Meni stalno radi bez problema, gotovo niti jedan problem nisam imao gdje god da sam otisao. Mozda neki modeli mobitela zafrkavaju.
Printable View
Meni stalno radi bez problema, gotovo niti jedan problem nisam imao gdje god da sam otisao. Mozda neki modeli mobitela zafrkavaju.
U ovome se slažem sa tobom kada govoriš o Krku.
Koliko je meni poznato o. Krk pokriven je nešto u središnjem djelu i taj si signal povremeno hvatao, pokriven je sam grad Krk i to još dosta klimavo ali je signal upotrbljiv i pokriven je sjeverni dio otoka koji je okrenut kontinentu pa signal vuče od tamo i tu zna biti problema.
A zna mi se dogoditi da mi postavke koje rade mjesec dana najednom nisu dobre za GPRS. Kao da sam ja nešto ručno mijenjao a nisam!!!!!!!! Naprosto, mi dođe obavijest kad se ide spojiti na WAP da GPRS postavke nisu ispravne!!
Što je to????
Primjetio sam da dobrim dijelom od Zagreba do Kutine kada se putuje vlakom ima koliko-toliko signala. Nakon Zagreba nestane, ali ga kasnije opet ima. Na nekim je mjestima full.
neznam frend je kupil tele 2 i drugi dan bacil karticu jer veli da mu je loš prijam da nema signala imal je neku nokiu...neznam ja sam imal n70 i sad k550 i radi mi isto ko prije tcom tj.. nije mi se dogodilo da nebre naci mrezu..
tele2 nema nikakav signal ni u G.Kustošiji u Zagrebu, pa onda ne znam kaj se čudite za ostalo??!! ;D ;D mislim za sve to vrijeme nisu uspjeli pokrit pošteno niti jedan grad :creep: :creep: :loco:
Baš sam se smijao kad smo išli na more,prolazili kroz selo Gaćeleze koje se nalazi na Tele2 reklami za pokrivenost. Naravno,na ekranu moba piše HR VIP. Dođem u Skradin,opet HR VIP. U Šibenik,HR VIP. Također,cijelim putem mi se mob prebacivao s Teleta na vip. Loš dojam,ali nema veze. Tako mi je svejedno čiju mrežu koristim,glavno da su minute duplo jeftinije :)
Ja u Slavoniji za sada nemam nikakvih problema sa Tele2. Nekad skoci na Vip ali vrati se natrag i koristim normalno wap i gprs, a i mms-ove sam slao da probam kako ide!
signal je dobar od Iloka do Osijeka i tu stvarno nemam primjedbi.rijetko zapne na nekim mjestima.
da,na glavnoj je cesti dobro,jos samo da i sela u okolici kvalitetno pokriju.
Šibenik je pokriven jako dobro, bio sam u 7. mjesecu, isto tako i Vodice i neka sela okolo...prebacivanje s VIP na Tele2 se nekad ne dogodi istog trena kad se pojavi Tele2 signal, barem ne na svim mobitelima. Najbolje se signal provjeri rucnim odabirom.
Cestovni pravci bas i nisu pokriveni, ali sto se gradova i vecih naseljenih mjesta/sela tice tu je uglavnom sve OK.
Ja udem u kafic na Crnomercu i nestane signala... katastrofa.. Pokrivenost je nikakva, kolko para-tolko muzike
Eh te mikrolokacije, ja udjem u ferax na Cvjetnom naselju i nestane mi VIP signala, puno para i opet nedovoljno muzike :)
Jučer sam bio u Mercatoneu u Donjem Stupniku, i detektirao sam poboljšanje Tele2 signala, jer mi se dosad na jednom dijelu uvijek prebacivao na VIP, a sada to više ne radi, već ostaje na solidnom Tele2 signalu.
No Novi Zagreb (gdje živim) ima još uvijek kritičnih dijelova.
Ponekad imam osjećaj da širenje mreže u Zagrebu praktički stagnira već mjesecima...
tele2 po meni još nema ni približno dovoljno signala. evo recimo u rovinju sam cijelo bio na vipovom odašiljaću jer mi je samo u samom centru kod pošte hvatao tele2.
e da i u dublin pubu (u maksimirskoj, ZG) nemam signala. :cry:
ali hvala bogu na vipu u drugom mobitelu...
Vidiš,nisam znao. Pa imam vikendicu tamo preko brda,blizu Sonkovića,malo je blesavo da mi se mob stalno prebacuje na vip. A ostavio sam ga na automatskom odabiru mreže jer mi se ne da stalno škicati jel ima tu jednu-dvije crtice signala ili ne. Kao da je to i bitno,cijene ostaju iste bio on na vlastitoj ili na vipovoj mreži...
Kada će više TELE2 objaviti kartu pokrivenosti? Kada se kreće u UMTS pokrivenost? To su obavezni prema koncesiji!