pa otvori tu od t-coma u npr. acdsee-u i pogledaj rezoluciju (mislim da je 124x52)
Printable View
pa otvori tu od t-coma u npr. acdsee-u i pogledaj rezoluciju (mislim da je 124x52)
ili samo klkini na nju i ispisati ce ti se sve informacije o datoteci...
i jos je jedan problem...:(
pa naravno...zasto bi to sve bilo jednostavno...:(((
ovako...otvorila sam v-klay i pokusala napraviti to sto ste mi rekli...no...stvar je u tome da mi kaze da ugasim mobitel pa ponovno prikljucim mobitel...i ja to napravim ali on opet ga ne nalazi...
jel moguce da ga trazi na com portovima??moj je usb kabel...i buduci sam ponovno snimala windowse i sve nemam one virtualne drajvere...da ih opet instaliram???
a ako ih ne trazi na com portovima zasto mi ne pronalazi mobitel??
i jos jedno pitanje...jel mora baterija biti napunjena do kraja???
Moraš ponovo instalirati "one" drivere i kod V-klay-a priključuješ uvijek ugašeni mobitel i kad klikneš na connect kratko pritisneš crvenu tipku na mobitelu.
jel baterija mora biti napunjena do kraja????
pa zašto bi morala?????????pa nemora
stvarno si tutlek ;D :kiss:
za ovo ne mora biti puna baterija, ali kad zapisujes flash na mob ili ga citas, pozeljno je da bude puna bar toliko da izdrzi cijeli postupak, jer ako ti ostane bez baterije na pola puta ubacivanja flasha, neces ga moci startati (mob). Mislim i to se da rijesiti, ali zasto raditi dva posla...
oh ljudi...ako meni mobitel bude radio nakon ovoga ... svaka mi cast...
a u slucaju da nesto zaribam...garancija mi ne vrijedi????
gle, ako patchiras mob, to znaci da si nesto mijenjala u njegovom originalnom software-u i naravno da se garancija ne priznaje, no uvijek (ili barem gotovo uvijek) se sve moze rijesiti i u kucnoj radinosti...
hm...ali ako nesto zeznem bude se pokazao netko tako dobar da mi to popravi...jel da???
placam pivu...:)