ovaj patch ti mora bit instaliran u taj pst folder ne ubacen samo..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
Printable View
ovaj patch ti mora bit instaliran u taj pst folder ne ubacen samo..= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
instaliran je u PST folder, i dalje mi se ne želi spojit
Velim ti probaj ponovo instalirat pst i patch.
Jesam ponovno, i opet se događaju iste stvari
Sad idem izbrišem sve u vezi Motorole, imam sve na cd-ju pa ću sve na novo
aj probaj pa javi.Ili probaj recimo spojit mob sa TTC-om pa da vidis jel ti se mob uopce spaja sa kompom.
Evo sad radi, ovo ikone su zakon! :-) Nadam se da neću požalit što sam stavio ove ikone. Zahvaljujem
Molim Vas ako osim WinXP_Icons_Pack_4_Vxxx, C975-Light_Icons_Pack_4_Vxxx... neko ima koje druge ikone neka napiše!
Neces pozalit,ak hoces vratit stare samo ubaci flex delete icons.
Ja probao, stavio ove iste XP ikone kao i DeMar, ali mi je mob dosta usporen.
Još ću malo pratit onaj thread, valjda će napravit nešto kaj je i normalno brzo a dobro izgleda :)
Sta kazete za brzinu??? Jeli se i vama usporio mob??? Ako tko zna di se mogu nabaviti jos ovakve ikone neka da link.
ps. Inovator & jdabic1 ne pisem ja samo gluposti da bi bio upisan. Vidis
meni je npr. kad listam po slikama il melodijama ide puno brže , jedino kad listam u Postavama onda ide mrvicu sporije!!!!!drugo sve ok! :thumbup:
Rade li ovi skinovi na v525 orginal????
Meni radi posve normalnom brzinom ko i prije dok sam imao orig. ikone.
Ljudi,ima neko ko bi imao volje skupit informacije sa drugih foruma,pa nam prevest na hrvatski sve to-napravit jedan dobar tutorial o ovome????
Na sta mislis:kak napravit ikone ili kak ih stavit ili opet sveobuhvatno?
To bi bilo super kad bi se netko potrudio i napisao kako napravit ikone!!
Slazem se sa kolegama sa foruma. Trebali bi jedan dobar (DETALJAN) :rolleyes: tutorial da mozemo sami praviti te flexove pa da tako i samo mozemo koristiti svoje ikone i sve ostalo. Pa bi mogli uploadat na site pa nek svi imaju.
A ne samo ovih par koje smo nasli na mobile files forumu.
Ma necemo se prepirat sada.to je bila primjedba i svatko se nakon primjedbe popravi a i ti si to dokazao..samo tako..zivio..= Citat =:
Izvorno postao DeMar
nema frke jdabic1. Samo ne zelim da mislite da ja pisem samo gluposti. Nego da i pomazem ljudima. Kao sa onim postom o ikonama:Zašto nema ikona ??. Sad je zatvoren.
Meni je uspjelo bez problema sa PST-om promijenit ikone na V500@V600, ali nikako ne mogu na V620. Probao sam više flexova, ali neće pa neće. Jedino mi se izgubio onaj IM folder a pojavio se kalendar, što u biti nije ni loše, ali su sve ikone ostale iste. Prije svakog novog flexa sam i flexao sa Delete_Icons flexom kao što je i predloženo na forumu, zbog uštede memorije, ali nikakvog konkretnog rezultata...
:wstupid:
A IM je logicno da se izgubio jer si stavio drugi mma koji ima drugaciji razmjestaj..zasto si uopce i probavao kad imas skinove na v620..a i v 620 je r376 a ne triplets telefon..skinovi su ikone i jos toga...= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Ja sam manuelno brisao tj. otvorio ljepo sa psk i udri...
Šta da onda napravim? Da onda pobrišem sve one fajlove koji su postani na mobile-files forumu? Šta da stavim umjesto njih da mi se ikone promijene? Da li da sam napravim ikone i uploadam ih sa p2k u mob.?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Gle na v620 na taj nacin ne mozes promijenit ikone mozes preko skinova...sve ove ikone su vecinom izvadjene iz nekih skinova...znaci najdji odgovarajuci skin i njega stavi na mob...dobio si odgovor od inovatora u tam nekom postu...koristi opciju TRAZI i upisi skin....= Citat =:
Izvorno postao Nike181
ej meni sve radi ok !!!izgleda dobro za promjenu!!!uglavnom brzina mi je ostala ista!!!ako neko ima nekih drugih ikona neka javi!!!bog