Izvorno postao zappan
nije jedan problem već dva s kojima sam se sreo, ni flashevi nisu pomogli na mojoj (512 MB rama je prijavljivala mrtva hladna ko 128 MB, a tome nije niti 12-ti flash update pomogao, toliko o finalizaciji proizvoda koji izlazi na tržište, a rekli su mi da asus izbacuje nedovršene ploče pa ih krpa naknadno), a u ksetu dok nismo promijenili komp, nije htio se družit s uređajem za višekanalno snimanje, stalno se smrzavao, danas to radi naravno, ali ploča više nije asus :)
a kad sam imao svojih problema, i u autronicu i u telebitu i hg-spotu su mi u servisima ljudi koji tamo rade rekli da je asus strašno pao u kvaliteti (pogotovo u odnosu na cijenu nekih ploča), a da s amd-om često njihove ploče imaju problema i da se dosta takvih računala prijavljuje na servis... tako da nije jedan pišljivi problem, a ne bih da se gog zariba ako postoje jeftinije ploče koje stabilno rade, frendu sam svojedobno složil na MSI ploči koju je uzel fakat jeftino, a ploča ima podešavanja da boli glava, baš za clockat dobra (a u rinfuzi došla, dali nam u vrećici sa zračnim jastucima direkt iz kutije od 20 komada ploča :) ), moj komp radi na epox...
meni iskustva ljudi iz servisa bila dovoljna, a da postoje asus ploče koje rade okej, vjerujem da postoje, ali tak nešto bih kupio isključivo na preporuku nekog kome točno to što i ja želim radi kak spada