3GS stravični problemi, molim pomoć
Dakle bratić koji nema pojma uzeo 3gs i updejtao na 5.0.1 i onda je zapeo u infinite restart loop-u, i donese ga k meni na popravak i tu naravno počinju moji problemi..Probam reflashat na 5.0.1 i opet isti problemi, zatim u tinyumbrella pročitam shsh i ima samo 4.1 i 5.0.1, reko ajd ok idem ga bubnut na 4.1..
I uspijem ja flashat, mob se upali i traži karticu za aktivaciju, i ak stavim karticu od tmobile na koji je lockan niš se ne događa. zatim opet idem vidit shsh i sad ih ima već 4, ali nema 5.0.1, i reko idem stavit 4.2.1, i JB preko redsnowa da bi napravio hacktivate. I sve uredno napravim, sa originalnim firmware-om, jb napravim, mob radi, stavim karticu i baca mi network not available, sa bilo kojom mrežom, i wifi ne radi.
Prije je bio na mobu 6.15 baseband a ja kad sam stavio 4.2.1 baseband se magično spustio na 5.15.04, i reko sigurno je to, dignem mobu baseband na 6.15 i opet ista stvar. Sad sam ga išao opet flashat sa 4.2.1 i ostanem u recovery loop-u.
Lud sam više..:sheriff:
iPhone 3G - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
= Citat =:
Izvorno postao
dr.benko
Novi sam na forumu, kao i sa iPhone-ima, uglavnom prckam po Androidu, pa mi je ovo trenutno nepoznanica.
Nabavio sam iPhone 3G, zakljucan je na T-Mobile i ima iOS 6.0, jel posotji neka opcija da se downgrade-a pa da stavim jailbreak i unlock ?
Pretrazivanjem po netu dobivam samo rezlultate za 3GS !
Iphone 3g nema sanse da je na ios 6. 3gs da, ali 3g ne ide dalje od ios 4.2.1.
Ajde jos jednom probjeri da nije 3gs (doduse sigurno je 3gs).
= Citat =:
Izvorno postao
Nenad19
Maksonja1 -
1 - cydia i itunes nemaju veza jedne sa druge
2 - Tvoj je iphone 3g, sta znaci da je verzija softvera ili 4.1 ili 4.2.1 drug ne moze biti, STA TO ZNACI
Iz apple su tako na pravili da sa stari softveri kao tvog ne moze se skidati sa itunes(app store)
Znaci osnovne aplikacije kao facebook, skype, viber, whatsApp ne mozes skinuti sa app store
Jedini nacin da to uradis je da
- appsync(4+) iz cydia - moze se instalirati krakovane aplikacije
- trazis na google (.ipa) aplikacije koji zelis skinuti (google.com - facebook 4.1 .ipa download)
- Onda skines ifunbox ili discaid (ifanbox je bolji po meni)
Onda preko ifanbox preko pc instalirati ipa aplikacije
Ti ti je jedini nacin :)
Sretno
Krivo.
Aplikacija koja je updateana i trazi veci iOS ne moze se staviti na uredaj koji ne zadovoljava uvjete (znaci nema iOS koji se trazi).
Ima tweak koji moze "prevariti" aplikacije da je na uredaju veci ios nego sto on zapravo je.
= Citat =:
Izvorno postao
amdmujo
Kako se zove taj tweak
Ne znam tocno, ali nasao sam ovo: http://gdgt.com/question/cydia-tweak...-versions-iag/