Mora stajati. Zašto koristiš SwirlyMMS kad 3.x softver ima podršku za MMS u sebi?
Printable View
molim pomoc ! kupio sam iphone 3gs jucer ,nadogradio jb 3.1.2 , instaliro cydia , preko cydia instaliro installous, odem na appulous.us ali nikako da udjem na server,
1. trazi odgovor kojeg neznam.
- trebam navigaciju- navigo pokusao sam sa torentom ali nisam uspio preko foruma shvatio sam da je najbolje preko appulous
- problem imam sa bluetooth, instaliri sa cydia ( system-ibluetooth-prilikom pokretanja izbacuje error
ibluetooth ne radi na 3gs-u a troll bridge na appulo.us trenutno nije u funkciji pa možeš skinut bez da upisuješ išta, iako trenutno na appluo ne vidim nijednu verziju navigona koja bi ti mogla dobro doć jer ova označena kao europe je samo rumunjska karta.
jel postoji kakav bluetooth za 3gs ili bar naznaka da ce ga biti???
ni jedno ni drugo. MeDevil već dugo radi na poboljšanoj verziji trenutnog ibluetootha ali nigdje nije spominjao 3gs. Može bit da je to samo zato što zadnji put kad je stavio ikakvu obavijest je bilo prije izlaska 3gsa
znaci da zasada bluetooth za 3gs neradi
imam iphon 3gs 16gb. napravio JB i unlock kad pokrenem ifun box tamo mi pise da uredjaj mora biti JB da bi mogao u potpunosti pristupiti uredjaju??
jel se jos kome to dogodilo i ako ima kakvo rijesenje???
Mislim da iFunBox ne radi na 3GS-u.
Kupio sam iphone 3GS na T-com pretplatu, 3.1.2 verzija i sad bih ga jailbreako i otključao pomoćo blackra1n-a. Zanima me treba li prije toga aktivirati telefon preko itunesa s 098 karticom u njemu ili se odmah može odkodiravat, tj. ako i ne treba aktivacija da li ju je ipak poželjno napraviti?
Pomoć, ne želim iz principa platit, a ne bi ga htio ni s.ebat!
Evo ja sam novi korisnik Iphone-a, napravio sam jail break, sada me interesira ima li kakav tutorijal za instaliranje navigacije i linkovi gdje se navigacija i karta mogu skinuti.
Hvala!
Kupio sam JB 3GS s 3.1.2. softom,ali ja nemam ikonice od itunesa,safaria,you tuba sto vidim da ostali telefoni imaju.Imam ikonicu cydie i probao sam skinuti nesto iz njene ponude ali nije islo.
Wi fi mi isto ne radi...
Spojio sam se na itunese i skinuo skype i jos par stvari ali ih ne uspijevam instalirati na iphone,prozor s aplikacijama u itunesu mi je zamrznut,vidim ikonice od skinutih stvari tamo ali nista ne mogu napraviti s njima...
Ima li tko ideju sto je problem i sto bih trebao napraviti?
Hvala
e imam jedno pitanje mozda glupo jer se ne kuzim u iphones ali me zanima,imam neke kombinacije i mislin uzet iphone3gs preko tcoma "na crno" pod ruku jel e sad dali su njihovi svi mobiteli zakljucani?ili to tcom zakljucava?to je jedno a drugo ako su vec zakljucani posto ja nisam na tmobile nego JUNETINA2 zanima me kada se napravi taj unlock i jailbrake stalno nesto govore kao ako nadogradis soft da se ponistava unlock i onda ne radi na druge mreze pa me zanima dali on automatski radi update softa ili kao sto je na nokia ako hoces napravis upgrade ako neces ostanes na tome i koristis ga kako te volja hvala decki :)
Oni kupljeni u Hrvatskpj, znači kod T- coma su zaključani. Mislim, možeš kupiti otključani na sve mreže za kojih 6000 kuna u T- mobileu, ali ne znam da je itko tako kupio... :D
Uglavnom, update miče jailbreak i unlock. Ali ne radi update "na silu"- već pita, tako da nemaš brige :)
i da ja bi ga mogao nabavit mislim oko 3500kn danas ce mi frend javit cijenu tako da nece bit 6000kn
Imam par pitanja, pošto kupujem 3GS znaci dobijem ga zakljucanog na t-mobile mrezu, a pošto cu koristiti neke druge mreze trebao bi ga unlockati, e sada da bi ga otkljucao on mora biti aktiviran, znači moram ga aktivirati sa t-mobile karticom u sebi, napraviti unlock i onda slobodno druge kartice, ili to nekako drukčije funkcionira, naravno napraviti cu i JB kasnije, i još nesto, mobitel nije limitran trenutno za unlock onom nekom verzijom basebanda posto je za to izasao onaj unlocker novi jelda, znaci ne moram se brinuti da mi to ne uspije mozda ? e tako hvala unaprijed !
ok hvala, sve mi je jasno, i jos nesto koji OS se preporuca za najbolje rezultate, windows XP sp3 ili nesto drugo, Win7 mi trenutno nije dostupan !