Ovisi dali kupujes brandirani mobitel ili ne. Najbolje ga je kupit u T-Lopovu. U Tele2 su previsoke cijene, a Vip mi je isto nekako sumnjiv.
Printable View
Ovisi dali kupujes brandirani mobitel ili ne. Najbolje ga je kupit u T-Lopovu. U Tele2 su previsoke cijene, a Vip mi je isto nekako sumnjiv.
Ne vjerujem da stavljaju svoje gadne ikone... Još nisam vidio symbian s vodafone ikonama (a i ikone se ionako mijenjaju s temom)- tako da nemaš brige oko toga. :)
Kako da promijenim Product key?
NSS mi kod Phone info baca Scan error
U VIP-u nije brandiran ali je soft prilagođen, već ima postavke za internet, email i mms.
Soft je 11.xxxxxxx
Molim za pomoc, naime dok sam se igrao sa glavnim izbornikom , prebacio sam folder sa Programima iz glavnog izbornika u folder sa glazbom i sad ga ne mogu vratit nazad u glavni izbornik.
Ima li netko ideju sta napravit???
jedino da napraviš novi folder "programi" u glavnom izborniku i sve aplikacije prebaciš u taj folder.
ali ti tada taj folder neće imati ikonu koji je imao originalni folder "Programi"
Druga mogućnost je da napraviš backup kontakata i SMS-ova (ne i postavki), te da vratiš tvorničke postavke ili napraviš update firmwarea pa ti se onda vrate sve ikone kako su bile.
Zanima me jel se negdje može podesiti jačina zvona od poruke...
Stavio sam ono zvono "pong pong", ali kada primim poruku nekako se slabo čuje, već sam par puta tako propustio primljenu poruku...
U profiles ima samo jačina zvona od poziva.... :(
Jačina poziva ti se primjenjuje i na jačinu poruke, ali probaj staviti aplikaciju remind me, podesiš da ti ponavlja ton od poruke onoliko dugo dok je ne pročitaš i to je to!
Hvala, riješio sam problem drugačije (šugavi symbian, slijedeći je WM majke mi):
stavio jačinu tona na najjače, ali ascending, tako da mi ne urliče odmah, a poruke se jako čuju...
Pozz,
Da li je Nokia 5800 kupljena u t-mobile zakljucana, a ako je koliki ju je problem otkljucati... Negdje sam nasao da ih cak otkljucaju i u t-com ako se to trazi.
Hvala
odjednom mi ne radi u pocetnom meniju virtualna tipka za tipkovnicu i za imenik, a uz to mi ne prikazuje fdatuma također na pocetnom. Da li praviti reset ili ne
probaj. ako ne ide - reklamacija
srecom radi ali sada moram sve ponovno instalirati
RimtuTiTuki- ja sam kupio u 3 mjesecu i otključana je.
A u T- comu ti otključaju ako ih tražiš uz "malu" naknadu od 500 kuna. :D
Jednostavnije ti je kupiti SuperSIM za kojih 100-130 kuna i imaš otključan mobitel i vrijedi ti garancija.
Pitanje za vlasnike 5800-ice...
Imam Nokiu E61i i svakodnevno je koristim za surfanje. Cijelo vrijeme mi radi u GSM modu jer u dual modu se dosta trosi baterija, cesto mi se opera mini (ili nokijina konekcija) zacvika i umts mreza nije svugdje kud se krećem dostupna. Ručna promjena network moda je najveći problem jer svaki puta me traži restart moba.
I sad napokon pitanje...
Da li je i Nokiju 5800 potrebno restartati kod promjene network moda? Ajd vi koji je imate, isprobajte pa javite...
Nije potrebno restartat 5800 ;)
Zna li mozda netko dali na ovoj nokiji stereo bluetooth(za bezicno slusanje glazbe) prenosi zvuk direktno iz "procesora" moba ili ide preko DSP cipa pa tek onda u bluetooth modul?
jel se u t-mobile-u dobije ona "trzalica" uz mob i jos nes....ima li jos uvijek tih defekta.....
Ja sam dobio trzalicu,jednu rezervnu olovku, kabel za spajanje na TV, slušalice, 8gb karticu, gumenu torbicu, punjač, cd i to je to.
Evo, sve ovo + trzalica i olovke.
eto i ja se jučer prvi puta susreo sa dotičnim uređajem..kupio je novu zapakiranu od čovjeka koji radi u t.mobileu (stara verzija, tvornički otključana, sa svim điđa miđama, on je dobio na poklon od firme i stajala mu doma,nekorištena) i moram priznat da sam se malo razočarao...dobro,nisam niti očekivao neka čuda ali me TS doslovno ispi..io... (možda zato što me iphone na tom području previše razmazio), ona dva do tri puta stiskanja po mobitelu da bi prihvatio naredbu su mi malo dojadila...čitao sam prijašnje reviewe ovdje na forumu i prva stvar koju sam napravio je bila updateanje na v2.0 (to inače po defaultu radim prvo kad uzmem telefon uz neizbježnu instalaciju garmina)... ali niti to mi nije pomoglo...neznam, možda bude još koji dan kod mene a možda ode u oglas...:)