Ja sam daleko od ozbiljnog, ali ovakve stvari me ne nasmijavaju. Da imam kćer i da saznam takvo što... the hell would break loose.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Printable View
Ja sam daleko od ozbiljnog, ali ovakve stvari me ne nasmijavaju. Da imam kćer i da saznam takvo što... the hell would break loose.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
To bi samo značilo da ju baš i nisi najbolje odgojio...
evo druga krajnost. imam frendicu 17g, izgleda perfektno, ali nikome neda NIŠTA. kaze da je ona jos mlada i da za decke ima vremena
@coma - jel iz mioca mozda ;D?
ovo je sad sa 50% popusta valjda je neka akcija u osijeku;)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
je samo žalosno je da danas djecu odgaja više okolima a manje roditelji;)= Citat =:
Izvorno postao gog
Ne generalizirajmo. Neka djeca jednostavno se "ne daju" odgajati, u nekim pak slučajevima djeca glume jedno pred roditeljima, a briju drugo kad nisu s njima. To, ako ti djete postane kriminalac, počne raditi ovakve pyzdarije ili postane svetac, ne mora se svaki put povezivati s tim kakvi su roditelji i kakav su posao odradili prilikom odgoja. Ako imaš dovoljno soli u glavi i znaš ju sam koristiti, znaš što je dobro, a što nije, onda nećeš raditi ovakve stvari. To su za mene idioti. :crazy:= Citat =:
Izvorno postao gog
Osim gena, proces socijalizacije je ono što nas čini onakvima kakvi jesmo. Nažalost, kao što je i damgol napisao, na njega puno više utječe okolina (škola, prijatelji,...) i mediji nego, no ne treba njihovu ulogu u čitavoj priči umanjivati. Osobno ne znam poznam li iti jednu osobu moralno iskvarenu i sklonu kriminalu koja dolazi iz "normalne" obitelji...
Trazim ja nekog da ide samnom do Osijeka pa ako nista dam mu bon :D
...većina mojih frendica je također dobro građena, neke također govore da dosad nisu niti da hoće do ko zna dokad...ali naravno,to nije istina :) ...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
...a to za osnovnjake, stvarno sam iznenađen...za 4-5 god doći će do prvih razreda jer već sada mobitele imaju i 7-godišnjaci...
ljudi to je taman za mene
ko 7godišnjaci?
Ko zna šta rade za bon od 200kn???
llllllllooooooooooollllllllllllllll
To nije normalno! Ko da su kruha gladni, al najgore je to što to rade osobe kojima ne trebaju novci!
pa takvi koji imaju para su tek najgori...
UStavri zaboli me za sve to k. bolje da smo takvi(mi mladi) eno neki mamlazi koji ništa neznaju...
ako su to one koje plešu kolo u 'fotkama sa mobilnih telefona' ne znam baš... ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ovo je bilo zločesto... ;D ;D ;D
... :rolleyes: ... ipak ne mislim na te osobe ...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nebi nikad pala tako nisko da idem nekome naplacivat za nesto..fuj,pa to mi se gadi...ja bi tu svu djecu isamarala da se nauce pameti malo,jebate,pa ak joj se netko svida nek mu popusi besplatno,a starce zica za pare,a ne okolo se prodavat za usljivih 35kn..pa to je odvratno i previse oajno... :( da meni netko dode da mu popusim za pare brijem da bi mu pljunula u facu...grrr....sramote zenski rod i onda takve zene/curice cijeli zenski rod dovode na los glas ;)
Sada mi je jasno zašto nemogu nigdje naći bon od 35 kn,rasprodano !
to "mala":
God save the queen ! :klap: :klap: :klap:
jeji,napokon i ja nes paetno za sebe prozborila :notooth: :klap: hheheh
Ma to je stvarno jednostavno za protumačiti, cure istraživaju i misle da je "najstariji zanat na svijetu" nešto za pohvaliti se od strane društva ili "lagan" način zarade. A pri tome nemisle na osude okoline i moguće posljedice na zdravlje njih samih.Nekažu uzalud "mladost ludost" pa tako to se odnosi i na ovo.
Smatram da to netreba tako teško osuđivati dok je u granicama normale ljudskih odnosa i dok nije na štetu drugoga. Svatko nosi svoj križ.