Poslovao sa ExCenTricom i sve proslo super :thumbup:
Printable View
Poslovao sa ExCenTricom i sve proslo super :thumbup:
nisam uopce vidio da si taj mali poslic objavil. evo i ja izjavljujem da sam zadovoljan. evo i tebi jedan :thumbup:
Poslovao sa Andrijom, sve ispalo dobro, ja sluchajno poslao bez otkupnine (700kn) prvo sam mislio da sam ostao bez tih para :D no onda ga lijepo zamolio da mi uplati na rachun- on je to i napravio- spaljen lik :)
Trgovo sa članom SeaMan, i sve je prošlo kako smo se dogovorili...svaka čast majstore:thumbup: :thumbup: :thumbup:, preporučujem poslovanje sa njim!
poslovao sa vkosalecom.
kupio od njega e900 novi.
Sve proslo odlicno.
Covjek poslo po busu mobitel, ja uplatio lovu na rn.
5/5.:thumbup:
Još jedna uspješna zamjena s članom Vatrogasac, sve preporuke :thumbup: :thumbup:
Poslovo s sfreak-om sve prošlo u najboljem redu možete slobodno poslovat s njim. :thumbup:
poslovao s khidegom, i sve je prošlo kako treba,, u čovjeka se stvarno može imati povjerenja.. telefon nisam ni vidio ali je stvarno kakav je i rekao.. i ćim sam mu uplatio odmah ga je poslao..
svaka čast..:thumbup:
Nikako poslovati sa, bar preko poste ne, galeb147 te Ibiza Privilege, nepoznati su na forumu, a niti daju slike svojih telefona niti, daju ikakve garnacije, spika ime je "uplati mi na racun pa ces ga dobit" na kucnu adresu, a svi znamo sto to na kraju ispadne.. npr tel potpuno ostecen ili slicne stvari.
Poštenje se u mom životu podrazumijeva :angel:= Citat =:
Izvorno postao Syzygy
Upravo poslovao sa BM0021. Sve po dogovoru, sve kao po spagi. Preporuka.
jesi trgovao sa njima?ili to pišeš na temelju vlastitih predikcija?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Poslovao s Stric Dobby-em, sve prošlo uredu, PREPORUČAM;) :thumbup:
biti ćeš sretan ako uopće dobiješ mobitel.= Citat =:
Izvorno postao khideg
opekao sam se već 2 puta, ali nikad više!
Imam priznanje :flame:
Khidegu sam trebao prodati v360v pa je bilo nekih komplikacija, a ja sam danas dobio dobru ponudu i prodao ga.
Sorry khideg, nadam se da ces razumjeti...
poslovao s BEROM čista petica. momak je iznad svega pošten.
Bero svaka čast!
Ja i Vkosalec 2 moba u dva dana sve uredno prošlo...rješia jedan mob za mene a dr. za priju...i to je to trgovati s njim i to je to...imaš veliki plus:five:
takoder sto se tice aksicnog sve pet
preporucam trgovinu s njim
ljudi smo..dobre ponude se nikad ne odbijaju..ali trebo si javiti.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Do sada sam poslovao s Routerom, tj1, Mclaren Mckillah ( ili kak se već piše), tomy81 ... i sa svimn poslovima sam bio zadovoljan
= Citat =:
Izvorno postao aksicni
S kim si se opekao .. sa mnom?? :).. ne sjećam se da sam tebi nešto slao..
@khideg... nemoj mene trpat s nekim galebovima... Ja svoj identitet uopće ne skrivam niti imam razloga, a pogledaj malo, htio si od mene kupiti onu v3, i ti si tražio da ja tebi njega pošaljem, pa ćeš onda ti meni uplatit lovu (slike nisi tražio!!!), samo si me pitao u kakvom je stanju i ja sam ti rekao da je mob bez crtice osim onog na poklopcu od baterije,
ali evo, ja vjerujem da si ti čovjek od riječi, kao što kaže @azzaman77, on ti je prvo uplatio lovu i onda si ti njemu išao slati mobitel, a zašto ti meni nisi mogao vjerovati, pa mi uplatit lovu i onda da ti posaljem mob, koliko sam ja upoznat sa svime logično je da kupac prvo uplati na račun (ako će već tako), pa da mu se onda pošalje mob, kao što ti radiš kada prodaješ, ali ne i kada kupuješ :thumbup:
oprosti, ali ako si ti pošten to ne znači da trebaš sumnjati baš u sve ostale, i ja uopće nisam nepoznat, kao što sam već naveo, zato nemoj krivo navoditi.
NHF
pozdrav!
Vi nikad niste čuli za preporučeno. Stigne, platiš i sve ok.
Pa to mi i je još najnormalnije...ali evo, konkretno@khideg, ne želi tako poslovat, samo mi još uvijek nije jasno, on je htio da ja njemu pošaljem mob i kad ga on vidi ako mu se svidi onda bi mi platio... :-/
[QUOTE=Ibiza Privilege]S kim si se opekao .. sa mnom?? :).. ne sjećam se da sam tebi nešto slao..
nisam rekao da sam se s tobom opekao, nego da sam se već 2 puta na taj način opekao tipa uplati pa ćeš dobit!
ali vjeruj mi sve to dođe na svoje.
sorry ako si mislio da je tebi upućeno nisam imao nikakvu namjeru.
Ovo je stvarno licemjerje s khidegove strane, od drugih da očekuje da oni prvo uplate, ali kad on kupuje onda neće prvi uplatiti... ako je stvrano tako...= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege