ma ok je garden mall,za popit kavu u miru...nema ništa ljudi :D
Printable View
Bio sinoć na jednom maturalnom plesu. Uglavnom,zabavio sam se više nego na svome... :)
Sad se odmaram/liječim sa narančinim nektarima... :drunk:
Bio na kavi i naravno - pivu.
Fico, shvatićeš kad porasteš! :D
@ fico:
Znat ćeš. Sve u svoje vrijeme.
P.S Nisam se oblokao,teturao niti povraćao,to rade balavci prvih nekoliko puta. ;)
Rekoh,sve u svoje vrijeme... :beer:
A onda dobro, valjda bute me napili na sljedecem meetingu (il kad cu vec tam bit xD) :notooth:
slazet teti skype na laptopu, nece neki %userprofile%/application data nac... Smuc, imas neki prijedlog? :)
Nije fora napit se pa da bljuješ i da te glava boli.
OK, malo te bu glava boljela ali šta sad, krivo je loše vino :D
Uglavnom, za podizanje atmosfere i zafrkancije alkohol je dušu dao :D
Ribar ftw :D
Mali čof45 budeš vidio kad malo odrasteš(ajde i ja sam još klinac sa 17 al ajd :D),dobar je alkohol ako ne pretjeraš,kad si vesel,kad se sve ljulja...predobar osjećaj...
Ahhahahah mali čof? Molim?!? XD
Ja sam jos na bambusima, to je u redu, jelda? :notooth:
Mogel bi se otusirat, sedel sam dole za tetinim laptopom (sve sam sredil), a suprug jos duval cigarete, sad mi kosa smrdi po duvanu... FUJ CIGARETA!!!! kak to neko moze metnut u usta? :wtf:
Oho, imenjak! ^^ ma cigarete nemaju nis dobrog, sam stete organizmu i okolini...
Sredio i ja teti komp :notooth:
Još uspio srediti da bude win-win-win situacija.
Ne radi kompjuter, treba novi HDD, ali treba ATA koji je skuplji nego SATA (i nema ga baš svugdje za kupiti).
Ali, sjetio se da prijatelj ima i ne treba mu.
Tako da sam ja brže nabavio (nisam trebao ići preko Save do dućana), teta jeftinije dobila, a prijatelj također zaradio :)
Treba ata koj je skuplji nego ata... Aham.. Dobro. :notooth:
Papam jabuku, mrzim kad su slatke, jedino kisele valjaju ^^
Ispravio :)
Došao iz škole i auto škole.
Čak nas je četvoro :notooth:
Naučio što je cesta, a što je auto :retard:
Danas je neko u skoli zaboravio neke medenjake, pa smo ih pojeli (bili su zapakirani) :notooth:
Sutra probavam radit neke teme za iphone... Nadajte se da cu bit uspjesan i zaradit puno nofca tak :smart:
Papam nutellu na kruhu... Sad me boli zub... Idem ja po još :eat:
Danas predajem prezentaciju o kožnim bolestima... Pa, valjda će pozitivna :dunno:
Išao na testiranje iz engleskog, da konačno dobijem i tu potvrdu :)
Sutra vam javim level, biće visok! :)
Goethe Institut?
Došo s treninga polomljen i nažuljan od novih kopački. Jedva hodam... :notooth:
Njemački.
Joj... gledam vijesti na RTL- u i tip kaže "pecaroš"... :facepalm:
OT: Došao 3 sata ranije iz škole, trebao biti baš bezveze dan i onda ne dođe profesorica i nemamo zadnja 3 sata :bigjump: