@predator
shema u gingeru ti je da mozes podesavat pojedinacno za sta zelis da ti blinka led...odi pod SETTINGS-DISPLAY-NOTIFICATION FLASH i odaberi od ponudenih 6 za sta ce ti blinkat...mislim da bi to trebalo rijesit problem neblinkanja ;)
Printable View
@predator
shema u gingeru ti je da mozes podesavat pojedinacno za sta zelis da ti blinka led...odi pod SETTINGS-DISPLAY-NOTIFICATION FLASH i odaberi od ponudenih 6 za sta ce ti blinkat...mislim da bi to trebalo rijesit problem neblinkanja ;)
olla ljudi evo preopakog custom roma ko voli flashavanje ;)
dakle rijec je o gingeru ali sa 3.0 sense, dakle rom koji se nalazi u sensationu...bacite oko...brzi rom jos nisam vidia...koristim ga vec 10 dana i nema sanse da ga mijenjam, jedino sa novom verzijom koja izlazi svaki ponediljak...evo linka : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1115312
pozz
ovo je tutorial za rootanje DHD-a i sve je objasnjeno, engleski treba znat i malo 'zapet' i to je to...ne znam kako bih bolje objasnio...evo phoenix1409 je pratila postupak i dosla do roota bez po muke..pozdrav
Hahaha, jel to ono 'covjece tolko je lagano da je i zenska uspjela napravit' :-)
Salim se.. ne, tutorial je stvarno lijepo i jasno napisan... Samo treba citat i to je to...
Samo da pitam, je li postupak isti i za nas koji smo updateali DHD na gingerbread pa nam je software number 2.36...? Jel treba onda prvo donwgradeat ili? Pretpostavljam da ste vi rootali prije tog službenog updatea?
Tako je. Trebaš napravit downgrade koji imaš opisan u linku ;)
Jel netko skinuo novi update? Sad sam ga skinuo, piše da je bolji performance WI-FIa pobošljšan. Nisam još stigao pogledati kakvim promjena ima, poboljšanja.
Software number je bio 2.36.405.8, a sada je 2.50.405.2
Ja sam skinuo prije koji dan. Jedina promjena koju sam primjetio je da mi sad HTCov widget od kalendara ne prikazuje točan datum, tj kasni :angry:
Ovo je i smiješno i žalosno, ne mogu vjerovati kako mogu izbaciti update sa takvim bugvima.
Jel ima tko problema oko sms poruka?
Naime, odgovaram na sms osobi A, i kad je sms poslan vidim da je zapravo poslan sasvim drugoj osobi!!
Danas mi se desilo vec 2 puta ta situacija.
Jedanput preko GoSms i drugi put preko vibera.
Imam LeeDroid zadnju verziju.
I sve aplikacije su updateane.
Imam DHD i nekoliko ozbiljnih problema sa mobom. Često se javim ili odbijem oziv slučano dok mi zvoni u đepu (postoji li nekakav free slajder ljevo desno), senzor nakod zvučnika naprijed mi šteka neradi kao prije tj. negasi uvijek ekran pa često gasim vezu ili stavim vezu na čekanje itd. instalirao sam Proximity Recalibrator ali mi javlja grešku. Imam Gingerbread najnoviji update od jučer mob mi nije rootan. Hvala unaprijed
Ja sam prekjučer apdejtao na 2.50.405.2 verziju softvera. Za sada normalno radi, nisam primketio neke bugove a ni razlike u odnosu na dosadašnji softver.
Nedavno sam kupio Desire HD mobitel je stvarno fantastican sa usporedbi sa HD2 kojeg sam imao prije,android je strasan odusevljen sam uredajem,ali imam stvarno jednu zamjerku citajuci po ostalim forumima dosta se korisnika zali na los zvuk zvucnika.
Sad me zanima moze li se nekako poboljsat sam zvuk s nekom aplikacijom i sl.
Jer je zvuk stvarno tih.
jel itko napravio update na 2.50? kao da su popravili wifi problem..
ja sam napravila, tj. već zadnjih 20ak minuta mi stoji crni ekran sa androidom pored kojeg je trokut i u njem uskličnik :/
Dva posta iznad sam napisao da sam ja apdejtao na 2.50.... Ja nisam imao nikakvih problema sa wi fi ni prije ni sada. U čemu je problem?
Sorry, nisam vidjela...
Ma nemam pojma sta se bilo desilo, stajao je tako pola sata, i onda sam izvadila bateriju...
Znam da nije pametno ali je predugo trajalo za tako mali update..
Odustala sam od toga :-)
Ja ne znam da li je zbog update... U zadnjih par dana kada sam na netu cesto mi izbacuje poruku "Data connection problem. The server failed to communicate. Try again later." To mi se samo od sebe pocelo dogadjati, ne odmah nakon updatea.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Jel jos netko primjetio da se ona volume tipka pocinje gulit, tj skida se boja s nje? :-/ Ja ga imam 8 mjeseci i sad sam to uocio.
Da, meni se isto pocelo guliti. Mob imam od drugog mjeseca i stvarno ga jako cuvam, nigdje nema ni crtice, ali boja silazi... :(
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Primjetio sam da mi u zadnje vrijeme kada pricama na mob nece da se ugasi svijetlo na ekranu svaki put kad ga stavim na uho.Strasno me to iritira dali je neki softverski problem ili?
Prije bi bilo da ti je otiso senzor na gornjem dijelu mobitela...