Ja ću čim skužim da je izašao update.
a kakva ti je baterija na arhd?
Možda kasne jer planiraju odmah na 4.2. ? :-)
Printable View
Ja ću čim skužim da je izašao update.
a kakva ti je baterija na arhd?
Možda kasne jer planiraju odmah na 4.2. ? :-)
Izgleda da je ovaj jb za Taiwan zapravo neka testna verzija, već je izašlo nekoliko updatea, zadnji od nekih19mb za bug na wifi, izgleda da ga stvarno peglaju prije konačne verzije.
Vidljivo bolja baterija na ARHD. Traje mi i do 36H ako se potrudim no u principu uvijek ga punim kad odem na spavanje.
Meni zapravo najviše troši ekran al proavati ću arhd kad dođe jb na hox
Jeste li primjetili na ARHD romu da je vibracija drugačija? Rekao bih da je jača nego na ICSu
Vjeruj mi da kod mene ima. To sam prvo primjetio kad sam stavio arhd
Imam par pitanja sto se tice hoxa.
Planiram ga uzet u vipu, al bi stavio bonbon karticu. Jel postoji sansa da on bude otkljucan mozda? Vidim da jos uvijek nema unlocka, pa mi je to najveci problem.
Sto se tice kartice jel se moze samo odrezat ova obicna ili je bolje traziti od bonbona da mi daju micro sim?
Hvala
Moguće da i bude otključan, ali ja ne bih računao na to previše, ima majstora koji otključavaju HOX za 150kn. Karticu možeš sam izrezati, nije problem, a ima na netu pregršt uputa kako se to radi.
Gdje se moze vidjeti tko to radi? Zanima me u Osijeku, eventualno Vukovar i Vinkovci
Evo još koje pitanje :) sutra ću uzeti mob u vipu, kartica mi je bonbon. Sad me zanima jel gubim garanciju ako ga otkljucam u servisu (g-zona u osijeku) za 150kn. Koliko sam shvatio za sad jos uvijek nema neki unlock koji mogu sam napravit. Ako se gubi garancija kad se otkljuca, jel moguce vratiti ga na zakljucano stanje u slucaju da ga nosim na garanciju?
Ovo za 150kn ti je otkljucavanje preko koda, nikakvo otkljucavanje spajanjem na kompjuter tako da znas. Mislim da ce ti vec biti otkljucan telefon ako ga kupis u vipu. Meni je dosao otkljucan. No prosli je bio iz Tcoma i dosao zakljucan. Neka najnovija ondasnja serija i nisam ga mogao otkljucati ni s kodom dobivenim od strane Tmobile-a i od strane G-zona ( u biti za taj IMEI je uvijek isti kod ). Pomogao mi je agrammservis i otkljucao ga preko koda dobivenog od htc-a. Ovo ti inace nece raditi ali ja sam se zalio jer sam u biti dobio kod od Tmobil-a.
Nekom dosao update i jel netko zna kad ce to vec krenut?
Nista me nije kostalo jer sam imao kod od Tmobil-a a nije radio pa su mi oni dali drugi. Negubis garanciju time
Jel doslo nekome nekakav update?
Baš provjerio prije 5 min, ništa :banghead:
Navodno dolazi od 19.-og do 25.-og za nebrandirane modele u Europi.
link?
Da li je sutra stvarno dan D za upgrade ili još samo jedna glasina?
Navodno bi trebao početi izlaziti. Ako krene, onda će uskoro i kod nas sletjeti.
Jel to kao danas ili?
Razmišljam da stavim na svoj One X Android Revolution HD 15.0 (Jelly Bean), i sad pri instaliranju bi trebao opet zakljucat mobitel i otkljucat. Meni je bio zaključan kod vipa, i ovaj u servisu je morao od njih naručiti unlock jer ovi standardni s neta nisu funkcionirali. E sad, kad ja to zaključam kao u postupku, hoću ga moći otključati sa unlockom koji nađem na Htcdev ili mi treba taj s kojim je otključao u servisu?