Pardon ja ne vidim di je adresa/ broj telefona. Gledam več 10 minuta. :retard:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Printable View
Pardon ja ne vidim di je adresa/ broj telefona. Gledam več 10 minuta. :retard:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
ovoga...stari, da probaš na "o nama"?(Slavonska avenija,ZG) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Fleks
Pa kaj to nisu mogli malo manjim slovima napisat. ali i dalje ne vidim nikakav broj telefona.
Jesu oni i maloprodaja?
Sorry kaj sam naporan, ali ja sam totalni n00b za mobove. Dosad imo z200 i danas spičio oba displeya.
01/3779364= Citat =:
Izvorno postao Fleks
01/3778928
01/3779365
Uh sada sve više njih kupuju MPx200 :)
e da, zaboravio sam reci vezano uz bateriju... ja sam zadovoljan. Razlog zbog kojeg baterija istih specifikacija izdrži više na nekim drugim mobovima nije iz razloga što ova motorolina nevalja nego što je mob smartphone i jednostavno troši više. Meni baterija traje 2 dana, ali ja ga stvarno forsiram jer imam po oko sat dnevno razgovora pa još smsovi i gprs, pa rravo čudo da radi toliko :)
I meni baterija traje 2 do 3 dana,ovisi koliko koristim mobitel.Traje najviše dva dana,to nije strasšno,nije problem svaki dan puniti bateriju ;)
pa ne bih se baš složio s tobom! ako često putuješ, crkavanje baterije može biti jako iritantno! na toj autonomnosti se troše milijarde dolara, ne bi li se napravile što bolje baterije, a vjeruj mi iz tog proizlazi da ljudima jest problem puniti često bateriju! nije stvar u samom činu, već u mogućim problemima, treba ti mob u tom trenutku i sl!= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
a jos da nadodam sva sreca da se baterija punis samo 3 do 4h...;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Meni se baterija puni 2 sata i 30 mminuta ;)
meni baterija traje oko 3 dana stalno a prčkam po mobu malo pa često!to je istina da guta bateriju jer je smartphone ali stvarno treba malo poradit na bateriji jer se uvijek isprazni kad netreba;D;D;Dhoču reči da bi mogli napravit bolje baterije pošto su i sami mobiteli napredna tehnologija
ja sam ti prije 3 dana kupio u RAM3 i košta 1350 kn za gotovinu..inače 1500 mislim...Ram 3 ti je ili na slavonskoj ili u martičevoj negdje u sredini
kod nas je oko 1250!i nema nikakve razlike za gotovinu,jer sam ja uzeo na 3 rate i platio 1250!
Ja sam ga platila 1500 kuna i to gotovinom
Ja kupio u prošlu subotu u Tehno maxu-kingkros za 1199 Kn za keš. ;D
Jwbemu mater. Nigdje više nema, neg u merkuru. Kupil tam za 1500kn i bok. Zver od telefona. nego kolko košta kamera za njega ka neko zna?
e lega to i ja tražim ali u ovoj državi ni K od kamere!
Teško je naći kameru u Hrvatskoj,na žalost.
Dolazi njegov nasljednik MPx220,sve isto samo ovaj ima kameru,eh!
Meni ne smeta sto ovaj mpx200 nema kameru,jer je taj mobitel odličan i zanimljiv
e ljudi kak se na njemu pali spekerphone? Di vidim kolko mi je na njemu mjesta ostalo?
za pregled memorije i baterije imaš razno razne skinove(ne znam kak se to stručno zove)...uglavnom to si instaliraš i cijeli ti se prvi homescreen promjeni...meni je to predobro
ovako speakerphone mozes upaliti tek kada je veza ostvarena ili dok cekas da se javi osoba koju si nazvao na taj nacin da stisnes desnu tipku a to je menu,
speakerphone ti se nalazi pod brojem 4.
stanje memorije mozes vidjeti ako odes na settings pa na about. ako si na 2002 onda si instaliraj "System Info" ili neki sl. program za pracenje stanja moba (memorije, baterije), ako si na 2003 onda mozes stanje vidjeti ako stisnes "Start/Resource Manager"
Daj mi pliz link za taj program. Fakat sam nov u ovome. Strah me da nekej ne sjebem. Imam 2002.
Čujte ajde molim vas objasnite mi ovo:
Recimo ja stavim skin koji mi se jako svidja,zasto je na sms-u (0) kada mi netko pošalje poruku?????Kada mi netko pošalje poruku,bez obzira na skin koji sam stavila,na ekranu pokazuje Sms (0)???? Što da napravim da pokazuje Sms (1) kada dobijem poruku???A ne da mi pokazuje (0),a imam poruku?????
E imam još jedno pitanje kak stavit mp3 za melodiju.
@svi
ako si na 2002 odeš na file manager i kad uđeš onda na menu pa na system info i eto ti stanje baterije!
irena meni to ladno pokazuje kad dobijem poruku,piše 1 na homescreenu!
i mp3 ti nemože svirat ko melodija nego wav i wma ako se nevaram!