Danas sam dobio ponudu da mijenjam P900 sa Sony Ericsson S700...kakav je mobitel? Čuo samda ima dobar ekran i odličnu kameru...jel se to isplati, kaj mislite?
Printable View
Danas sam dobio ponudu da mijenjam P900 sa Sony Ericsson S700...kakav je mobitel? Čuo samda ima dobar ekran i odličnu kameru...jel se to isplati, kaj mislite?
j**i ga,PhytoSculpt....nisi zamjenio za sx-a a vec ides dalje,sad ti vise ni naslov teme ne odgovara daljnjoj diskusiji...
Dobro, znam da je offtopic, al neda mi se otvarati novi...koje je tvoje mišljenje? Jel se isplati mijenjati za S700 ili ne? Ne znam, vidio sam SX1 i nije mi nešto...
bar bi ti trebo to gledat profitabilno...mislim da je zamjena p900 za s700 dobra (za tebe,a pogotovo sto nemas sync station,neznam ko je taj ko zamjenu zeli :retard: ) i lakse ces ga zamjenit kad ces drugi put mjenjat mob.
A po funkcijama kakav je S700? Htio bih ga zadržati neko vrijeme jer mi se čini OK:-)
pa ono sto sam citao je po svemu sudeci los mobitel...funkcije su minimalne(citaj neusporedivo sa smartphonom),losa tipkovnice,kamera je ista kao i na n7610 (u to se sam mozes uvjerit,googlaj malo)...ali nemojmo se zavaravat,..zamjenio bi ga za tjedan dana cak da i ima symbian:-))
Dobro, budem odustao od njega:-)