ovo s gašnjem Garmina se i meni stalno javlja. probao sam i verziju garmina 5.00.50 i 5.00.60 i ista stvar. Nokia 5800 firmware je v31. karte su adria route 2.3, adria topo 2.20 i CN Europe 2010.10. sve radi dobro , samo to gašenje
ovo s gašnjem Garmina se i meni stalno javlja. probao sam i verziju garmina 5.00.50 i 5.00.60 i ista stvar. Nokia 5800 firmware je v31. karte su adria route 2.3, adria topo 2.20 i CN Europe 2010.10. sve radi dobro , samo to gašenje
Pozdrav grupi
Imam nokiu 5800 XpressMusic, i naravno problem mi je instalirati navigaciju.
Dakle,na nokiji je Symbian 9.4 S60 5th edition, GarminmobileXT for Symbian S6003rd edition 50050, a od karata imam samo AdriRoute 2.3_CD_update. Sve upute i potrebne fajlove skinuo sam sa ovog linka http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969. U izborniku/lokacija/GPS podaci/položaj/navigacija/snaga signala, ima prijem do 9 signala sa satelita. no kada pokrenem garmina javi mi Tražim GPS uređaj i tako pol i kusur sata. Kada mu potvrdim da neću više tražiti signal onda mi se mob zblesira. U postavke/telefon/postavke programa/određivanje položaja/način ogređivanja položaja uključio sam opciju GPS potpomognut internetom radi bržeg uspostavljanja veza sa GPS-om. Već sam par puta obrisao s mem. kartice telefona kompletan garmin i nanovo instalirao. Ima možda tko kakvu ideju gdje griješm. Pročitao sam na par foruma više tema o garminu ,ali nikako da nađem rješenje mog problema. Pomagajte.
Hvala.
jesi li probao staviti verziju 50060
i dali si u postavkama garmina,sustav,uključio koristi priključeni/ugrađeni GPS
cao svima. ceo dan se mucim pa ako neko moze pomoci . Instalirao sam garmin po tutorialu na nokiu 5800 i sve je ok. ali mape ne mogu da otkuljucam . pokusavao sam 10 puta.. imate li neki savet ? hvala unapred
Pokusaj jos 11-ti puta i ako treba jos koji puta..
Procitaj jos dobro post br. 2 i 3 u tutorialu! Moras uspjeti..
[Tutorial] Garmin Mobile XT 5.00.50 , Mapsource i karte - instalacija :hrv:
Ja sam stavio datoteke voices u mob ali ga garmin ne prepoznaje...
PITANJE !
imam nokia 5800 xm i instalirao sam garmin na nju i karte i sve radi ok ali kada sam se vozio zagrebom i koristio navigaciju riknula mi je baterija i sada vise nemogu navigaciju upalit sve ostale aplikacije rade ali on ne
HVALA UNAPRIJED
Pokušaj reinstalirati. Moguće da je prilikom gašenja Garmin zablokirao pa je neki file ostao koruptiran.
Uspio!! :)
Hvala puno!!
Ljudi da li mi neko moze pomoci.?Instalirao sam Garmin mobile xt 5.0050 na 5800 navigation i sve odradio po postupku,otkljucao sam mape i registrovao garmin,ALI JE PROBLEM KADA TRAZI SATELITE ,skoro do kraja mi dodje ono zeleno kada ceka bolju gps preciznost ali nece do kraja da stigne nikako.Ne znam sta vise da pokusam... Ako neko zna nesto o ovome nek se javi ????Hvala vam ...:respect:
ček jeli ovo neka zahebancija ili koji k...
ono zeleno(misliš na jačinu signala?)
i ne mora stići do kraja
tribas imat malo vise strpljenja pa ce "ono zeleno" doci do kraja....
Taj zeleni signal će doći do kraja samo ako se nalaziš na nekom otvorenom mjestu, na čistom nebu, gdje nema zgrada ili sl.
Ako je signal zelene boje (nije bitno koliko crtica je prikazano) mob ti je spreman za navigaciju.
EDIT: Mislim da sam skužio o čemu on misli, vjerojatno o tome kada ode pod traži->adrese, upiše adrese i stisne Idi! onda piše čekam bolju GPS preciznost i ono zeleno bude na pola i nemiče se pola sata..
@bojance, nisi nam dobro objasnio
odi pod traži i ako tamo ne uhvati signal, upali A-GPS
Ima netko tko je uspio upariti Garmin i N97??
ima :-)
gdje je zapelo?
Imam Garmin XT na Nokiji 5800, nikako ne mogu namjestiti GPS rutu za pješaka, stalno mi je namješteno za vozilo, pa kad hodam kaže mi "Vozite... pa skrenite..."
Ako idem Alati->Postavke->Karta->Vozilo-> tu ne mogu ništa mijenjati
na pogrešnom mjestu tražiš.....
ovako ide ALATI-POSTAVKE-IZRADA RUTE-i sad biraš za šta ti treba,auto/motocikl,kamion,bus...bla bla između ostalog imaš i za pješaka(skroz dolje pri dnu)
stavi garmin 5.00.50, frisko gore i odna na to 60 kao update i treba
Pozdrav
imam nokiu 5800 prebacio sam garmin i pri pokusaju instalacije na fajl garminmobile xt pise mi update error u cemu je problem
hvala unapred
Od danas ne treba vise raditi update na verziju Garmin XT 5.00.60! :hrv:
Izasao je garmin XT 5.00.60 standalone za Symbian v60v3 i v60v5: Garmin XT 5.00.60 standalone :respect:
Ne treba vas zbunjivati sto je ime fajla: Fotos_kreta.zip! Pod tim imenom je skriven Garmin!
Garmin se moze direktno instalirati na cistu SD karticu ili massmemory!
Daj stavi na neki drugi hosting, Megaupload je užas...