izlgeda da si ti pretplacen na poduzece iz metkovica..:)= Citat =:
Izvorno postao aksicni
www.tele2.hr je njihova nova stranica i nju ce oni sada updejtirati regularno.
sorry
Printable View
izlgeda da si ti pretplacen na poduzece iz metkovica..:)= Citat =:
Izvorno postao aksicni
www.tele2.hr je njihova nova stranica i nju ce oni sada updejtirati regularno.
sorry
Nisam vidio da je itko komentirao i Motorolu C261 u ponudi za 695 knu bla,bla paketu. A i na njuzima se pojavila vijest o V3 za 1395 od 10.2. Zna itko sigurno jel V3 dolazi?
Ako je ovo istina, isplatilo bi se. Inače nisam Motorola fan, ali vidim koliko su ljudi popyzdili za tim modelom...= Citat =:
Izvorno postao xianfu
pa i nije mi bas neka cijena mozes je kupit u simpi za 200kn vise a toliko se isplati dat vise ..bolje nego potpisat na 18mj..= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
informacija je tocna, i ovdje je potvrdjujem, tebi i ostalima! :)= Citat =:
Izvorno postao xianfu
dakle tele 2 pretplata uz potpisivanje ugovora na 18 mjeseci motorola v3 za 1395 kn
od 10.02. 2006
Kako i jdabic1 kaze, i nije neka ponuda. Vezes se 18 mjeseci, za 200kn ustede. Ne isplati se.
Sori, postao sam prije nego je Mean Machine napisao da dolazi uz pretplatu. Ja se ne volim vezivati ugovorima s operaterima, pa se ispričavam na istrčanoj reakciji. Naravno da je bolji Simpa paket. Ja sam mislio BlaBla za 1395.;D= Citat =:
Izvorno postao xianfu
E da je bar BlaBla za te noce, to bi vec privuklo im novih korisnika.
recimo nokia 6230i kosta koliko i u vipu cak je on jeftiniji za 4kn..al bitna stvar je da je ugovor na 12mj a ne 18 mj sto je znatno manje..= Citat =:
Izvorno postao xianfu
ako ce v3 stvarno biti 1395 kunica,to je zaista povoljno.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
sve je tocno al sada me zanima mobitel samo kad bi kupovao v3 uzeo bi je u simpa paketu i dekodirao prije nego potpisao njima na 18mj...= Citat =:
Izvorno postao Router
Ako kupiš u tele2 barem ne piše gore na mobu --T-Mobile-- ;D= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
= Citat =:
Izvorno postao zmija
da negovori gluposti...nemoze nikako biti povoljno..ipak moras biti na mrezi 18 mjeseci...
kako to moze biti povoljno???????!!
isto je to malo puno za v3, u zadnjih par mijeseci cijena joj je drastično pala, a i pun ku*** ekipe ima taj mob...
Slažem se, za par stotina kuna obveza 18 mjeseci... treba kao vani besplatan uređaj uz ugovor na 12 mjeseci (razni modeli uređaja, kod većine europskih mobilnih providera)= Citat =:
Izvorno postao revo
Ili za 1 Kunu;D;D= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Jedna ko nijedna ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
a jesmo ogorceni na nekoga tko nam dade jeftine razgovore i sms poruke...jadno zasto?? su tebi sve na broju??= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
Pa, čovjek valjda očekuje "vrhunsku" uslugu i ponudu, ali i paprene cijene uz to. Bar ima na biranje...
vi svi ko da stalno zaboravljate da uz telefon za kunu ide i recimo 24mjeseca po 150kn min sto je bar meni - mnogo .
ovo za v3- ne bi je uzeo ni pod razno kad za 1695 kn ide 6230i sa pravom garancijom i 18mjeseci sam tele
Kao što Frish reče, dosta je meni tih "vrhunskih" usluga.
A glede yebačkog moba za 1 kunu, zaboravite. Nije u pitanju samo konkurencija, nego i veličina tržišta, a ono je relativno malo.
Tele2 je jeftina imitacija!
Kako ne kužite? Sada daju sve jeftino kako bi privukli kupce i probili se na tržište,a onda kad ostvare naum bit će isto kao i kod drugih operatera,ako ne i skuplje!
Kako bi rekla seven of nine - explain!= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
Daj neki primjer. Ima li neki presedan?
Da. Vjerojatno su uspijeli cijelu Europu tako zavarati. Svi su nasjeli na Tele2 trik i sad svi plaćaju danak... Eh, naivni narode...
;D
pa nek bude,tako. tada cu svoj zlatni tele broj prodat nekom naivnom za dobre pare i prec na jeftinijige operatera. sada mi je sasvim udobno