Ponovno isto not conected i kad instaliram pk2 drivere. Prepozna mi ga kao motorola usb modem. Sta da radim?
Printable View
Ponovno isto not conected i kad instaliram pk2 drivere. Prepozna mi ga kao motorola usb modem. Sta da radim?
Ajd ovak. Instaliraj te drivere tj stavi ih u neki direktorij. Spoji mob i pokreni neki program tipa PST, ili RSD ili tako neki. E, onda če ti počet izbacivat da je našao novi hardver 8jedno 5 komada), svaki put kad te pita za drivere, ručno ga odvedi do tog foldera, ne automatski, več mu ručno reci gdje su driveri.= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
I nakon što to završi kreni s repstudiom i svim ostalim.
ako netko ima ideju kako otključati motorolu c118 jer sam ju kupio u tele2 paketu za klinca za samo 195 kuna
da li postoji opcija otključavanja preko softwera ili nešto slično.
znam da ide preko box-a ali to dodje 80 kn skoro 50% cijene mobitela.
Postoji mogućnost free unlocka, ali moraš imat kabel i free soft.
Kabel je od Panasonica x60 ili Motorole T191 koji dođe više od 80kn:smurf:
Hajde da kolega unlocker nešto zaradi :king: . Siguran sam da će ti dati jeftinije ako ga lijepo zamoliš
Sve sam napravia i sad se povezuje mob s kompom. Nego kad idem priko repstudia dekodirat mob na quick unlock pise sending status ili tako nesto. I on na onoj njegovoj traci od programa dojde do kraja i tako non stop stoji nikako da zavrsi. Zasto?
što ti dolje na dnu programa piše? jel je connected ili? neki komentar možda? koliko dugo stoji? koji si model odabrao? treba ti stajati gore na P2K i model koji imaš! ako nema e550, stavi na v550, isto je!= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
Pise mi connected. Pise mi da salje a na mobu da prima. Al to tako stoji i stoji i nista se ne mice niti radi. Stavia sam pk2 i moj model v550.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
već sam tako i napravio sa čovjekom popio piće i motorola je free.
imaju i oni obzir jer što očekivati dsa naplate punu cijenu kada taj mobitel dodje 195 kn ali za klinca dovoljno.
:closed:
taj se mobitel da unlockati uz pola sata čitanja na ovom forumu da se prikupi znanje, zatim USB kabal, preko programčića unlock i to je to.= Citat =:
Izvorno postao 123456
Kod motorola IMEI ne dolazi u obzir! U tom slučaju služi samo da prikaz serijskog broj uređaja. Dakle, niti jedan motorolin uređaj SE NE MOŽE UNLOCKATI PREKO IMEI-a U KUČNOJ RADIONICI!
Izuzetak je ono što ljudi daju imei ovlaštenoj osobi ili nekome koji ima vezu u servisu, pa preko imei-a dobije subsidy password od strane operatera, jer samo operateri mogu dati pass preko imei-a jer su oni svaki uređaj kodirali tako da svaki imei ima svoj subsidy password.
Nikako drugačije.
Poštovanje
Jel netko meni moze pomoc? Sve je opisano u mom predhodnom postu.
evo za sve kako odkljucati mob preko repstudia_demo:
Pokrenes repstudio demo, odaberes svoj model, i pritisnes repair.
On ce raditi svoje, i kada ti pokaze da trebas drzati * i # pritisnes OK, i na mobitelu drzis te dvije tipke dok se ono ne napuni, kada se napunilo, pustis.
I sada mobitel izgleda mrtav, ali nije.
Skines ga sa kabla, pa opet ukopcas, i upalis u flash modu(do tada upalite RSD lite) i ako nista ne pise na mobu, niti RSD nista ne pokazuje, onda ga iskopcate sa kabla, izvadite bateriju, pokrenete "flash backup"(zbog toga sto kada pokrenete flash backup, on ga odmah prebacuje u flash mode) i ubacite bateriju, i prikopcate mob na kabal.
Onda bi trebalo pisati negdje "conected" i loadas sada u RSD lite-u neki flash, i flashas, i to bi trebalo biti to(barem sam ja tako svoj odkljuco) :thumbup:
najjednostavnije. napraviš repair sa repstudiom, i nakon toga ga upališ u flash modu i ubaciš neki monster u njega i mob ti je otključan.= Citat =:
Izvorno postao Crash 007
druga solucija je preko quick unlocka.
Pod MCC upišeš 219 a pod MNC upišeš 01. zatim samo klikneš quick unlock. kad to napraviš, onda jednostavno opet sve isto, samo umjesto 01 upišeš 10 i opet quick unlock. sada će ti mobitel raditi na vip i na t-shit
Zanimam me jel ima kakvih novosti u pogledu unlockanja L7 bez rezanja lima :chatter:
Thx :)
niti jedan uređaj koji je based na LTE2 platformu nije moguće unlockat bez rezanja lima nažalost :)= Citat =:
Izvorno postao Hennessy
EDIT: da se zna zbog početnika, rezanje lima je potrebno da se dođe to testpoint točke :thumbup:
wtf!?!
Kupih e550 i klasično Flushbackup i PDS Editor... wtf!? ovo ono to nije podržano za e550!?
help?!thx... mislim kada sam to na prvoj v525 napravio sve super radilo isto kao i na drugoj v525... i sada na E550 baš i ne... FALA!
de lijepo opet pojasni sta oces reci, jer ja te nista nisam skuzio...
zato ima model v550 (R376) i imaju istu PDS zonu tak da slobodno uzmi model v550= Citat =:
Izvorno postao sebac
A da napises koji boot loader imas na toj e550?= Citat =:
Izvorno postao sebac
Mozda ga treba zamijeniti za stariji da bi sve uredno mogao napraviti.
sekund .... e da, hvala svima na živcima!= Citat =:
Izvorno postao mali David
evo ovako:
boot loader: 07.E1
SW: R376_G_0E.65.14R_A
PS... rep studio namješten na v550:= Citat =:
Flash mode ok
Exec loader failed
Backup completed
= Citat =:
Izvorno postao sebac
Prvo trebas staviti ovaj boot_loader_07d0 nemam link, ali sigurno negdje ima.
Zatim sve ostalo, opisano je par puta :)
nadam se da je to samo izraz...ili?= Citat =:
Izvorno postao Hennessy
znači da i ne pokušavam ništa sam?
probaj...= Citat =:
Izvorno postao afterglow
I ja sam...:thumbup:
Pa je u reciklirana u šumi...:thumbup:
joj, joj... ajd skini flashbackup 3... i preko njega napravi backup, a ne preko repstudia!!= Citat =:
Izvorno postao sebac
Kako otključati motorolu c115 da prima sve kartice.
na ovaj način ne...= Citat =:
Izvorno postao ivica1965
morat ćeš kod lokalnog unlockera, riješi ti ju za 2 minute