na kojoj stranici mogu naći veliki izbor opreme za i4, jedini uvjet je da šalju poštom u HR
na kojoj stranici mogu naći veliki izbor opreme za i4, jedini uvjet je da šalju poštom u HR
ebay :)
www.ajfon-oprema.com
www.ioprema.com
dealextreme
.....
Kod tih programa me smeta što se prvo pokreće Safari, pa dok učita, pa prebaci na Phone... i dok nazove ja već obavim pola razgovora :D
Ali možda netko zna pravu photo call aplikaciju.
Ono što očekujem je:
- da prikaže matricu fotografija bar 5x4
- da mi klikom na fotku ponudi pozivanje, sms, email i sl.
Zasto ne stavis onda pod favorite brojeve? Najjednostavnije je
ovak imam iphone 4 i bil sam dosta skeptičan kad sam ga uzimal prije mjesec dana radi toga problema sa signalom.... i mogu reči da problema nema. mob radi perfektno, gdi god ja stavil ruku ili ga zaklopil s obadvije ruke mob ima normalan signal. kolko sam čitao dosta je bilo lažnih dojava u vezi toga zato je bilo tolika frka za to sranje ali stevo je dosta i uložio da pokaže da neki ljudi samo seru... meni osobno radi prva liga...
OK, prebaci se na 3G signal i drži ruku na anteni 30-60 sekundi.
Javi rezultate.
Pozz ljudi!
Zanima me jel ima gdje u HR za kupiti one iTunes Gift Cards? Sutra cu si kupiti iPhone i ocekivao sam da ce mi ona koju sam dobio uz iPod raditi ali kaze da nije vaild. Znam da je to samo za US store ali bi mi dobro doslo tako da ne moram odmah sutra vaditi karticu. :)
Nema kod nas, ima na ebayu nesto jeftinije, ali moras imati opet karticu
Kad je već tema za sva pitanja u vezi iphone 4 a ja posto vlasnik jednog zanima me nekoliko stvari, valjda neće nitko zamjeriti što ih pitam al noob sam totalni za ovaj mobitel i zanima me...
Jailbreak sam načuo da ima nekog da se na twiteru prati jel? greenpois0n grupa neka? ako može netko potvrdit bio bi zahvalan jer sam jučer greškom update napravio na 4.2.1 i sad imam nokiu 3310 sa ekranom u boji...
AppStore.. jel mogu skidat aplikacije iz appstora one besplatne bez onog accounta jerbo me traži broj kartice a to nemam?
Snimanje razgovora, jel to moguće bez programa ili isto ko na 3310 nije moguće?
Speed Dial - ono stisneš 627 a on ti već ponudi da zoveš Marka? Jel to moguće bez programa ili pak moram imat program i jel to treba program kad izađe onaj jailbreak
Wifi - jese to može upalit na neki gumb na sred ekrana da stavim ili moram uvijek u settings ući?
Nemojte zamjerit na ovako glupim pitanjima, tražio sam al valjda nitko ne postavlja tako glupa pitanja kao i ja...
Imam Iphone4 sa 4. Ver 4.1 firmware 02.10.04 Da li se nože napraviti jailbrake i ako može kako? Ili moram raditi update na 4.2?Novi sam u ovome pa molim za razumjevanje.
Našao sam jedan link za provjeru mogućnosti jailbrake-a, i evo šta mi je pokazalo:
[IMG]http://img258.imageshack.us/img258/9300/87428520.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Da li može ili ne?
Za sada ne postoji jailbreak za iphone 4. Biti ce valjda uskoro. Prije registracije na itunes, idi samo na neku free app i klikni na nju, da ju zelis "kupiti". I tamo ce ti prilikom registracije pistati "Credi card - none".
Pretrazi u itunesi, vjerovatno postoji neki talk recorder
Imas favorite, oznacis si koliko hoces brojeva koje najvise zoves i svi oni budu na jednoj stranici
Ima SBSettings, samo na jedan pritisak palis i gasis wifi, ali je za to potreban jailbreak
jedno pitanje imam iphone 4 fw 4.1 baseband 02.10.04 imam spremljen 4.1 i 4.2b dali se može spustiti na manji base band i kad će unlock za ovaj.
Jesam i radi ko zmaj (za sada).
Sad mi samo treba link za iGO MY WAY 2010, nikako da nađem nekakav torrent ili slično.
Ako nađem, instalacija je običan dvoklik pa sync preko itunesa?
Nema jos 2010, skini su 2009. Samo dvoklik i Sync stisnes u itunesu
ej ljudi!
kupio sam na kraju cetvorku, ali se baterija dosta brzo prazni. prvi dan sam bio dosta na njemu i shvacam zasto je otisla nakon 2 sata. sljedeci dan, odnosno jucer sam napravio prvo "pravo" punjenje od 0 do 100% i ugasim da navecer i danas sam na njemu bio svega 15min i vec je do sada na 80%. jel to normalno ili trazim previse? malo mi je to cudno pa zato pitam...
ima li sta za podesiti u settingsima da baterija traje duze?
znam za podesavanje svjetline ekrana (to je standard kod svih), ali jel se moze sta sa WiFi-em ili 3G-om podesiti?
pa eventualno ugasiti data promet, smanjiti brightness, staviti mail da se provjerava rucno, ili smanjiti minute na mozda pol sata/sat...tako nesto...
ili ako ti puno aplikacija ostane raditi u pozadini i one gutaju bateriju...
I4 mi radi kao zmaj sa 4.1 verzijom i JBan je sa greenpoisonom.Zanima me kad ce JB za 4.2.1 , dali ima neki konkretan datum ili kad osvane osvane ?
Nitko ne zna kad, a pogotovo ne datum
To je tethered
e ljudi! evo mene opet...
zbog cega dolazi do one smetnje sa iPhone-om i sa zvucnicima pa da pocne onako zujati? jel se moze to nekako rjesiti? stavim mob na krevet i opet se cuje, slabije, ali svejedno. nemrem uvijek gasiti i paliti zvucnike :)
sorry ako je bilo pitanje ,za iphone 4 , nije JB,
da li postoje opcija snimanja SMS poruke koja nije poslana u nekakav draft folder (npr.kao kod nokie) ?
Uzasno me nervira kad napisem poruku i netko zvoni , poruka se izgubi , ili ?