musko i zensko :). Pa valjda ce se saznat.
Printable View
musko i zensko :). Pa valjda ce se saznat.
a jesi tajanstven nered kao da si se ti ševio;D
pa jebote nije se vidlo pod plahtama. i jos to na iPAQu. mislim da su onaj alen i ona kuchka iz poole, ali nisam securo.
ekran je bio zamazan necim bijelim, pa se nije dobro vidlo
lolčina ne piše ništa na bb sajtu
nered koja je to kucka, marina?
mislim da je bila ona. nis se nije vidlo i samo su se nekaj dosaptavali i stenjali.
ma i ti stenješ kad kenjaš;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
!?!?!?!?!?!?!?!?!= Citat =:
Izvorno postao IggXy
možda su fejkali.......
pa tu si u pravu,ali jedino ak imam tvrdu stolicu :) . ali ja jos nikad nisam srao u krevetu.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
To ti podhebavaš,a?;DJa ne serem u krevet jedino u wc(nekad i pokraj njega)!;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
pa jebote jel si ti napiso da se stenje kad se kenja. a oni su stenjali u krevetu pod plahtama. niko nije tebi piso da ti kenjas.
brijem da su se dogovorili da idu zajedno kenjat u krevet! (mozda su se, da ubiju dvije muhe istim udarcem, i posevili)
bit će da je tako ;D
Ma kakvi spolni odnosi...kao što je netko rekao najdosadniji BB...nema šore...velikih svađa...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Što je još gore sad se cure i dečki organiziraju u "grupice" i negdje sam pročitao da bi nakraju trebalo ostati 3 cure i 1 dečko--->da su takav plan smislile cure
Seva i nas BB je ko ljudi i klingonci :D,mi jos njih nismo otkrili a ko zna dal ocemo ili uopce postoje :D,tako je i u nasem BB nisu ga otkrili,neznam dal oce i dali to uopce kod njih postoji ;D
O Saši:
http://www.bjelovar.com/sasa/osasi.php
he he voli mad maxa...;)
MAD MAx je zakon
sasa je odpocetka moj covjek jer je bajker :)
frajeru bi bilo bolje da je nesto trenirao u zivotu, a ne da je pusto kosu i tetoviro se! izgleda ko kreten
Lol ;D . ....
čul sam da je sajo dužan 215 000 kn, pa da se zato prijavio, jel to istina
""BAJKE"-R" covjek koji prica bajke ;D ,ma ne,ok je sasa= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
..."kinfa",istina je...potvrđeno od njegove supruge...
e e , to je to...= Citat =:
Izvorno postao kinfa
al opet...
ostane mu 785000 somica kunelica
nije to istina, dužan je 200 000 kn. ;D= Citat =:
Izvorno postao kinfa