvatljiv, ali fabula je OK
pazi! lopta ili GRANIČAR 7/10,
In Hell (Zan Klod Van Dam) 7/10 (prica se odvija u jednom ruskom zatvoru,gde vlada mito i korupcija)
Zar je moguće da jedna Van Dammeov film dobije 7/10? http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/neznam.gif
Meni se licno nije svideo kao ostali njegovi filmovi,a ti ako si ljubitelj Van Dama,slobodno ga pogledaj.Ja samo pokusavam sto realnije oceniti film u ovom topicu!!!
"Rat svijetova" - bio sam jučer u ponoć na pretpremijeri u CineStaru...pošto nisam neki specijalac za osebujne recenzije, nabrojat ću dobre i loše strane po mom subjektivnom mišljenju...dobre strane: zanimljiva radnja, dobri glumci, predobri specijalni efekti...loše strane: možda malo naivno...konačna ocjena 8.5/10
friski ne znaš šta pričaš,van damme da ima dobar film--jesi gledao bloodspor možda?nisi,onda pssssst
phyto i ja sam bio...rat svijetova se jed. mora pogledati,bio nekom dobar ili ne,morate ga pogledati...
Znam itekako što pričam, a ono moje je bila blaga zafrkancija. Moje mišljenje je da je on trash glumac i da snima trash filmove. Koji nisu trebali ispasti trash.
smogovac kakav je tebi bio film (rat svijetova)?
friski kažem bloodsport...taj film mu je dosta za cijelu karijeru...to kaj su mu sad filmovi šit i kaj je se on zajeb. to je dr. stvar...
wb-a više sam očekivao,mislim film je strašan,efekti,gluma itd. ali neš mi fali...malo je ˝prazan˝ možda....svakako pogledati
"Feniksov let" (Flight Of The Phoenix)
prema nekim pročitanim ocjenama, suzdržavao sam se od posudbe, ali je film ispao fajn. Takvih i nema nešto na platnima i na policama.
6/10
DUEL
Odlican film gdje tipa najganja tip u kamionu...psiholoski te prcka u mozak...ah sta rec najbolje da pogledate...
Već je bio spomenut u ovoj temi prije par mjeseci. To je, čini mi se, prvi Spielbergov film.
pogledajte film ''The animal'' i ''Pravi komadi'' -komedija, glumi neki glumac..ne znam kak se zove, al lik je smjesan ful.......OBAVEZNO POGLEDATI -ova dva filma su dosegli vrhunac komedije............ rejting: 14+/10
To se zove toilet humor i zna biti naporan. "Pravi komad" nisam pogledao, a "The Animal" mi je za maksimalno 5/10.
JOHN Q (sa Denzel Wasington) 10/10 odusevljen sam filmom,upravo sam ga pogledao i jos sam pod utiskom.Ako nista drugo,ovaj film ce vas nauciti da postujete i volite svoje roditelje!!!!
:) mislim ja sam filmoljubac ono full,ali zadnje vrijeme baš mi se i negleda,imam recimo brigit jones 2 još ju nisam pogledala onak kak spada sve napola.Zadnje sam pogledala (usput) na tv Preety women(po tko zna koji put)7/10 :kitty:
Da zadnji film koji sam pogledo je "Hitch" film je ok za pogledat (Eva Mendes) riba je vruca totalo... ocjena jedno 6.5/10
a jel tko gledo film "Crveni kamion sive boje" film je najjaci 11/10 to je komedija za plakat
To ti je gledal Pinokijo i preporučil smogocu.= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever