pozdrav
kada dobije e-mail na sony ericsson experia x10 sa android 2.1 handy, slike koje su na e-mailu telefon ne perpoznaje. instalirao sam pdf reader i flash player, ali ne ide.
gde je greska?
Printable View
pozdrav
kada dobije e-mail na sony ericsson experia x10 sa android 2.1 handy, slike koje su na e-mailu telefon ne perpoznaje. instalirao sam pdf reader i flash player, ali ne ide.
gde je greska?
:wtf:
Za pocetak, pdf reader i flash player nemaju bas nikakve veze sa slikama u emailu.
Ajde probaj malo bolje opisati sto tocno znaci "ne prepoznaje slike". Sto tocno napravis, sto ocekujes da se desi, a sto se zapravo desi?
pa ovako.
otvorim mail sto sam dobio i otvorim file koji je u njemu. handy mi skine i kada celim da vidim ispise da je file nepoznat. ali na pc kada isti taj mail otvorim otvaram ga kao adobe acrobat file. e sada interesuje me koji program treba da imam na handy da bi otvarao file koji dobije preko maila
posto koristim handy na nemackom tacno cu ti napisati sta se desava. otvorim yahoo i udjem u postu, otvorim mail i izbaci mi anzeigen ili herunterladen. skine mi handy sa neta pdf (68kb) sacuva ba sd kartici i kada hocu da je pogledam pojavi se unbekannt to jest nepoznat
imao bih jos jedno pitanje vezano za xperiu x10. koja je to aplikacija koja se odnosi na wetter, vremensku prognozu. to jest da na desktop u stoji vreme?
Hm, ako je fajl u emailu pdf (adobe acrobat file), onda to nije slika, pa ne znam zasto si ga tako nazvao...
Teoretski to sto si instalirao adobe reader bi trebalo biti dovoljno, ne znam zasto ti ne radi. Ajd napisi tocno ime fajla iz maila, ukljucujuci i ekstenziju.
Sto se tice prognoze, postoji gomila widgeta i aplikacija. Pogledaj u Android podforum, postoji posebna tema za to.
I koristi gumb Uredi post, ovakvo postanje X postova zaredom se smatra spammanjem.
eindru.PDF (173KB)
Hm, a ne znam, teoretski bi ga acrobat reader trebao "uhvatiti". Kazem teoretski jer nisam nikad probao.
Probaj naci neki drugi PDF reader sa Marketa, postoje razni drugi, npr. i Documents ToGo ima ugradjen PDF reader...
kupio sam jucer x10i i imao sam android i prije ali nemogu nikako naci kako upaliti blic na slikanju a da nije da gori cjelo vrjeme nego da blica ugl ovaj mob ima 2.1 android pa ako ima neka aplikacija ili nesto da se bas blica pls pomoc
evo moj x10 ujutru ide na servis. odjednom ga ne mogu punit, tj. ne puni se nikako kad ga spojim na punjac. a zanimljivo, jucer ili prekjucer mi je pokazivao da se puni i kad sam ga skinuo sa punjac i gorila lampica, sve dok ga nisam restartao...
ja bih prije odlaska na servis ipak probao ponovo update.......
vec ga odnio nazalost..
jel ima neko na tele 2 mrezi a da mu je update nasao ? ovo je uzas cekam predugo -.-
ja sam vec prije instaliro bas s tog linka i radi bez greske blic
frend mi uvalio X10 da mu apdejtam i neće. najprije sam preko mreže pustio neki mali update tipa 1,5 MB i sad nakon restarta kaže da mu je dostupan 2.1 i da trebam računalo i PC Companion. što naravno imam, al kompanjon kaže da imam "latest software" i da mogu napravit repair. bilo bi lijepo da zbilja je latest, ali je 1.6
i što sad?
ma super je. napravim repair i dobijem 2.1:drink:
Konacno potvrđen multi-touch od strane Sonyericssona, nemogu vjerovat. Nasljednik x12 ima procesor kao htc desire z 800mhz...premda mi je Eldarova nesklonost prema Nokia i SE odavno poznata...
http://www.mobile-review.com/review/...n-x12-en.shtml
http://androidspin.com/2010/11/17/mu...droid+Flash%29
pomoc..odem na azuriranje softwera i pise da je nasao novi softver..prikljucim ga na pc companion..i sve pise da je nadogradio na 2.1 ali meni i dalje 1.6..i svaki put kad prikljucim na pc companion opet ista prica...pise da je izaso novi update..i nakon par pokusaja opet mi stoji na 1.6..probo sam i s onim drugim programom Update Service i ista prica. jel zna neko razlog ? mob je kupljen u tele 2 u slobodnoj prodaji.
jesam probao sam i kaze mi: za ažuriranje telefona morate koristiti računalo. više saznajte na sonyericsson.com..a gore iznad piše ako updejtam šta ču dobit..HD snimanje itd.. nekuzim
Da li ga je netko uspio updateat, a da je na VIP-u?
Meni nikako da dođe obavijest...
eo napokon nakon 10-tog sam uspio stavit 2.1 :):)
Hej. Jedno pitanje.
Koji su sve hrvatski kitovi izašli?
Ja sam updateo preko "Nordic" metode, no imam problema s microUSB utorom (izgleda da je neki kontakt otišao, moram ga namještat da puni, stalno se connecta i disconnecta preko USB-a i sl), pa, zbog servisa bi trebao flashati na CE3 2.1.
Dakle, jel izašao možda CE3 1236-4636 kit?