A cuj, ako mislis uzimat mobitel, i da udjes u obitelj, mislim da ti je svejedno, ali za svaki slucak pricekaj 6. mjesec, mislim da ce biti u prvoj polovici 6og mjeseca nesto ;)
Printable View
A cuj, ako mislis uzimat mobitel, i da udjes u obitelj, mislim da ti je svejedno, ali za svaki slucak pricekaj 6. mjesec, mislim da ce biti u prvoj polovici 6og mjeseca nesto ;)
Glasine su se pokazale istinite kada sam pričao i za Savršenu tarifu. Al eto da odgovor je na savršenu, znači kopija. jedino nisam siguran za cijenu. biti će ili 150 kn ili manje.
a hoce bit moguca kupnja uredaja uz potpisivanje ugovora po nekim normalnim cijenama? :)
A što će onda biti s onom T-mobilovom porukom "Zašto trošiti 150 kuna?"...
http://cdn.androidtapp.com/wp-conten...es-550x777.jpg
I na facebooku su napisali da novi mjesec donosi nova iznenadenja tako da nesto stize sigurno 1.6.
E sad zasto nam nitko ne kakva ce biti tarifa? Ili rade za t-mobile pa ne smiju ili su culi glasine kao i mi ostali. Uglavnom sve ce saznati uskoro.
Ne radi se o jednoj tarifi,već o više tarifa i o pogodnostima za produljenje OTPO-a( evo ispravka ako baš želiš)
Damnn,a baš krenuo u T-Centar na prekid ugovora.....al i morat ću jer mi nebu dali da s Extra mix predjem na tu,stoga lijepo papire i u VIP :)
EDIT: Mogu potvrdit,lik na šalteru mi je reko istu stvar ko i Kruno..... al svejedno,bye bye T-Mobile :)
S dolaskom novih tarifa, dolazi i novo pitanje :)
Pretpostavljam da moj plan sada pada u vodu (7.6. OTPO+mob sa Extra total XL -> 20.6. nositelj obitelji XL + tele2 broj), budući da ću biti primoran promijeniti tarifu prilikom produživanja ugovora?
Mislim da ti ne pada u vodu, zašto ne bi mogao prijeći s Total XL tarife kao nositelj u Total Obitelj+ XL tarifu?
Ja još uvijek planiram odradit svoj naum:
XXL + mob - pa obitelj XXL + prepaid (druga mreža) u obitelj za 50% .....
Kako sam preletio specifikacije tarifa uvjeti su ostali isti.
Ono što me još uvijek mući da li kad potpišem OTPO XXL tarifu i uzmem mob po povoljnijoj cijeni mogu u istom mjesecu , odnosno drugi dan pretvoritu XXL obitelj ili moram čekat drugi mjesec (drugo obračunsko razdoblje).
To mi je u biti i pitanje, hoću li moći produžiti ugovor sa "običnom" extra total XL tarifom ili ću morati prijeći na extra total+ XL?
I ukoliko moram produžiti ugovor sa extra+ XL tarifom, računa li mi se to kao promjena tarifnog modela (koja bi me onda priječila da promjenim tarifni model u istom mjesecu u obitelj)?
Uvijek možeš produžiti ugovor s postojećom tarifom, bez obzira bila ona u ponudi za nove pretplatnike ili ne. Evo ovako je meni kolega ispravljach napisao:
"Ulazak/izlazak u/iz grupnih tarifa (obitelj, mobile start/plus...):
1.~8. u mjesecu traje do 10. u mjesecu
~9.-31. u mjesecu traje do 24 sata"
Mislim da ne bi trebao imati problema kada budeš tražio prijelaz s tarife Total XL na nositelja Obitelj+ XL i da ćeš sve moći napraviti unutar istog mjeseca. Čak i ako ne uspiješ, mislim da će se ova ponuda s -50% na pretplatu opet produljiti.
Ali čemu plaćati toliku tarifu, samo da bi dobio jeftiniji uređaj? Bolje uzmi Total L, jer ćeš kada uključiš opciju Flat imati sve isto kao i na XL tarifi za 150kn + r.f. umjesto 225kn + r.f. Osim ako ti je 6 x 75 kn ili 12 x 75 kn (ako uzimaš iPhone) manje nego iznos koji uštediš pri kupnji.
Sad su objavili :
"S danom 01.06.2012. godine prestaje prodaja EXTRA mix i total tarifa te više neće biti dostupna posebna ponuda uz novo obavezno trajanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca. "
Postoji i članak 10 u spec. extra total plus koji kaže da pretplatnik može samo jednom promjeniti tarifni model unutar obračunskog razdoblja. E sad ja ne znam di piše da je obračunsko razdoblje 10 u mjesecu.( isprika ako sam nešto krivo shvatio)
Tako da npr meni postoji sumnja da bi mogli tu napraviti probleme jer ako izlazim iz postoječe obitelji u XXL+ , to je već jedno prebacivanje, a onda u obitelj XXL+ je drugo.
Da, to bi mogao biti potencijalni problem. Ali mislim da će akcija popust od 50% na pretplatu uz prijenos produžiti iza 30.06., kao što mi je rečeno da će opciju Flat biti moguće aktivirati iza 30.06.
Zato sam i rekao, osim ako taj umnožak nije manji od iznosa uštede. U istim tarifama je npr. razlika 700kn za HTC One X, 500kn za Sony Xperia S, itd.
Npr. za iPhone 4S 16GB ušteda od 900kn na tarifi je jednaka umnošku 12 x 75kn.
zasto nakon 6 mjeseci?? :)
Nakon 6 mjeseci se može prijeći na tarifu niže vrijednosti. Zbog toga uspoređujemo cijene mobitela u Total+ L i XL tarifama i gledamo jeftniju opciju.
Da samo ako slijedeći mjesec to ukinu onda cijela prića pada u vodu jer tako jeftino mob možeš dobiti samo u xxl tarifi, a to ako se ne prepolovi i nije baš sretno rješenje.
Meni je bitno kad zarotiram cijelu priću da imam istu ili manju pretplatu nego sad (extra obitelj 350)
Ja trenutno ciljam na 2 telefona htc one x ili iphone 4s.