jel itko zna,hoće li tomato skoro reaktivirati brutalnu??
Printable View
jel itko zna,hoće li tomato skoro reaktivirati brutalnu??
Dogodi li se vama na Tomatu ili možda čak Vipu da vam 3G mreža jednostavno padne ponekad? Na mobu to izgleda tako što mi signal skroz padne (zapravo, nema ga, prekrižena ikonica), ali još uvijek vidim ime operatera umjesto "no service" poruke. Ako se prebacim na 2G onda sve radi. Taj pad traje kratko, par minuta rekao bih i dogodi se rijetko, recimo par puta mjesečno dok sam spojen i koristim net.
Ako se događa još nekome isključit ću mogućnost da je moj mob problem. U suprotnom znam gdje trebam početi tražiti uzrok.
Meni se cesto dogodi, jednostavno nema nikakve ikone ispred jacine signala znaci ne vidi se ni H niti E, nakon sto ugasim i upalim uredjaj sve bude ok.
A razina signala, one crtice pokazuju nešto ili su i one prekrižene? U mom slučaju se pored nestanka signala podrazumijeva da nestane i net.
Razina signala puna.I meni nestane net.
Meni se danas dogodilo da mi jednostavno nestalo signala na neke 2-3 sekunde, također i hspa naravno. Uzrok - nemam pojma.Ali eto, samo danas. Vidjet ću hoće li se ponavljati.
Meni je isto nestao DATA signal na minutu...neznam više gdje sam se nalazio točno...
Evo ja sam primjetio da mi zadnja dva dana "push" ne radi, tj. da sam morao syncat mail...
Danas mi nije radio net.Upalim mobile data i nista.Odem na google i kao da nije upaljen.Poslje pokusao ponovo i proradilo je...
Kažu da su upoznati s tim, nešto im ne štima:
https://twitter.com/vipnetHRV
= Citat =:
Došlo je do ispada prometa na 3G baznim stanicama. Upoznati smo sa poteškoćom i intenzivno radimo na otklanjanju iste.
Evo je opet: http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa
AJMOOOOOO !!
Brutalna dostupna za aktivaciju do 31.03.
--
ne vidim zasto bi nesto bilo drugacije od ljetos
Evo ja ju koristim otkad je izašla, sve radi kao i na početku :) Prije sam također bio na bonbonu pa mi je jasno zašto se to interesira, tomato (tj vip) mreža je neusporedivo bolja (barem u području kojim se ja krećem).
Također na brutalki od početka, prešao s bonbona, internet je za koplje bolji. Jedino nekada ujebe ježa ovaj bug s nestankom 3G signala o kojem smo pričali na prošloj stranici
Da, i meni je 3G signal identičan kao i na VIP mreži bio presudan faktor za migraciju na tomato.
Isto tako. Aktivirao brutalku na drugom broju odmah cim je proradila. Paralelno imao vip sve za mene 150.(odjavio) Nikakve razlike nisam primjetio. Toshiba na 3g
Potvrdjujem navode kolega iznad mene, Meni osobno trenutno najbolja tarifa na trzistu.
Plus sto tomato roaming radi ko suza,nema call back i medju jeftinijim je. U godinu dana internet mi je zastekao tri puta po 5 minuta da ga nisam imao.
:) Da ne bi bilo sve kroz ružičaste naočale, ja sam u prosincu u 7 dana uspio potrošiti besplatne MB u Britalki. I morao sam čekati do datuma obnove tarife. Za razliku od jednog operatera koji dopušta obnovu čim data promet potrošite, ovdje toga nema.
Mislim, nije neka zamjerka, tarifa je možda i najbolja prepaid tarifa kod nas!
ja sam na simpinoj prejakoj i unatoc tome sto dobivam dupli iznos svakog bona, sve mi se cini da cu se prebaciti. taj iznos mi svejedno ode na uspostavu poziva ako uzmem bon od 50kn, a relativno cesto imam i neke smetnje u razgovoru i net je los, cak i kad imam 3g ili h+ sve to nesto sporo ide.
sto vi mislite, da ostanem ili da grabim brutalnu dok je ima?
Mene su malo smetale one "tišine" u razgovoru na bonbon mreži, a to svaki dan vidim kod šefa koji je na poslovnoj t-mobile tarifi. Svaki 10. poziv neki problem - ili je tišina kod uspostave ili nešto zašteka usred razgovora. Osobno se ne sjećam kad mi je tomato razgovor zaštekao, a da nije s druge strane bio šef ili temobajlovac.
Doduše, sjećam se da i vip zna imati ispade mreže pa se moraš oslanjati na 2G, samo to je zanemarivo naspram cjelokupnog iskustva.
Što rekoše za roaming, nema call back fore i nije loša pokrivenost u ovo malo što sam se vozikao okolo.
Je li isplativije naspram prejake tarife - nemam pojma :)
Otišla moja brutalna bye-bye. Biser - zaboravio nadoplatit račun :wall: