pa koji firmware imas?
Printable View
pa koji firmware imas?
Imam 4.3.1
Pa reci mi jeli mi ovo napravi JB na ios-u dok mi je trenutno na mobu? Jer ja sam zadnji put kad sam radio JB sam ga prvo JB software na kompu i onda ga ubacija na mob
Ali opet svejedno mi je jer nemogu nikako staviti noviji soft (5.1.1.)
Prvo mi je izbacivalo gresku 3194 a sad izbacuje 6001/6002, kako kad
probaj s ovim
https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1
redsnow stari bas za 4.3.1
(postovi prebaceni u odgovarajucu temu)
Prvo, jel imas spremljene shsh za 5.1.1? Jesi do sada imao jailbreak? Ako jesi onda kad upalis Cydia gore na vrhu ti treba pisati 5.1.1. Ako nisi imao jailbreak ili ako nemas spremljen shsh ne mozes na 5.1.1
Neman spremljen shsh 5.1.1. trenutno iman na mobu 4.3.1 JB-an...
Onda mozes staviti samo iOS 6
e pa moze i to...jer koliko znam sad bi triba izaci untehered JB za ios 6 ako nije već izaša
Nije jos izasao, niti ima informacija kada ce
Upprade na iOS 6 možeš i sa samog mobitela napraviti.
imam iphone 3G i od nedavno mi ne želi skinuti gotovo niti jednu aplikaciju (facebook, viber...), traži minimalno ios 4.3 pa me zanima postoji li način ga instaliram na 3G?
btw, telefon je kupljen u tmobileu i oni su ga otključali po isteku ugovora tako da nije rađen jailbreak.
fala!
Ne, barem službeno, 3G je stao na 4.2.1 fwu.
napravila sam jb na 4.2.1 i skinula tweak (zove se fw changer) i zadala da prikazuje novu verziju fw-a (4.3.1) koju sad vidim i u settings i kad se spojim na itunes.
ipak, kad probam downloadati neke od aplikacija s kojima sam ranije imala problema, započne s instalacijom i prije samog kraja traži da se prijavim u itunes sa svojim korisničkim imenom putem kompjutera. nisam nikad imala problema sa accountom tako da se i sad uvijek prijavim bez problema, ali mi uvijek iznova javlja tu grešku i odbija instalirati aplikaciju do kraja. /:
any ideas?
evo što mi javlja:
Unable to download application. <Your App> will be available for download
when you log in to the iTunes store on your computer.
nije problem s prijavom, niti is ID-om... a kad spojim iPhone s kompom i ulogiram se na iTunes, svejedno mi javlja istu grešku.