5 dana!?
Nemoguće! Pa jel si ga držao samo na standby-u ili si ga i koristil?
Ako je to istina onda s mojom baterijom nekaj ne valja! 2 do 2 i pol dana max...
Printable View
5 dana!?
Nemoguće! Pa jel si ga držao samo na standby-u ili si ga i koristil?
Ako je to istina onda s mojom baterijom nekaj ne valja! 2 do 2 i pol dana max...
Par telefonskih razgovora u trajanju 1-2 min, 2-3 poruke, malo korištenja fotoaparata i MP3 playera. Ekran je postavljen na prvi korak ispod max, WLAN isključen, a Bluetooth je radio par minuta.
Meni sa v21 traje najmanje 3 dana..
A svaki dan slušam muziku na njemu bar 1h, stoji mi uključena vibracija na dodir, pozivi, par poruka.. tu i tamo wlan..
ja sam sa v21 uspio po tjedan dana sa par poziva i malo glazbe
Ja sam promijenio product code na balcan blue,updejtao na v30 i sam me zajebava rkran kod ponovnog paljenja moba.
Inace mob je kupljen u t-mobilu.
v21 je bila puno bolja
sad trazim nacin da se dokopam nazad v21 firma i upucam ga nazad.
Ako netko zna kako downgrade?
opet promijeni product code na neki koji jos nije updatean
Evo i ja sam nadogradio mob na v.30.. i mogu reć da se osjetno vidi poboljšanje, brži je dosta a to mi je bilo najbitnije...nema štekanja....super! :D
Kako downgrade-at firmware? Stavim stari product code i nsu veli da firmware nije podržan od proizvođača ili tako nešto.
Svakim firmware-om imam sve više bug-ova tako da mi sad i wifi sere, opcija uredi(slike) neradi, music player očitava 2 iste pjesme,a jedna od te dvije se neće pokrenut, gasio mi se ekran (pročitao sam da je to zbog prevelike ili preniske temperature, a bio sam tada u španiji gdje bilo vruće)...
Ovo mi već ide na ku**c trebao sam ostavit onaj v11 i gotovo.
Hebem ti nokiu, mob je odličan ,ali nemam živaca za to više. Ako odem na servis ode moj zagg invisible shield (200kn) u vjetar.
EDIT: evo našao sam ovo LINK samo koliko je to vjerodostojno, jel itko probao?
Na tvojem mjestu bih napravio hard reset i formatirao karticu pa sve ponovno prebacio i reinstalirao. Moguce da se nesto poremetilo u nekoj od ranijih nadogradnji FW-a (mada, ja ga nikad nisam resetirao, a nadogradio sam sve verzije FW-a od v10 nadalje i nisam imao takvih problema).
Neshvaćam kako bi pomogao format kartice?
Ja sam prešao sa v11 na v21 pa na v30. Nisam v20 instaliravao tj. odmah mi je skinuo v21 možda je to problem.
Hard reset sam na v30 napravio već 4-5 puta, i reinstalirao 3 puta i za ku**c.
Mislim da mi je jedina šansa da izbace onaj veliki firmware koji će podržavat i t-mobile-ov product code.
Izasao je novi FW 31 za 0559395 :)
Izišao je i novi firmware za balkan red i balkan blue! :spin::spin:
Ajmo ljudi, tko će prvi napraviti update?
:)
http://europe.nokia.com/get-support-...e/can-i-update
Updatealo nas je već par, ali ništa posebno ne donosi, a toliko je nahvaljen... :(
sta je doslo sa tim FW 31 ?
Ja sam flashao vec sve verzije do sad putem OTA bez problema, medjutim, danas sam probao skinuti ovu novu verziju na identican nacin i dobio poruku da "posluzitelj ne odgovara". :hm:
ja sam uradio obnavljanje softa . na v 31. i ne vidim ama bas nikakve razlike od v 30.netko je spomenuo da alarm vise ne zeza tj kasni . to cu tek moci potvrditi kad provjerim nakon par dana.a ostalo nista.
http://dailymobile.se/2009/09/14/nok...lable-via-nsu/
Update is real…. here are my impressions:
Okay, people …. here’s what I’ve noticed in v31:
Sound quality thru headphones and using 3.5mm out is better
When tracks or albums are deleted in Music Player, a % is shown as they are deleted.
MUCH quicker screen rotation, HOWEVER, the random accelerometer bug (where it just stops working) is STILL there in this FW.
apparently, there is a new maps version although I haven’t tried it. I don’t use Ovi Maps… only Google Maps.
it added the “IM” program in the Applications folder, which, for obvious reasons, I don’t use. Useless to me as it is most people I’m sure.
NOTICEABLY faster browsing… screens refresh quicker, better touch response, although still uses internal memory quite a bit. Also I’ve had ONE crash since I updated so it’s not totally ROCK solid yet but I can easily deal with it.
smaller shortcut “arrow” in the bottom right of full screen browser, looks new
no homescreen changes that I can see
missed call indicator light bug MIGHT be fixed…. I haven’t seen it happen yet.
NO KINETIC SCROLLING in this update…. in menus OR browser
same overall touch response IMHO except for browser (see above)
seems like it boots with a bit more RAM (if i reboot then close all apps I have like 55mb ram) … not sure if the actual MEMORY MGMT is better or not yet.
More later!
-Nick
to su kao novosti!, meni se cini da je podizanje softvera brze...!;D
Odakle im sad 31.2.008?
... ali alarm ni dalje ne radi kad je mob ugasen :-/