mi16: i ja sam napravio tako kao ti.....bacio htc dev 2.3.3 gor.....revolutionary + njihov recovery.....rootao i onda bacio 4ext touch recovery....a kažite mi kako napraviti nandroid backup u 4ext recoveryju?
Printable View
mi16: i ja sam napravio tako kao ti.....bacio htc dev 2.3.3 gor.....revolutionary + njihov recovery.....rootao i onda bacio 4ext touch recovery....a kažite mi kako napraviti nandroid backup u 4ext recoveryju?
Bar to je jednostavno. Uđeš u recovery, klikneš Backup-Restore, i na kraju Backup
da ali ext recovery kod backup ima
DATA
SYSTEM
i još nešto.....je li SYSTEM?
Ne, samo backup. To ti spremi SVE. Za vraćanje samo restore, ne restore data ni restore system
napravio tako, radi :)
pozdrav, imam rootani desire na miui romu. pitanje: da li mogu napraviti s-off s revolutionary-em?
Hvala
Imam clockwork recovery 2.5.0.7. od prvog dana rootanja mobitela. Znači nekih 1,5 godinu. Imam potrebu i želju flashati neki drugi recovery, npr. clockwork 5.0.2.0 ili neki touch recovery bitno da je neki malo noviji. Je li postupak isti kao kad sam ga prvi puta rootao? I mogu li flashati baš bilo koji recovery ili mora bit clockwork?
Odi na www.4ext.net, skini preko moba 4ext updater, instaliraj ga, otvori i instaliraj 4ext touch recovery. Vrlo jednostavno
Ovisi koja je verzija gore, koji ti je hboot. Odi na revolutionary.co i tamo pogledaj detalje
Nema razloga ne koristiti zadnji tool, Revolutionary ;)
Alternativno, možeš skinuti željeni recovery image i flešati Unrevokedom kao kada si rootao mob (remember, i tada si bio s-on ali si dobio recovery). Upute su u tutorialu.
Po meni ako se kužiš u te stvari odi na s-off i flešaj recovery kroz fastboot. Sve ostalo je kompliciranije, a s-off ti na kraju opet daje određeni stupanj slobode i olakšava situaciju ako jednom nešto krene po zlu (sve dok možeš ući u bootloader, možeš preko fastboot komandi spasiti mob, čak i ako recovery zakaže).
Evo probao sam napraviti s-off, ali dobio sam poruku falied to root. Mobitel mi je već rootan i neznam kak bi to sad mogao riješit. Jer je glupo da ga revolutionary pokušava rootat... Neznam jel u redu da napravim unroot pa da ga revolutionarijem rootam i odma napravim s-off.
Vjerojatno je to napravljeno zato da se mob vrati na stock prije s-offa što ima smisla s obzirom na rizik postupka. Alpharev npr. nije imao takvu provjeru i ekipa je normalno radila s-off s rootanog stock roma ili bilo kojeg custom roma koji je baziran na stocku. Jedini uvjet je da rom ne koristi ext particiju za spremanje podataka - zbog toga se savjetuje stock kao preduvjet s-offu.
Imam htc desire i imam problem išao sam instalirati jednu malo veću aplikaciju i nije mi se uspila instalirati na mobitelu jer joj nije bilo dosta mjesta a zauzela mi je memoriju na mobitelu. Šta trebam napraviti da oslobodim tu memoriju.
Izbrisat aplikaciju?
Da li neko zna kako da Desire S sa fabrickog ICS 4.0.3 vratim na fabricki 2.3.6.
Sistemski fontovi su previse mali.
Hvala.
Ima li itko od vas insertcoin rom 1.1.3 i 1.1.4 a2sd?! nigdje ih više ne mogu pronaći..ili možda neki drugi a2sd sense rom??? jako teško je pronaći u današnje vrijeme te stare romove 8(
EDIT:
Boktebo ovaj forum zamro totalno lol
Rjesio.
Nema pratitelja Desire scene vise :D
Zamrlo ovo totalno, ali svejedno cuvam sve od Desirea. Daleko je to od ovih sense romova, samo Oxygen i thalamusovi kerneli. Pored 3-4GB ostalih gluposti :D
Pozdrav..
da li mogu flashati stock hboot. stavio bi rom koji zahtjeva stock hboot.
stanje je sljedeće:
pvt3 ship s-off
hboot-6.93.1002
radio-32.49.00.32U_5.11.05.27
Rom je Reflex S2.1.7 Lite CM7 A2SD+
Hvala!
Ima li netko sa odgovorom?
Nema ovdje ..zato je i zamro podforum lol
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
Aha ti si na tim ..pa cuj..nije lose to sve cuvat,trebat ce nekom.
Ja sam eto svom produzio zivot do ljeta...lol
A onda kasnije..by by romovi i ostale djidje..dosta mi ih je bilo za cijeli zivot sa desireom hahaha.
ubacio bi u svoj desire hd custom rom mozete li mi rec koji je po vama najbolji najkompaktniji
Pozdrav,
HTC Desire S
Imam S-ON
HBOOT - 2.00.0002
Radio 63822.10.08.04_m
i nepivse PV nigdje bar ja to ne vidim.
kontao sam prebaciti na neki custom, ali gledajuci ove tutorijale nigdje nema za ove hboots, kao i radio tutorial, odnosno how to :D
Da je ovo tema o Desireu S, to bi valjda negdje i pisalo. Razlika je ogromna tako da... Nisam siguran da se na forumu dovoljno pričalo o Desireu S, preostaje ti xda developers forum gdje sigurno ima to što tražiš.