Imam gore Garmin XT do sada bilo sve ok, nekih mjesec dana, sada ga uopće ne želi otvoriti? u čemu je problem?
Printable View
Imam gore Garmin XT do sada bilo sve ok, nekih mjesec dana, sada ga uopće ne želi otvoriti? u čemu je problem?
Updateaj ga, na 5.00.50!!!
http://www.4shared.com/file/10798870...ion_50050.html
ovako imam jedno pitanje...
kad idem u galeriju i slike onda mi se prikazu i sa kartice ikone od gramina kojeg sam instaliral na karticu..
jel smijem te slike(ikone) izbrisat?
Ja sam svoje obrisao i ništa se nije dogodilo.
jel se moze fw 210 hakirat?
aj ako je neko probao nek mi kaze, neda mi se bezveze update radit ako nemogu hakirat.;D
ne pusta mi update na 210...imam verziju 200 i pise mi you already have the latest supported software, no update needed.
inace nokia je kupljena u t-comu pred pola godine...
jel postoji neko rjesenje ili da ga damn na servis da oni updateaju?
edit:na provjeri koji je posljednji fw dostupan za mobitel mi pise ovo :
Latest available software for Nokia E66, product code 0570032
Version: 102.07.81
a ja imam 200.21.118...dobro ko je tu lud? :angry:
koji je zadnji soft tj firmware?imam 102.07.81 RM343 227.01...Jel ok to?pošto mi nokia updater javlja da imam več najnoviji soft.u mobu,tnx...dal punjač od 5310xm mogu slobodno kiristit na E66?tnx
može odgovor na gore postavljeno pitanje?dal dolazi kakva vidljiva poboljšanja novi firmware spram ovog mog?tnx
Pošto čitam malo po netu,ekipa se žali da je navodno zadnji firm.dobro "zaštićen"a navodno nakon njega više nemreju gps koristit prek garmina...Sad imam sve manju želju za prelazak na novi firm.
Zadnji je 300.21.012. Nešto sam tipkao o tome u temi o E71, pa kako su to ista dva moba baci oko:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=875702#post875702
Tnx...Ma neznam,muči me,da mi neki programi nebi delali ak stavim novi firm.I zakaj nije ponuđen novi firm.na NSU?Mislim ono...vjerojatno se mora mjenjat product code...Al mi nije jasno da je na NSU još stari firmware..
Hm ako će ti biti korisno moje iskustvo sa E71 i v300x - sve šljaka sasvim normalno (pogotovo programi koje koristim) kao i na v200 i v210 firmwareima koje sam prošao, uz napomenu da sam svaki firm hakirao. Neznam kako ti stojiš s tim...
Ako i ti želiš ići na ovaj način, znaj da ti obavezno treba neki certifikat (kažu da je najbolji sa OPDA stranice, makar nisam primjetio da je moj nešto manje dobar a nije s OPDA-e) - nakon toga je sve lako.
NSU odavno ima v300x za update, ali ne i za tvoj product code. Ista stvar je i za E71, masa njih još nema omogućen update na zadnju verziju. Normalna stvar :)
Neverovatno zvuci ali do sad nigde nisam nasao divx player koji cita i titlove za nokiu E66. Da li to uopste postoji i moze li se nekako doci do toga. Ima li neka kombinacija Smart Movi-a i konvertora za ovu nokiu 3-ce genracije.Pozdrav
@blavor - nije mi jasno kako ti Smartmovie ne cita titlove?? meni, na e66, on radi perfektno. predpostavljam da koristis smartmovie konverter kako bi obradio film i da ti je stiklirana opcija (u preferencama konvertera) pack subtitles? nema druge, provereno radi...
Isti problem, i kad razmislim također nakon što sam ga bio ugasio dan prije. Đubre me trebalo probuditi u pola 7 za posao i ništa. Probudio sam se sam 10 do 8. Zbunjola i spremanje na posao u roku 10min.
Drugi problem koji sam imao je sa imenikom. I mislim da sam ga riješio. Imao sam preko 200 primljenih i odlaznih poruka. Pobrisao sam ih i mob od ponedjeljka radi normalno. Nadam se da će tako biti i dalje.
Inače, nikakvih problema nisam imao sa 127. verzijom softvera al kad sam ga dao na popravak jer mi je riknuo display onda su mi ukucali 200. i to je tak tak. Srednja žalost. Dobio sam Net radio aplikaciju i kad želim da mi svira preko kućnog wlana on to ne želi napraviti. Ista stvar mi je bila i sa gledanjem youtuba preko wlana. Jednostavno ne želi pustiti film. Učita prvu sliku i to je to.
Kakav je ovaj 210. Planiram se zaletiti do mobisa pa da mi odma puknu i novi FW.
Ipak nisam riješio problem. Opet mi se javlja da nemogu pozivati kontakte iz imenika.
Znači svaka 3-4 dana banana.
evo cini se da su napokon omogucili upgrade na 300 za moj product code...tako da se trenutno mob updatea.
frend je "ubio" display na e66, koliko košta popravak, preporuka gdje?
mobis je sigurno skup, ima drugih opcija? nabavlja netko ekran?
nece da mi se instalira hellox 103. dode do aplying patches i onda beskonacno traje. probao sam i prekinut instalaciju pa ponovo pokrenut, ali svejedno nece...
ima li neka mogucnost na e66 namjestit da mi za odredjene osobe ton poruke bude drukciji nego za ostale i ako da kako? odnosno ako nema ima li neki program za to?
Killer Mobile Advance SMS v1.00 S60v3 ce ti resiti problem sa razlicitim tonovima za razlicite kontakte, a i jos dosta toga ima da ponudi vezano za sms :mega:
Kupih E66 bez prethodnog čitanja teme i zabrinuh se. Baterija traje 1 dan, cijeli. Mislio sam da je neka zafrkancija. Kad ono stvarno. Uz punjenje preko noći i preko dana koristenje za 30 - 45 min poziva i malo wlan-a, do navečer je baterija na 1 crtici i tuli. Sad sam zamijenio memorijsku karticu sa Apacer-ovom SDHC 8 gb i učinilo mi se da troši manje bateriju. Imao netko takvih iskustava? Instalirao sam i Handy taskman i gasim sve nepotrebno.
dakle, sto se tice baterije i trajanja vazno je sledece: 1.koristiti samo GSM mrezu, ne Dual mode tj 3g, 2. iskljuciti blinkanje navigacionog prstena (eventualno ostaviti za obavestenje za sms i propusteni poziv), 3.ako imas instalirani Garmin XT (tj 5.x) preimenovati ili obrisati fajlove Cardrunner.dll i Trautostart.exe, ili instalirati verziju 4.20 4. Update-ovat softver na najnoviji tj. 300.xxx (preko Nokia updatera). Ako sve to ne resi problem, ima jos jedna varijanta za proveru pre kupovine nove baterije: nadji na Nokijinom sajtu Nokia Energy Profiler-taj program meri potrosnju energije na telefonu.. Dakle, sa njim isporbas sve varijante (i sa i bez kartice po 10ak minuta na stand-by ga ostavis) i potrosnja sa e66 u stand-by rezimu ne bi smela da prelazi 0.05w (a u gornjem desnom uglu ce ti pisati koliko vremena pri toj potrosnji ce ti batreija obezbediti). Ukoliko stvarno dobijas vrednosti prosecne potrosnje do 0.05w u stand-by - definitivno je do baterije. Ukoliko su vece od tih 0.05w ili imas ipak problem sa necim na kartici, a ako je i bez kartice ta potrosnja onda je problem do telefona i nosis ga u servis.. Dakle, ispravna e66 mora sa nekom `normalnom` potrosnjom da traje barem 2 dana i sve ostalo je do necega ovde nabrojanog.. Valjda sam pomogao, jer sam i sam kroz isto to prolazio prvih par nedelja sa ovim fonom, i zali boze onolikog nerviranja kad se to sve da srediti. Inace, ovo se desava (i meni u pocetku) sa dosta velikim brojem vlasnika ovog fona i nije smak sveta, samo polako i bice reseno.. pozz