Možda za zeru brže, ali ne nešto posebno.
Printable View
Možda za zeru brže, ali ne nešto posebno.
ima li ko ovdje 6670 zna li ko koja je zadnja verzija za nju
S krivim pitanjem u krivu temu. Ta takve stvari postoji gumb "New Thread".
molimte frishki nemoj njemu o novoj temi...pogledaj sto radi:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10440
Zaboravih na to. :) Mislim, čak i ja koji sam ovdje godinu dana, prije nego sam siguran da li se tema smije otvoriti i gdje, provjerim to u Pravilima. Ali, dosta, da ne zagadimo i ovu.
4.0421 je uzasan vrijedi 150% da stavis novi softwer. ne da je brzi, vec sejvanje slike u kameri je 2x brze. dobijes neke prečace i ostale stvari..stvarno se isplati..
ici cu ja opet na 5.0.. samo ne sad.. imam nekih vaznih poruka pa to prvo moram srediti i ne zuri mi se. imam jos dosta garancije pa cu pricekati.
Mislim, khideg, ja tebe nekad stvarno ne kužim. Ispuštaš slova, izpremještaš ih... nekad se trebaš udubiti u tvoje rečenice da skužiš što si htio napisati. Daj, plz, malo pripazi kod postanja. Nisi jedini, znam ima ih još dosta ovdje što nevjerovatnom brzinom mlatnu po tastauri i samo pošalju post na forum bez da ga provjere prije. Ovo je dobronamjerni prijedlog.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Slažem se, bilo je teško dešifrirat. I ja nekad znam tako ali sam se naučio pa pregledam uvijek. :)
Tako je, tu je Friski u pravu. Nego, bilo je pitanje gdje nađem te 'improvements' novog FW-a-- Odeš na google i deri... Pa jedno pola sata ako ti se ne posreći odmah. Ništa senzacionalno.
I ja to dokazujem. Ništa posebno. Sitne izmjene i minimalna, jedva primjetljiva poboljšanja.
Evo stavio sam i ja, stabilniji je sustav, nema toliko onih grafičkih grešaka kod ulaska i izlaska u meni i otvaranja datoteka...
kakvih grafičkih grešaka?
ps. meni su rekli u nokiji ovako (poslo sam im mail)
Postovani, ako vam sve dobro radi, nije potrebno reprogramiranje uredaja, bolje je ostati na starome.
Ps.Ps. Gdje su sad greške? ;)
to su i meni napisali, pod grafički sam mislio da se ne mijenja slika onako na pola kada se ulazi u meni uli negdje drugdje, nego se otvori odmah cijela slika a ne pola pa tek onda cijela, i tako slični primjeri, uglavnom sitnice...
Hehe, pa naravno da su ti to poslali, šta si očekivao? Baš se njima da zezat sa sitnicama, još pogotovo ako si pod garancijom...
A za grafičke greške ja isto ne znam, bilo mi je jedino bitno postavit shortcut-ove na funkcijske tipke, što sam rješio sa FW-om 4.0437.4, te se sad s tim neću zezat do mjesec dana prije isteka garancije.
@ Symbian OS: ja takve greške nisam imao, možda to ovisi od moba do moba.
da, slažem se, najveći plus su shortcut tipke, lijepo stisnem gore i upali mi se smartmovie :)
bitnije mi je da se upali fexplorer ili bluetooth nego sm...no sreca da ima dovoljno shortcuta ;D
FExplorer mi je prema lijevo :)
menije gore galerija, lijvo kalendar desno new SMS dole INBOX, sredina imenik..
i koja je sad svrha ovoga da se iznosi report tko ima kako napještene shortcute?!
ontopic please!