za to ti treba servisni kabel= Citat =:
Izvorno postao crni;589471
netko sa sličnim problemom na SE-NSE forumu dobio je preporuku da
'[B
za to ti treba servisni kabel= Citat =:
Izvorno postao crni;589471
netko sa sličnim problemom na SE-NSE forumu dobio je preporuku da
'[B
Eo ti za w800 izvrsno radi ja radio legi:
MAIN
w800_r1bc002_main_eu_emea cid49 - 17.74MB
FS
w800_r1bc002_fs_emea2 cid49 - 9.86MB
Ideš MAIN i FS zajedno(kad ti bude finaliziro ja mislim da ćeš morati sam zaustaviti jer neće on sam, dakle na kraju će ti stat na finishing ja mislim i onda nakon nekih 30 sec idi sam na stop i to je to!
Odpojiš izvadiš bateriju vratiš i spojiš(moraš ugasit upalit xs)
Pa SAMO Customize (w800i-emea2)
Odpojiš izvadiš bateriju vratiš i spojiš(moraš ugasit upalit xs)
Ponovo fleshas SAMO main!
I to je to!:ideja:
Javi ak negdje ima problema!:respect:
I jel radi!??:notworking:?
Evo uspjelo je sa w800 firmwareom koi sam koristio na početku.
Veliko Hvala svima ali mislim da bi prvi post trebalo editirati jer bar što se mene tiče nije puno koristio.
Konkretno za moj k750i CID49 RED Vodafon brandirani i na VIP mrežu zaključani mob postupak je bio slijedeći:
Skinuti w800i firmware koji je Red Dwarf postao OVDJE
Nakon toga flashati:i to je to, sve skupa 10ak minuta :)
- PRVO fsCID49.bin > disconnect
- DRUGO customize - izabrati EMEA_2 > disconnect
- TREĆE mainCID49.bin > disconnect
Nakon toga vratimo SIM karticu i upalimo mob i više nema ni traga vodafonu. Kamera radi, walkman radi, USB driveri rade, myPhoneExplorer ga uredno nalazi i prepoznaje kao w800 i sve radi kao urica :D
Ajde super al svejedno ti je jel ti na početku radio i main....i fs...pa customize...pa opet main!:bat:
Upravo sam flashao još jedan k750i CID49 Vodafon (draga hoće walkman :D ) i stvar radi bez greške...
- fs
- customize fs
- main
Sve je gotovo za 10min :thumbup:
Možeš i tako, ali da si išao i onako main, fs, customize pa main isto bi ti uspjelo, ali dobro je ovako je brže!!!
pozdrav svima, prvo da kažem, svaka čast što ste napravili do sada od svojih telefona. evo i ja sam odlučio flashati svoj d750 (ne vjerujem da je brown jer je kupljen prije skoro 2 godine), no svejedno bih htio biti siguran je li brown ili red... gdje da nađem davinci client? gdje god odem, moram platiti... molio bih nekog ako zna gdje se može skinuti ili da mi pošalje na hrvoje091@inbox.com
također bi mi trebala main firmware datoteka W800_R1BC002_MAIN_UE_EMEA.rar i FS firmware datoteka W800_R1BC002_FS_EMEA2.rar. znam da ima na topsony, ali moram imati 20 postova, a ovo mi je hitno. pa bih molio nekog ako nije problem. htio sam slijediti tutorijal iz prvog posta, no kroz ovih 18 stranica vidim da su se neke stvari promijenile. zanima me može li netko ukratko napisati taj noviji? ako ne, nema veze, nek mi barem netko pošalje te dvije datoteke i davinci... hvala unaprijed svima!
davinci se placa(testiranje cid-a je besplatno)
fw ->http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=477
Otvori xs++,izvadi karticu,vrati bateriju,pritisni C gumb,ukljuci USB kabal
pritisni START na xs++ i vidi sve podatke o svom telefonu.
steta sto prije nisam vidio.ovo ti se dogodilo zato sto si flesao mob sa sim karticom,znaci trebao si je izvaditi.= Citat =:
Nakon flashanja k750i > W800 ne mogu više upaliti mobitel kad je u njemu SIM kartica i PC ga uopče ne prepoznaje. Kad izvadim karticu XS++ ga prepozna i dobijem ovo:
Problem je riješen ali siguran sam da sam karticu izvadio prije flashanja...
Ma nema veze, prvi mačići se ionako u vodu bacaju :D
Stavio sam tvoje audio drivere i šta reći nego svaka čast :thumbup: nego ako može dva pitanja...
- Postoji li način da stavim drivere za kameru (camdriver0.dat) preko XS++ ?
- Mogu li preko XS++ zamijeniti menu ikone tako da u files_to_upload kreiram tpa\preset\system\menu folder i u njega stavim ikone i menu.ml koje skinem sa SEk750i.pl ?
da upravo tako za meni,a za kameru
ne znam tocno :ifs/settings/camera/ (ne znam jeli taj folder ali tako nesto jer ja imam patch koji mice drivere u other pa se ne sijecam tog foldera)
Postoji li način da se izvuku originalne ikone i menu.ml sa w800i CID49 bez korištenja fara... ili ako je netko to već radio može li mi poslati originalni menu.ml i ikone za k750/w800 ?
dasta je nego bolji. :D
Evo imam ja jedno pitanje... :smurf:
Ako stavim neke drivere, recimo za zvuk, kako mogu vratit stare?
tako da prvo napravis backup starih, znaci kopiras sa FAR managerom stare drivere na komp, a tek onda stavis nove na mob. ak ti novi ne valjaju, vratis stare