ne isplati se jer ga ne mislim kupiti iz logicnog razloga.:wall:
Printable View
glupo mi je na ovom mobu sta nema onu ikonu u meniu - datoteke. il kak se to vec zove...ono di imas ko na starim mobovima- zvukovi, slike, video , web stranice,igre,programi i to...ugl..mislim da tog nema na ovom mobu..i glupo mi sta nema tipku ok izmedu strelica..vec ono moras micat prst stalno gore prema srednjoj tipci...ak kuzite na sta mislim...
Nije to ništa strašno. Ja sam si datoteke stavio na shortcut, jojstick odnosno navipad prema gore tako da direktno ulazim unutra. Tako mi je bilo i na k800 i k750. To sa micanjem prsta na srednju tipku za potvddu mi je već automatizam. Kada mi je frend dao u ruke k800 par puta sam to automatski učinio. Sve je stvar navike.
aha..a ok..al ono mogli su napravit da npr 5 bude ta tipka...bilo bi jednostavnije...al ok...
Kad si u izborniku onda su ti tipke shortcuti za podizbornike pa tako i tipka 5.
Jel imaš ti ovaj mob? :jehon:
Ima naravno file manager,odnosno te datoteke,samo više nisu u glavnom meniju,nego unutar organizatora... A inače,kao što je i predator rekao,najbolje je stavit shortcut prema gore za to i stvar riješena ;) I ja sam imao tako na K800 i ne sjećam se jesam li uopće koji put ušao u te datoteke preko glavnog menija...
aha...a zas pitas jer imam ovaj mob?
valjda zato kaj si rekao da nema file manager a ima,zato,a uz to ni ja nisam znao i sto i dakle ako ima to je uber kul,jer kad sam ga trazio nisam našao,neopreznost :D
Da,bilo mi je čudno kad si rekao da nema file manager...
Ma to im je jedan po meni nepotreban potez (iako kažem,meni osobno ne smeta,ali nekima sigurno hoće),to izbacivanje file managera iz glavnog menija. To su vjerojatno napravili kako bi se više koristio taj novi media centar ;)
jel ste formirali bateriju na k850?pošto mi je sad skroz prazna nemrem ga upalit,kolko bi trebal ostavit da se puni?
pa nije prvo punjenje,prvo punjenje je bilo standard 1.5h...sad neznam kaj da ostavim duže da se puni ili... mislim nemre niš bit,kaj ne?
Ma odje**te to formiranje baterije. To je za neuke kupce i prodavače koji vole prodavati maglu.
Ako nijedan proizvođač mobitela to ne spominjenje valjda zna zašto.
Nekada sam se i ja time opterećivao jer sam picajzla ali je i meni dopizdilo kupiti novi uređaj i onda ga drzati dan i po na punjaču jer se kao baterija formira.
Pa onda posve puniti i prazniti nekoliko puta i slične zablude.
Osim sto sam radio budalu od sebe baterija nije ništa posebno duže držala.
Stoga uzmite mobitel i koristite. S vremena na vrijeme ga posve ispraznite i napunite (liion) tek toliko da se baterija osvjezi i pokazuje tocno koliko je jos ostalo u njoj.
ja se jos uvije toga drzim i nikad nisam imao problema sa baterijom..nije mi problem prvi puta puniti 12h i onda jos dva ciklusa praznjenje-punjenje i nema problema.
Eto vidiš,mišljenja su dosta podijeljena (pogledaj OVU temu,od posta #44 su ti noviji postovi ;) ) tako da je na tebi odluka ;)
Idemo sad :ontopic: :)
Hm, to ti bas i nije standard... Mozda kasnije, ali prvo punjenje bi trebalo biti duze, nekih par sati (ja novi mob obicno istrosim prvi dan, pa ostavim puniti preko noci). Mislim da to pise i u uputama.
Takodjer u uputama pise da ako je mob jako prazan, da treba i do pola sata prije nego krene punjenje. Detaljno si proucio upute, jelda? ;)
Iskreno, ne vidim sto prodavaci time dobvaju. Ni iz dzepa ni u dzep. :-/
Osim toga, bilo tocno ili ne, ne moze skoditi. Ako nista drugo, u slucaju eventualnih problema, mozes uvijek reci da si napravio sve po propisima. ;)
I slazem se, ajmo sad nazad :ontopic:
Evo jedna zanimljivost koju sam sinoć otkrio. Ugasio sam svjetlo u sobi, ugasio sam i mobitel. Stavim mobitel pored kreveta, pogledam prema njemu kad ono tri touch tipke ispod ekrana svijetle, odnosno svijetle one bjele točke. Vjerojatno imaju mogučnost upijanja svijetla pa kada se ugasi mob one u mraku još svijetle.
Što se baterije tiče, nakon mjesec dana mi izdrži 4-5 dana, s time sam jako zadovoljan.